Jump to content



Η taskbar τα ήπιε και τα βλέπει διπλά


colt3003

Recommended Posts

Καλησπέρα πέρα ως πέρα...

Μήπως έχει τύχει σε κανέναν η παρακάτω όψη της taskbar ? πως μπορεί να επανέλθει στη φυσιολογική της μορφή και να μην τα δείχει όλα διπλά ? Σημειωτέον οτι εχω ενεργοποιήσει μόνο τη language bar και την quick launch.

post-1167-1416072454,4981_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχήν σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

α. δυστυχώς με επανεκκίνηση δεν αλλάζει κάτι στην όψη της πέρα απο το γεγονός οτι όταν κάνω δεξί κλίκ πάνω της και ελέγχω τις toolbars βλέπω πέρα απο τις συνηθισμένες επιλογές και το εξής παράδοξο: 1. language toolbar και 2. The language toolbar. και είναι επιλεγμενες και οι δύο αλλά στην taskbar βλέπω μία language bar.

β. την έχω κάνει unlock μόνο για να εμφανίσω αυτα τα seperators τα οποία δεν μπορώ να ξεφορτωθω. Όταν είναι locked τα seperators δεν φαίνονται αλλά εξακολουθώ να βλέπω διπλά τα εικονίδια απο τις εφαρμογές τα οποία φαίνονται διπλά αλλά συμπεριφέρονται ως ένα. Δηλαδή επιλέγω το εικονίδιο του windows explorer απο τα δεξιά και ενεργοποιείται το αντίστοιχό του και απο αριστερά. κάτι σαν τα πολλαπλά desktops που έχει το linux αλλά εδω φαίνονται μαζεμένα και παράλληλα ενεργά... παράδοξο ε??

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα

Λοιπόν....

Η εγκατάσταση είναι φρεσκότατη (λεπτών) οπότε το να ξανακάνω φορματ είναι λίγο βαρύ και μάλλον δεν θα το ακολουθησω.

Κατάφερα και επανάλαβα το πρόβλημα σε 2ο μηχανάκι. Αιτία είναι κάποιες απο τις επιλογές στο section appearence του Autopatcher δυστυχώς όμως δεν είμαι σε θέση να εντοπίσω ποιός συνδυασμός αυτών προκάλεσε αυτη την εμφάνιση. Τελικά μετά απο πολλά άνοιξε - κλείσε και κλέιδωσε - ξεκλείδωσε toolbars & taskbars κατάφερα να εξαφανίσω την αριστερή ομάδα εικονιδίων και να συμμαζέψω τα διαχωριστικά ώστε να πιάνουν τον λιγότερο δυνατό χώρο (εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά πιάνουν λίγο χώρο).

@ defiant: η σελίδα που έδωσες φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά το συγκεκριμένο download δεν υπάρχει πλεον.... κλασσικά όταν χρειάζεσαι κάτι αυτό λείπει απο εκεί που θα έπρεπε να είναι... και δεν υπάρχει ούτε mirror.... γκαντεμιά.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. !!

Link to comment
Share on other sites

επειδή και μενα το έιχε βγάλει κάποτε αυτό που έκανα ηταν να την κλικαρω και να την μετακινώ απο εδώ και απο κεί για να φυγει(κατα προτιμηση οριζοντια μετακινηση) στο τέλος κάπως τα κατάφερα και έφυγε

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από defiant

To λινκ λειτουργει κανονικα σε μενα.

Καλησπέρα

Έχεις απόλυτο δίκιο το λάθος ήταν δικό μου (δεν είχα ορίσει τον proxy στον downloader και δεν μπορουσε να συνδεθει με τη σελίδα που φιλοξενούσε το πρόγραμμα)... αστα να πάνε... ενός κακού (η βλακείας) μύρια έπονται... Σε ευχαριστώ και πάλι !!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.