Jump to content



Κρατικό πιστοποιητικό για υπολογιστές


firegarden

Recommended Posts

Ειχα ακουσει πριν καποιο καιρο οτι θα δημιουργηθει ενα νεο ειδος πιστοποητικου γνωσεων για Η/Υ απο το κρατος,αντιστοιχο με το ECDL.Εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο με αυτη την υποθεση;Καποιοι φιλοι μου ενδιαφερονται να αποκτησουν ενα πιστοποιητικο αλλα δεν ξερουν αν ειναι καλυτερο να περιμενουν για το κρατικο ή απλα να παρουν το ECDL.Eπισης το Μicrosoft Office User Specialist (ή καπως ετσι τελοσπαντων)ειναι σαν το Ecdl ή απευθυνεται σε διαφορετικες αναγκες;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Sapelas [Χθες, στις 21:47]

To ECDL πάντως παίρνει μόρια στον ΑΣΕΠ.

αν δεν κανω λαθος, αυτο ισχυει μεχρι 31/12/2005.

περα απο τις γνωστες σχολες υπολογιστων της 3βαθμιας εκπαιδευσης, διαφορα πτυχια της 2βαθμιας εκπαιδευσης γινονται δεκτα, οπως και βεβαιωση σπουδων απο ΤΕΙ/ΑΕΙ που να δειχνει οτι εχεις διδαχθει τουλαχιστο 4 μαθηματα που εχουν να κανουν με υπολογιστες.

Link to comment
Share on other sites

Το να είσαι μέλος στο Λάμπη μετράει; :hehe: Σορρυ αλλά εγώ μπορεί να μην ξέρω απ'έξω το office αλλά ξέρω σίγουρα περισσότερα από κάποιους άλλους "διπλωματούχους". Έχουν δει τα μάτια μου...

Link to comment
Share on other sites

ειναι 7 ενοτητες το πτυχιο

1. word

2.access

3. excel

4.win

5. βασικες εννοιες

6.powerpoint

7.internet

πολυ καλο πτυχιο ειναι και το cambridge. μακη ομως δεν μπορεις οταν θα πας να βρεις μια δουλεια να τους αυτο που ειπες. για αυτο το ειπα χαρτι του κωλου. απλα να εχεις χαρτι στα χερια σου στην ελλαδα,και οι γνωσεις οι αλλες γινονται στην ακρη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.