Kokolikos Φεβρουάριος 1, 2006 #21 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Tι θα έλεγες για αυτό? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=15&Product_Id=305607 Προσωπικά θα έπαιρνα αυτό μόνο και μόνο για τα μπόλικα slots.Μετά παίρνεις και ένα τροφοδοτικό με δική του εγγύηση και είσαι καλυμμένος. (Βασικα σε συμφέρει κατι τέτοιο γιατί έχεις δύο διαφορετικές εγγυήσεις και είσαι διπλά καλυμμένος). :P:P:P
lukasbayern13 Φεβρουάριος 1, 2006 #22 Φεβρουάριος 1, 2006 εγώ προτείνω αυτό http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=7869 :worship:
magicman Φεβρουάριος 1, 2006 #23 Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από lukasbayern13 [Σήμερα, στις 13:27] εγώ προτείνω αυτό http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=7869 :worship: εσυ το προτεινεις. το παιδι μπορει να δωσει τοσα λεφτα? για δες σε τι κουτια χαχνει. θελω να πω οτι χρηματα που δινει δεν νομιζω οτι ειναι 300+ ευρο. εγω παλι θα σου προτεινω αυτο που ειπε ο φροστ η το cooler master centurion 532(αυτο ελεγα να παρω και εγω αλλα οηρα στακερ τελικα)
nick2crete Φεβρουάριος 1, 2006 #24 Φεβρουάριος 1, 2006 Να πω και γω τα δικα μου.... αυτο η αυτο ! Πολη καλη κυκλοφορια αερα χωρις φωτακια και μπιχλιμπιδια και σε χαμηλη-λογικη τιμη..
knight_77 Φεβρουάριος 1, 2006 #25 Φεβρουάριος 1, 2006 Μια ψηφος στα HEROICHI και απο εμενα.Πολυ καλη σχεση αποδοσης-τιμης.Προσεγμενο κουτι με πολυ καλη κατασκευη για τα λεφτα του,ευρυχωρο για τη κατηγορια του,αποσπωμενο HDD tray,καιμε προεγκατεστημενους δυο 120αρηδες μπρος-πισω.
Mainframe Φεβρουάριος 1, 2006 #26 Φεβρουάριος 1, 2006 Πάρε το Soprano......Eγώ είχα Tsounami, το έστηλα και πήρα Soprano μαυρο.....’υριο θα σου δείξω Photo για να καταλάβεις....Όσο για τους χώρους είναι μια χαρά...Το μεγαλύτερο τι το θες...να βάζεις τα ρούχα σου μέσα? Στο soprano έχω βάλει 2 κάρτες γραφικών όπου η μία είναι το γνωστό κτηνάκι 7800 gt, 4 Δίσκους , 3 PCI, 2 DVD, 1 multibay, xp 120 ψύκτρα, 2 12αρηδες, και στο πλάι-έχω κατα σειρά, 9αρι-αεροφιλτρο-9αρι όπου όλα τα ανεμηστηράκια είναι ντιμένα με γρίλιες. Τέλος περισέυει χώρος και για υδρόψυξη...Και από θερμοκρασίες ----32 -42 το CPU και 26 - 31 το κουτί....Τι άλλο θες?
cozzyz Φεβρουάριος 1, 2006 #27 Φεβρουάριος 1, 2006 Δεν 8α προτείνω απλά 8α θα πώ οτι αγόρασα πρόσφατα pc με κουτί armor και δεν έμεινα κα8όλου ευχαριστημένος στο 8έμα ποιότητα (τα παλικάρια που φωνάζουν για coolmaster τόσο καιρό κάτι 3έρουν τελικά!). Δεν 3έρω αμα είναι όλα τα thermaltake ετσι, αλλα αν ναι η γνώμη μου είναι να τα αποφύγεις.
format c: Φεβρουάριος 1, 2006 #28 Φεβρουάριος 1, 2006 Αν ρίξετε μια ματιά στον κατάλογο της ΤΤ θα δείτε ότι όλα τα προϊόντα της είναι απομιμήσεις προϊόντων άλλων εταιριών. Εχει κατακλέψει τον κόσμο και φυσικά τα φτιάχνει με πολύ χειρότερη ποιότητα.
