Jump to content

Gmail Invitations

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή 2 σελίδες που προσφέρανε Gmail Invitations σταματήσανε τις υπηρεσίες τους, παραθέτω παρακάτω περίπου 100invitations, για τους Theλαμπίτες που θέλουνε να γίνουνε Gμαιλίτες...

ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ...

βασικά όποιος thelabίτης το ζητήσει, δε νομίζω να μη του δώσουμε, προσωπικά έχω 100 invitations που περιμένουν:D

σορρυ ρε παιδια.. αυτα σε τι χρησιμευουν? μπορω να κανω και εγω στο gmail μαιλ?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Απλά πατάς επάνω σε ένα από τα link και κάνεις email στο gmail ΧΩΡΙΣ να σου ζητήσω εγώ ένα email σου...

Ρε παιδιά μπαίνεται κανονικά στο google mail?Τις τελευταίες μέρες που προσπαθώ τζίφος.Ούτε με αλεπού ούτε με εξπλόρερ.

Ουτε εγω εχω προβλημα...

Α και μιας και μιλαμε για gmail το πιο ομορφο προγραμματακι που εχω βρει για να με ειδοποιει για τα εισερχομενα στο gmail ειναι ενα μικρο widget (πανω δεξια ) με το ονομα GmailGeiger

Οταν δεν εχω μαιλ ....

post-176-1416072219,4194_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Απορώ πως δεν έχεις κάνει ήδη... Είναι μακράν καλύτερο απο οτιδήποτε αντίστοιχο. Αν θέλεις δώσε μου e-mail να σου στείλω invitation.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.