Jump to content

CM Stacker 830

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Mε μια γρηγορη αναζητηση ειδα 4 θεματα με stacker 830 αλλα κανενα να το αναφερει απο μονο του......οποτε για οσους δεν το ξερουν οτι θα κυκλοφορησει σε εναν μηνα απο σημερα ας το δουνε εδω....

Λοιπον,η συνεχεια ενος κουτιου που σε μερικους εκλεψε καρδιες και σε μερικους αλλους δεν εκανε καμια μα καμια εντυπωση...:

Η τιμη στην αμερικη θα αρχισει στα $245....

http://www.coolermaster.com/activity/830/a01.html

Eμενα παντως μάρεσει αρκετα πολυ και πολυ περισσοτερο απο το 810 ,που δεν το συμπαθησα και πολυ μπορω να πω.....

τι ναι αυτο ρε??? 4 120αριδες ανεμηστηρεσ στο πλαινο??? :hehe: 9 120αριδες συνολο?

ψυγειο θα γινεται

βασιλη σιγουρα σε εναν μηνα? αλλοι λεγαν για αυγουστο οτι θα κυκλφορουσε... αλλα που ειναι?. δεν ειναι 100% σιγουρος για αυτα που λεω.

Το παλαιότερο μου αρέσει πιο πολύ , και γενικά δεν μου αρέσει ότι έχει πορτάκι . [η γνώμη μου]

Ανταλλαγες με το παλιο κανουν,αραγε???:hehe:

ανυπομονω να το δω και απο κοντα...

απο τις μεχρι τωρα πληροφοριες φαινεται πολυ ποιοτικο και προσεγμενο...

εχει πολλες καινοτομιες και προσωπικα μ'αρεσει πολυ και η εμφανιση του...

καταλαβαινω βεβαια οτι το διαστημικο στυλ του μπορει να μην αρεσει σε αλλους...

οπως επισης φανταζομαι οτι ακριβως λογω της τοσο ιδιαιτερης εμφανισης του

ισως να ειναι δυσκολο στο θεμα του modding (ο καθενας με τον πονο του)

αλλα για λυση straight-from-the-box και σε σχεση με το κοστος του,

νομιζω οτι τα μεγαλα Lian-Li βρηκαν επιτελους εναν αξιο αντιπαλο....

E-Λ-Ε-Ο-Σ

κουτι για υπολογιστες πουλας ρε φιλε, οχι ιπταμενο δισκο με ενσωματωμενο εξωγηινο!!

post-1498-1416072272,8615_thumb.jpg

Προσωπικά, δε μου αρέσει... Ούτε αυτό, ούτε το 810...

Νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό που υπάρχει τώρα και σχεδίαζα να το πάρω κάποτε, αλλά τώρα πια είναι αργά... Τώρα θα αναγκαστώ να πάρω αυτή τη μούφα???

Ο διαστημικός σκουπιδοντενεκες ξαναχτυπα...:) αμφιλεγόμενο design μονο αυτο εχω να πω...

Ενα βασικό ατου του παλιου stacker ήταν ο χωρος για διπλό ψηγειο , Εεε....Για δευτερο τροφοδοτικό ηθελα να πω:) τωρα στο καινουργιο το κοψανε κι αυτο...

Αρχική απάντηση από SLN

E-Λ-Ε-Ο-Σ

κουτι για υπολογιστες πουλας ρε φιλε, οχι ιπταμενο δισκο με ενσωματωμενο εξωγηινο!!

φιλε, νοιωθεις?:alien:

Αρχική απάντηση από nickstamat

Προσωπικά, δε μου αρέσει... Ούτε αυτό, ούτε το 810...

Νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό που υπάρχει τώρα και σχεδίαζα να το πάρω κάποτε, αλλά τώρα πια είναι αργά... Τώρα θα αναγκαστώ να πάρω αυτή τη μούφα???

Ποτέ δεν είναι αργά φίλε μου......Μόλις το παρέλαβα (+ το πλαινό του) και πάω για ...δουλειά..:snap:

Ένας από τους λόγους που πήρα το στάκερ ήταν ότι δεν είχε κάποιο άχρηστο αντιαισθητικό πορτάκι....

Στο καινούριο χάλασε η δουλειά...

Καλά σε 1 μήνα το κουτί με τόσα φουρφούρια θα καλυφθεί με σκόνη...

Κατά τα άλλα καλό είναι.

Τρύπα στον πάτο έχει?

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.