Jump to content



Έ Έ Έρχεται - Optimus Keyboard


n1ck0s

Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω γιατί χαίρεσαι τόσο... Έχεις Macintosh? Γιατί αυτό είναι για Mac... Για PC δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Και μη σε μπερδεύει που λέει για πολλά OS, εννοεί της Apple τα OS, μιάς κι έχει αρκετά....

Link to comment
Share on other sites

Από που συμπέρανες ότι είναι για Mac???

PT: Any word on Windows, Mac OS, and Linux compatibility?

AL: I see no reason to make keyboard OS-dependant. As you can see from the current layout we have enough keys for Win or Mac control keys. As well, we made the keyboard several keys larger than usual QWERTY to comfortable fit all the Cyrillic letters (there are 33 of them).

Link to comment
Share on other sites

Το συμπεραίνω, από τα σύμβολα που έχει πάνω σε κάποια πλήκτρα, που είναι χαρακτηριστικά για Mac. Δίπλα στο ctrl σε αυτή την εικόνα φαίνονται καθαρά: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/eng.jpg

Απλά δεν έχω δει πουθενά να δουλεύει σε άλλο λειτουργικό και δεν ξέρω κατά πόσο έχει δοκιμαστεί. ’λλωστε από την απάντησή του, έμεσα λέει ότι δεν το έχει δοκιμάσει... "I see no reason to make keyboard OS-dependant"... Δε βλέπει το λόγο, όχι "το έχουμε δοκιμάσει σε όλα και παίζει" :)

Link to comment
Share on other sites

’μα το κάνουνε για Mac μόνο θα είναι ίσως η πιο χαζή επιχειρηματική κίνηση που έχει γίνει ποτέ... και βασικά δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουνε.

Ήδη αυτό το keyboard έχει δημιουργήσει τρελό hype και πιστεύω ότι θα πουλήσει τρελά (αν και εγώ πέρα από την πλάκα τόσα λεφτά για Keyboard δεν δίνω).

Link to comment
Share on other sites

Προφανως δεν το εχω αυτο το πληκτρολογιο για να μιλησω εκπειρας και στα σιγουρα....

αλλα εχει ξαναμπει εδω μεσα....

Τα πληκτρα ειναι lcd οθονιτσες αν θυμαμαι καλα και τους δινεις οτι συβολο θες αναλογα το λειτουργικο ,το παιχνιδι ,τη γλωσσα του καθενος,και οτι τραβαει η ορεξη του ....

και μαλλον 99,99% ειναι για ολα τα λειτουργικα...

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς αφού είναι USB θα μπαίνει παντού. Το ερώτημά μου είναι, αν έχει δοκιμαστεί παντού, αφού οι εικόνες είναι ΜΟΝΟ από Mac, δεδομένου ότι σε αυτό το πληκτρολόγιο θα παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο οι οδηγοί... Και οδηγοί τόσο πολύπλοκοι σε έκδοση 1.0 που δεν φαίνονται να έχουν δοκιμαστεί πουθενά, εμένα τουλάχιστον μου "βρωμάνε".

Link to comment
Share on other sites

μαλλον το εκαναν για να δειξουν την διαφορετικοτητα οχι οτι ειναι για mac και αμα θες το βαζεις και αλλου!

Το σηματακι εκεινο που αναφερεται σε mac το αλλαζεις και βαζεις ΕΣΥ ο ιδιος (ο κατοχος του δλδ) οτι θες.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard!

"I see no reason to make keyboard OS-dependant"... Δε βλέπει το λόγο, όχι "το έχουμε δοκιμάσει σε όλα και παίζει" :)

To οποίο σημαίνει οτι δεν υπάρχει λόγος να φτιάξει κάποιο ένα OS-dependant keybaord.

ΣΥΝΕΠΩΣ, δεν είναι OS-depandant.

’λλωστε το γράφει οτι...: "It will be OS-independent"

Στο FAA -> http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/answers/

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, ξεκωλάτε... :) Δεν είπα ότι δε θε δουλεύει αλλού... Και καταλαβαίνω ότι τις εικόνες στα πλήκτρα εσύ τις βάζεις ή ο οδηγός ή το παχνίδι. Απλά παρατήρησα ότι όλες οι εικόνες είναι από mac και μόνο. Κι επίσης, επειδή είναι 1η προσπάθεια, δεν ξέρω κατά πόσο έχει δοκιμαστεί.

Μιλάμε για μια σχετικά μικρή εταιρία με περιορισμένο δυναμικό και σίγουρα περιορισμένες δυνατότητες. Πόσο εκτεταμένο beta testing λένε να έχουν κάνει?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard!

Δεν ξέρω γιατί χαίρεσαι τόσο... Έχεις Macintosh? Γιατί αυτό είναι για Mac ... Για PC δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Και μη σε μπερδεύει που λέει για πολλά OS, εννοεί της Apple τα OS, μιάς κι έχει αρκετά....

:p

post-199-1416072364,1282_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard!

’λλωστε IE έχουν βάλει και στα Mac οπότε δε λέει κάτι η εικονίτσα :p:P

Καλά ναι... απορώ ποιός θα είναι αρκετά μαζοχιστής για να τον χρησιμοποιεί.... :p

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν διαβάστε τι κυκλοφορεί γι αυτό το πληκτρολόγιο

πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Art Lebedev Studio η αινιγματική επιγραφή "Good Things Come in Small Packages February 1, 2006", αφήνοντας στον αέρα την πιθανότητα, το πληκτρολόγιο να κυκλοφορήσει στην αγορά. Σε παλαιότερες δηλώσεις είχε ειπωθεί ότι το κόστος του Optimus LED keyboard θα ήταν κάτι λιγότερο από την αξία ενός καλού κινητού τηλεφώνου, δηλαδή περίπου $300. Δεν ακούγεται και πολύ παρήγορο, αλλά αν δείτε το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε αδιάφοροι. Υπομονή μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, λοιπόν.

http://www.tgdaily.com/2006/01/10/optimus_annoucement_feb1/

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα εντυπωσιακο και πολυ ομορφο... Αλλα πανω απο 20 για πληκ/γιο δεν εχω δωσει. Δεν θα ηθελα να ξεσπασω σε ενα πληκ/γιο των 100-200-300 επειδη με προσπερασε τελευταια στιγμη ο razor και εχασα τη νικη μεσα απο τα χερια μου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.