louis_gas Φεβρουάριος 2, 2006 #29 Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Mainframe [Χθες, στις 16:46] Πάρε το Soprano......Eγώ είχα Tsounami, το έστηλα και πήρα Soprano μαυρο.....’υριο θα σου δείξω Photo για να καταλάβεις....Όσο για τους χώρους είναι μια χαρά...Το μεγαλύτερο τι το θες...να βάζεις τα ρούχα σου μέσα? Στο soprano έχω βάλει 2 κάρτες γραφικών όπου η μία είναι το γνωστό κτηνάκι 7800 gt, 4 Δίσκους , 3 PCI, 2 DVD, 1 multibay, xp 120 ψύκτρα, 2 12αρηδες, και στο πλάι-έχω κατα σειρά, 9αρι-αεροφιλτρο-9αρι όπου όλα τα ανεμηστηράκια είναι ντιμένα με γρίλιες. Τέλος περισέυει χώρος και για υδρόψυξη...Και από θερμοκρασίες ----32 -42 το CPU και 26 - 31 το κουτί....Τι άλλο θες? συγνωμη, εστειλες το tsunami και πηρες soprano????? τι το καλυτερο βρηκες στο soprano? η 7800gt δεν βρισκει πουθενα? γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι πολυ μακρια..
Mainframe Φεβρουάριος 2, 2006 #30 Φεβρουάριος 2, 2006 1) Στο tsunami το πλαϊνό αλουμίνιο σου δίνει την αίσθηση του γκαζοντενεκέ. Επιπλέον η συστοιχία που κλειδώνουν οι δίσκοι είναι χαζά σχεδιασμένη με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξεκουμπώνει και να ψυλογέρνει....Επιπλέον το πορτάκι έχει ένα ηλίθιο καλώδιο για 2 λεντακια που πολλές φορές μακγόνει καθώς το κλήνεις. Οι δίσκοι είναι βιδωτοί ενώ στο Soprano υπάρχουν σκληρά πλαστικά μανταλάκια που διευκολύνουν την κατάσταση...Και συνεχίζω: Στο tsounami υπάρχουν λαστιχένια παξιμάδια και καλά για τους κραδασμούς των δίσκων με κάτι περίεργες βιδούλες που εαν χάσεις καμιά από αυτές πρέπει να βγεις στην γύρα μήπως και τις πετύχεις.... Τέλος, είχα κάνει την βλακεία να το πάρω σε ασημί ενώ μου άρεσε το μαύρο..... 2) Ναι η 7800 χωρά με άνεση. Είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό πρώτου την πάρω αλλά όλα μια χαρά. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως υπάρχει περίπτωση με την Dual Asrock (εκεί που `είναι το PCI E) και την 7800 να βρει η τροφοδοσία της κάρτας γραφικών την τροφοδοσία του 3ου σκληρού και να χρειαστεί καμία μικρή μόντα. Αλλά στην τελική αν θέλεις να βάλεις και 5ο και 6ο σκληρό το κουτί έχει ανεκμετάλλευτο χώρο κάτω από την ήδη υπάρχουσα συστοιχία των δίσκων όπου ανοίγοντας με το τρυπανάκι τις ανάλογες τρυπούλες είσαι ΟΚ (κάτι που στο tsounami δεν γίνεται)! Στην τελική βέβαια...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
spyvoz Φεβρουάριος 2, 2006 Author #31 Φεβρουάριος 2, 2006 Παιδιά βασικά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας.βέβαια δεν είπατε τίποτα για το shark.δεν σας αρέσει?:banging:
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2006 #32 Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από spyvoz Παιδιά βασικά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας.βέβαια δεν είπατε τίποτα για το shark.δεν σας αρέσει?:banging: Καλό είναι άλλα όχι ακριβό...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 2, 2006 #33 Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από cozzyz [01-02-2006 18:00] Δεν 8α προτείνω απλά 8α θα πώ οτι αγόρασα πρόσφατα pc με κουτί armor και δεν έμεινα κα8όλου ευχαριστημένος στο 8έμα ποιότητα (τα παλικάρια που φωνάζουν για coolmaster τόσο καιρό κάτι 3έρουν τελικά!). Δεν 3έρω αμα είναι όλα τα thermaltake ετσι, αλλα αν ναι η γνώμη μου είναι να τα αποφύγεις. so true....
