Jump to content



Pixmania.gr


InMyMemory

Recommended Posts

Δεν έχω ξανα αγοράσει απο το συγκεκριμένο μαγαζί κ σκοπεύω να κάνω μια αγορά για mp3/cd player για αμάξι επειδή βλέπω πως έχει καλές τιμές, έχει αγοράσει κανείς απο κει οτιδήποτε για να μου πει εντυπώσεις ή παράπονο?

Ευχαριστώ :T:

Link to comment
Share on other sites

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά κάποιασ στιγμή είχε πάρει η εταιρεία που δουλεύω κάτι για έναν πελάτη και απ' ότι μου είπαν ήταν πολύ εξυπηρετικό και πολύ γρήγορο. Σου στέλνουν email αμέσως για το πως θέλεις να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου. Μέσω τηλεφώνου ή κάπως αλλιώς. Αν επιλέξεις τηλέφωνο, στο επόμενο λεπτό θα χτυπήσει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Athens2004

www.pixmania.gr εμενα δεν βγάζει τπτ ο IE . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν έχω κάτσει να ψάξω, πάντως παίζει το .fr και το .com.

τώρα τι άλλο έχει δεν ξέρω:)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το site ειναι το

http://www.pixmania.com

to .gr παει αλλου οποτε προσοχη.

Ειναι ταχυτατοι... Πεμπτη μεσημερι παραγγελθηκε μια sony ψηφιακη Παρασκευη στις 3 ειχε φτασει θεσσαλονικη !!

Δεν εχω ξαναδει τετοια ταχυτητα...

Απο τιμες ειναι γενικα καλοι...αν και ακουγετε οτι το nomatica.com

ειναι λιγο πιο φτηνο...(επισης γαλλικο)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν ξέρω πού στο καλό την είδατε την ταχύτητα...

Παράγγειλα μέσα στο καλοκαίρι ένα set ηχεία 2.1 και μια ψύκτρα. Πλήρωσα με έμβασμα. Τα ηχεία ήρθαν ακριβώς σε μια εβδομάδα ενώ η ψύκτρα μετά από σχεδόν... 2 ΜΗΝΕΣ!!! Γιατί; Είχε χαθεί το δέμα στο ταχυδρομείο και αν δεν επικοινωνούσα μαζί τους ακόμα δεν θα είχε έρθει... Επίσης μέσω τηλεφώνου ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Αλλά μέσω mail... νοοτροπία του "γράψε εκεί αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεος να ξεμπερδεύουμε" και μάλιστα σε άπταιστα... GREEKLISH! Ενώ ρώτησα τι έχει γίνει με την παραγγελεία μου μου απάντησαν ακριβώς αυτό που μπορούσα να δω κι εγώ στο site, δλδ οτι είχε αποσταλεί μιας και πιο πριν είχαν αποσταλεί όντως τα ηχεία (η ψύκτρα ήρθε μετά). Μετά όμως που πήρα τηλ. το παιδί έκατσε και έψαξε, είδε οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (μετά από 1.5 μήνα αυτά), μου είπε οτι πιθανότατα έχει χαθεί το δέμα και αμέσως μου έστειλε καινούριο.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσωπικά πάντως μόνο στην περίπτωση που θα έχω να κερδίσω πάνω από 100 θα ξαναγοράσω απο κει. Γιατί αν είναι να έχω αυτή την ταλαιπωρία τότε προτιμώ να τα δίνω στο e-shop που μου έρχονται σίγουρα και σωστά 2 μέρες μετά ή να παίρνω τα ποδαράκια μου μέχρι το Πλαίσιο και να το παίρνω απο κει. Αυτά.

ΥΓ: Πάντως όπως και να χει αποφύγετε να αγοράσετε πληκτρολόγιο απο εκεί επειδή τα δέματα έρχονται από Γαλλία. Εμένα μου στείλανε δωράκι με τα ηχεία ένα ωραίο πληκτρολόγιο αλλά ήταν AZERTY. Δεν ξέρω τι παίζει γενικώς όμως για Ελλάδα...

Link to comment
Share on other sites

απο προσωπικη εμπειρια αν ειναι κατι ετοιμοπαραδοτο ολα οκ σε 2-3 μερες πηρα φωτογραφικη (αν και τα manual ηταν στα γαλλικα κατεβασα σε pdf to αγγλικο και ολα οκ)

απο την αλλη για ηχεια logitech τα οποια θα ερχοντουσαν σε 5 μερες στο πιχμανια και μετα σε εμενα στις 15 μερες ακυρωσα την παραγγελια η ζωη ειναι μικρη

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:33]

Τα συμπεράσματα δικά σας.

εχμ... εισαι ο μoναδικος που του εκατσε η στραβη.

ψηφιακη πηρα απο κει, και ηταν ταχιστοι (ακομα και για τα δεδομενα της επαρχιας στην οποια κατοικοεδρευω).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από bourlas

...ακυρωσα την παραγγελια η ζωη ειναι μικρη

Σωστόοοοος! :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

εχμ... εισαι ο μoναδικος που του εκατσε η στραβη.

ψηφιακη πηρα απο κει, και ηταν ταχιστοι (ακομα και για τα δεδομενα της επαρχιας στην οποια κατοικοεδρευω).

Ναι αλλά όσο να ναι μου τη δίνει όταν μου κάθεται στραβή και προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Link to comment
Share on other sites

Αν και επιφυλάσομαι καιρό να γράψω, μιας και έγινε θέμα ας πω και εγώ την εμπειρία μου...

Αρχικά να πω οτι από το εν λόγο μαγαζί έχουν ψωνίσει 2 φίλοι μου αρκετά πραγματάκια μέχρι τώρα και πάντα στη δεύτερη μέρα εφταναν και μάλιστα σε άψογη κατάσταση. Και μιλάμε για παραγγελίες μνημών, ψηφιακής, οθόνης κτλ (δηλαδή εύθραυστα αντικείμενα)

Ωστόσο (δεν αναφέρω λεπτομέριες) εγώ στη δική μου παραγγελία πάνε 2 μήνες που ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη (ζήτησα αντικατάσταση)

Δεν αναφέρω λεπτομέριες για το λόγο οτι πρώτον οι άνθρωποι είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι και δεύτερον δεν είμαι βέβαιος οτι είναι η εταιρία που φταίει και ευθήνεται για την αντικατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.