Jump to content



Το ιστορικο ενος Enermax NoiseMaker 600watt


Vagouridis

Recommended Posts

Το καιρο εκεινο (καπου αρχες 2007) αγοραστηκε το ανω τροφοδοτικο απο τον Τεχνοραση .Αγοραστηκε μαλιστα και σε "φιλικη" τιμη. Μεσα σε ενα τριμηνο το τροφοδοτικο αρχισε να κανει θορυβο και απο NoiseTaker εγινε NoiseMaker. Τοτε ειχα πει δεν Γ@μιεται διαδικασια το rma δεν το αλλαζω. Για κακη μου τυχη τελη Απριλιου 2008 και μολις λιγες μερες πρωτου παρουσιαστω φανταρος το NoisterMaker 600 τα επαιξε, με τοσο ασχημο τροπο που πηρε μαζι του και 2 abit μητρικες. Το κουτι του εγραφε επανω 3 χρονια εγγυηση , μια και δυο το παω στον Τεχνοραση , ο οποιος λεει για 2 χρονια εγγυηση , οπου και παλι ημουν καλυμενος. Και μου ειπε οτι λογω πασχα θα αργησει λιγο το rma. Δεν γ@μιεται ειπα παλι ας αργησει. Παω αγοραζω αλλο τροφοδοτικο και περιμενω το Enermax. Απο απριλιο 2008 φτανουμε Σεπτεμβριο 2008 και το τροφοδοτικο εχει γυρισει απο εγγυηση , και στελνω το Gοnzo για να το παραλαβει , το τροφοδοτικο βεβαια γυρισε modular αλλα χωρις τα αποσμομενα καλωδια μεσα του. Πρεπει λεει να ξανασταλει για εγγυηση....Φτανουμε αισως Δεκεμβριο 2008 και το τροφοδοτικο εχει γυρισει , αλλα για αλλη μια φορα εχει παρει αλλη μορφη , εχει γινει enermax 465 μαζι με ασυρματο τηλεφωνο panasonic των 20 ευρω για να καλυφτει λεει η διαφορα με το 600αρι. Με ενα skroutz-it παντως η διαφορα χρηματων ειναι πανω απο 50.....

Με λιγα λογια εφυγα φανταρος απολυθηκα και περιμενα το rma του Τεχνοραση .....

Link to comment
Share on other sites

εγω για να καταλαβω το μαγαζι εννοεις δεν εξυπηρετει καλα?προσωπικα δεν εχω παρει κατι απο εκει περαν απο μικροπραγματα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι σχχετικα καλο σε σχεση με το διπλανο σε τετοια θεματα

Link to comment
Share on other sites

εγω παλι ειχα προβλημα με μια καρτα γραφικων που ειχα παρει απο το διπλα μαγαζι.η καρτα που αγορασα το καλοκαιρι ηταν μια 8800gt ths ASUS.βεβαια η καρτα ηταν καμενη απο τη μανα της και την εστειλα πισω για rma.με παιδεψανε παρα πολυ και λογικα θα γινοταν οπως και με εσενα το σκηνικο.αλλα ημουν αρκετα πρηχτησ και ενοχλητικος γιατι τετοια μαγαζια δεν ειναι αξιοπιστα.μετα απο μια βδομαδα πρηξιμου μου προτειναν να μου δωσουν μια αλλη καρτα κατωτερου μοντελου αλλα δεν το δεχτηκα και περιμενα.ωσπου παλι πηγα μιαμερα και μου ειπαν η καρτα σου αλλαχτηκε με μια 8800 gt ths MSI.βεβαια και αυτη ειχε προβλημα ποθ μου δωσανε και παλι ετρεχα.ακρη δε βγαζεισ.να τονισω το εξης παραξενο.εδωσα τη καρτα rma στη ζελατινα οχι στο κουτι.η νεα καρτα που μου δωσανε της MSI δοθηκε σε ζελατινα.την ανοιξανε μπροστα μου και ειπαν οριστε παρτην σε ζελατινα οπως ακριβως μας την εδωσες και εσυ.

Link to comment
Share on other sites

Πάρη, μήπως πρέπει να κάνεις ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ?

Κάντου ένα τηλ και προειδοποίησέ τον ότι θα κινηθείς για καταγγελία.

Ίσως αποφασίσει να αφήσει τα pr0n sitez και να κοιτάξει λίγο το RMA.

Link to comment
Share on other sites

Καλά μας δουλεύουνε ρει???Δεν εχει ξανα γινει ΤΕΤΟΙΟ πράμα.

Τι P@@nasonic+465W?Tι μλκιες ειναι αυτες??:mad:

Πάρη νομίζω ότι θα πρέπει να φυσήξει βοριαδάκι....+αν εχεις χρονο και καμια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

:mad:

Link to comment
Share on other sites

Ο Συγκεκριμένος τύπος ήθελε να μου κρατήσει το ποσοστό που του παίρνει η τράπεζα από αγορά με κάρτα. Εννοείται δεν έκανα την αγορά.

Πήγα στην τράπεζα και τον κατήγγειλα.

Link to comment
Share on other sites

οταν εψαχνα ψυκτρα για την καρτα περασα μια βολα απο τον τυπα, ο οποιος προσπαθουσε επι 20 λεπτα να με κανει να αγορασω μια coolink των 20 ευρω η οποια κατα τα λεγομενα του εριχνε στα αυτια στην hr-03 plus . (την οποια δεν ειχε στο καταστημα ).

και οπως καθε φορα τον εποιασα στο δουλεμα .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.