spyvoz Φεβρουάριος 2, 2006 Author #34 Φεβρουάριος 2, 2006 τελικά είναι έτοιμο το σύστημα μου.θα το παραγγείλω αύριο μεθαύριο.επέλεξα το soprano τελικά γιατί δεν βγαίνω στα λεφτά.πείτε απόψεις παίδες γιατί καιγόμαστε!!!:banging:final!!!!.rar
Κοπρίτης Φεβρουάριος 2, 2006 #35 Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από spyvoz [Σήμερα, στις 01:35] τελικά είναι έτοιμο το σύστημα μου.θα το παραγγείλω αύριο μεθαύριο.επέλεξα το soprano τελικά γιατί δεν βγαίνω στα λεφτά.πείτε απόψεις παίδες γιατί καιγόμαστε!!!:banging: δεν ξερω πως θα το κανεις...αλλα πρεπει να το κανεις..βρες 140 ευρω επιπλεον και χτυπα μια 7800gtαλλιως τουλαχιστον μια 6800gs
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2006 #36 Φεβρουάριος 2, 2006 η μια 6800 σαν και αυτη http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3982477
jpcupra Φεβρουάριος 2, 2006 #37 Φεβρουάριος 2, 2006 "ΚΟΠΡΙΤΗΣ Α.Ε: κατοπιν συνεννοησης ερχομαστε στο χωρο σας με νεες προτασεις και ιδεες για το καινουργιο σας case. αναλαμβανουμε προθυμα να δημιουργησουμε το κουτι των ονειρων σας και παντα στις καλυτερες τιμες!!!" :hehe::hehe::hehe:
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2006 #38 Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης so true.... Συμφωνω με τον αποπανω μεν.... αλλα εχω και καποια παρατηρηση να κανω. Το προηγουμενο μου κουτι ηταν το thermaltake armor απο αλουμινιο. Οντως δεν εμεινα τοσο ευχαριστημενος με το κουτι οσο θα ηθελα. Μιλαμε για ενα κουτι της ταξης των 180(τοσο ειχε οταν το αγορασα). Στο προσφατο συστημα αγορασα το Kandalf. Θα μου πειτε "μα καλα ιδιο κουτι πηγες και πηρες". Και ομως δεν ειναι ιδιο. Μπορει να μοιαζει εξωτερικα και εσωτερικα αλλα εχω την εντυπωση οτι διαφερουν στην λεπτομερια. Το Kandalf εκτος του οτι το βρισκω αρκετα ομορφοτερο εξωτερικα σου δινει την αισθηση οτι ειναι και μεγαλυτερο εσωτερικα. Δεν ξερω αν οντως συμβαινει αυτο, αλλα σου δινει την αισθηση και των μεγαλυτερων χωρων αλλα και ανωτερης ποιοτητας σε σημειο που σε κανει να πιστευεις οτι αξιζει η διαφορα χρηματων. Υ.Γ. Στακερ δεν θα αγοραζα ποτε γιατι πιστευω οτι ειναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ(προσωπικη αποψη).
haris1984 Φεβρουάριος 3, 2006 #39 Φεβρουάριος 3, 2006 μερικες μικροαλλαγες που αξιζουν...ειδικα της καρτας γραφικων... ελαχιστα μικροτερος επεξεργαστη...μεγαλη διαφορα στην τιμη... καρτα γραφικων που δεν συγκρινεται καν με την 6600gt... λιγο πιο απλη μητρικη...δεν ξερω διαφορες... μεγαλυτερο τροφοδοτικο, εξισου ποιοτικο, με αποσπωμενα καλωδια... εχω κανει λαθος στο σκληρο...εσυ θες serial ata και οχι ata... και σου περισευουν και λεφτα...ψυκτρα στον επεξεργαστη δεν σου εχω βαλει...αν δεν θες να κλοκαρεις για αρχη θα εισαι μια χαρα και ήσυχα με την στοκ και το c&q ενεργοποιημενο. ο μονος λογος που εβαλα το θερμαλτακε ειναι επειδη σου αρεσει...θα σου προτεινα να δαπανισεις τα παραπανω λεφτα για ενα καλυτερο κουτακι...η να δωσεις λιγοτερα και να παρεις ενα heroichi 6a19...τεσπα...αυτα ειναι δικες σου αποφασεις...αφορουν μονο την εμφανιση...
spyvoz Φεβρουάριος 3, 2006 Author #40 Φεβρουάριος 3, 2006 ευχαριστώ πολύ παίδες για τις προτάσεις σας.βέβαια είμαι σε δίλημμα για τον επεξεργαστή.4200+ ή 4400+ ?ιδού η απορία:banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.