kreach Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2005 Γεια σας και πάλι,Κατά καιρούς κολλάει ο υπολογιστής, γίνεται πιο αργός κτλ. Αν ρωτήσεις "ειδικό" θα σου πει να κάνεις Defragment και να εγκαταστήσεις διάφορα Utilities πχ (Νοrton System Works, TuneUp Utilities, MindSoft Utilities XP κτλ).Κάνουν όμως τίποτα ???Δηλαδή η διαφορά φαίνεται μόνο σε περιπτώσεις όπως: Στην περίπτωση που έχεις να κάνεις φορματ 2 χρόνια κ αποφασίσεις επιτέλους να κάνεις για πρώτη φορά Defragment κ ΣΙΑ. ???Αν κάνουν, ποιά θα προτείνατε ?Ευχαριστώ !
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #2 Οκτώβριος 7, 2005 1) Ο τίτλος τι σχέση έχει2) το poll τι σχέση έχει?utilities για ποια χρήση?γιατί εγώ χρησιμοποιώ αμέτρητα, δεν τα θυμάμαι εκτός αν τα ψάχνω για καμιά βδομάδα.
Guest Οκτώβριος 7, 2005 #3 Οκτώβριος 7, 2005 Προφανώς εννοούσε System Tweaking/Optimizing Utilities, έτσι δεν είναι kreach???Εγώ TuneUp Utilities, κορυφαίο πρόγραμμα βελτιστοποίησης κατα τη γνώμη μου...
deadlock7 Οκτώβριος 7, 2005 #4 Οκτώβριος 7, 2005 Aν εχεις καποιο προβλημα με την ταχυτητα του υπολογιστη σου καλυτερα ζητα βοηθεια!Το poll φαινεται ακυρο με "απειρες" επιλογες και ειναι ανουσιο.[Διαμαντιδης Mode on]Το βλεπω να μπαινει τριποντο στην τρυπα [Διαμαντιδης Mode off]
kreach Οκτώβριος 7, 2005 Author #5 Οκτώβριος 7, 2005 @Sotiris Έχουν άμεση σχέση ο τίτλος με το poll διότι ο ένας λέει ότι Utilities (όπως τα παραπάνω) κάνουν μεγάλη διαφορά στην συνολική επίδοση ενός υπολογιστή κ ο άλλος ότι είναι κουραφέξαλα. Υπάρχουν πολλά είδη Utilities ? Εγώ αυτά ξέρω. Δηλαδή προγράμματα που ανασυγκροτούν είτε τον σκληρό είτε την RAM, Registry, κτλ και γενικώς προγράμματα που αυξάνουν τις επιδόσεις του Υπολογιστή (ακόμη κ στη ταχύτητα του Internet) Δηλαδή αυτό που είπε κ ο nikstam. Ελπίζω να σε κάλυψα
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2005 #6 Οκτώβριος 7, 2005 α) ’λλαξε τίτλο για είναι ντεκατζίδικος !β) Norton System Works απο εμενα. Το Speed Disk & System Doctor πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα !
kreach Οκτώβριος 7, 2005 Author #7 Οκτώβριος 7, 2005 @ ΥDinopoulos Ενταξη ο τίτλος τώρα ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Sapelas Οκτώβριος 7, 2005 #9 Οκτώβριος 7, 2005 Εγώ πάλι είμαι fun του system Mechanic! Το χρησιμοποιούσα και στον παλιό μου υπολογιστή κυρίως γιατί δεν ήταν κα πάρα πολύ βαρύ. Η λύση για όλα τα προβλήματα είναι ένα format το εξάμηνο!
jax7480 Οκτώβριος 7, 2005 #10 Οκτώβριος 7, 2005 Κανενα. Ουτε defrag κανω, γιατι παιρνει ωρα. Αν εκανε περιπου 15 δευτερολεπτα για το defrag τοτε ισως...
Tsunami Οκτώβριος 8, 2005 #11 Οκτώβριος 8, 2005 Βασικά χρησιμοποιούσα μέχρις ότου έφτασα σε σημείο ο υπολογιστής με tweaks να είναι χειρότερος απότι χωρίς.Έτσι τα έκοψα.
phovos Οκτώβριος 8, 2005 #12 Οκτώβριος 8, 2005 Εγω δε χρησιμοποιω τίποτα...Παει σφαιρα απο μόνος του :tomato:
bourlas1416003173 Οκτώβριος 8, 2005 #13 Οκτώβριος 8, 2005 πρεπει να μπει και η επιλογη φορματ κα8ε μηνα η κατι τετοιοπαντως που και που κανω defrag και τιποτα αλλο
saxon_747 Οκτώβριος 9, 2005 #14 Οκτώβριος 9, 2005 Χρησιμοποιω Tune up utilities 2006, Jv 16 Tools & System Mechanic Pro σε συνδιασμο με defrag οποτε χρειαζεται. Δηλαδη οποτε κανω απεγκατασταση καποιο προγραμμα, απλα σιγουρευομαι οτι εχει απεγκατασταθει πληρως με τη βοηθεια των παραπανω. Ετσι το pc κρατιεται κατα τη γνωμη μου σε φορμα και αποφευγω τα συχνα φορματ.
mefistofelis Οκτώβριος 9, 2005 #15 Οκτώβριος 9, 2005 Το καλυτερο tweak για μενα ειναι ο registry editor.
Helly Οκτώβριος 9, 2005 #17 Οκτώβριος 9, 2005 Το καλυτερο Τweak ειναι save αρχεια σε αλλο partition και συχνο ghost το main.
Dorian Οκτώβριος 9, 2005 #19 Οκτώβριος 9, 2005 cacheman σε περιόδους που είχε λίγη μνήμη το εκάστοτε PC, και κανένα defragment, τα υπόλοιπα είναι πιο επικίνδυνα παρά χρήσιμα.
geoal Οκτώβριος 9, 2005 #20 Οκτώβριος 9, 2005 Μονο κανενα defragment που και που μια και τα περισσοτερα tweak utils που εω δοκιμασει απο πολυ παλια δεν με ικανοποιησαν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.