Jump to content



Amd F socket photos


JohnnyX

Recommended Posts

Δε νομιζω. Οπως και πριν ειχε 2 socket (939 και 940) ετσι και τωρα προοριζει το ΑΜ2 για domestic και small office εφαρμογες, ενω το 1207 θα ειναι για πιο heavy duty middle class servers, αφου θα υποστηριζει duad-core Opteron. Επισης νομιζω οτι τελικα θα υποστηριξουν και DDR3 στο 1207, αφου το κοστος στις εφαρμογες για τις οποιες προοριζεται δεν ειναι περιοριστικο για μια τετοια κινηση.

Link to comment
Share on other sites

Για την υποστήριξη DDR3 από το F κανείς δεν είναι σίγουρος ακόμα αν και το ψιλοαποκλείουν οι περισσότεροι. Αν μάλιστα βάλουν τις 3άρες στο 1207 ο κόσμος παίζει να δυσανασχετήσει επειδή δεν τις έβαλαν στο ΑΜ2. Όπως και να χει, το 1207 "φαίνεται" πιο καλό από το 940 το οποίο, εδώ που τα λέμε, ένα 939+1 ήταν. Ουσιαστική διαφορά δεν υπήρχε. Ας ελπίσουμε να μην ισχύσει το ίδιο και για τα ΑΜ2 - 1207.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το ξεχασα.Απλα νομιζω πως το 754 ηταν ενα socket για entry-level συστηματα και μου φαινεται πως ουτε και η AMD πιστεψε ποτε οτι ειχε δυνατοτητες.Πιο πολυ για ενα μεταβατικο απο το Α στο 939 και την 64μπιτη αρχιτεκτονικη μου φαινεται, παρα για σοβαρη προσπαθεια αναπτυξης πλατφορμας.Ετσι μου φαινεται εμενα.Οι AMDαδες μαλλον ξερουν καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.