Jump to content

Ποιο τροφοδοτικο;

Andreas90

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω να βρω ένα τροφοδοτικό

Από 550W και πάνω το οποίο να έχει παρά πολύ σταθερές τάσεις αλλά να είναι όμορφο

Το σύστημα είναι: Amd +4400Dual core

Vga 7800GT SLI

2x 120GB

εγώ βρήκα της coolermaster το το Real Power 550W SLI δειτε το εδω

Και τo OCZ PowerStream Power Supply εδω

Ποια από τα δυο να πάρω είναι καλά αν όχι ποιο μου προτείνετε;)

Δεν με νοιάζει η τιμή αρκεί να έχει καλή ποιότητα και σταθερές

τάσεις !!!!!

Πείτε μου όμως και πόσο κάνει το Τροφοδοτικo που μου προτείνετε

Ευχαριστώ εκ των πρότερων:D

Εγώ θα σου πρωτινά το enermax 620 liberty είναι πολύ όμορφο αλα και οι τάσεις του είναι σκυλιά!!!!

Αρχική απάντηση από tristeno [Χθες, στις 23:29]

και Seasonic αν είσαι τυχερός και τσιμπήσεις κάποιο.

Το επίσημο της AMD

Seasonic εχει εδω 2 ωραια..

Το ενλογω μαγαζι στελνει Ελλαδα...λες λογω βαρους...?..δεν νομιζω,θα κοστισει ισως λιγο παραπανω...

Mακρια απο Liberty.....στα τεστ με τα SLI ''κλεισανε''...:p

Seasonic και απο μενα...

ή OCZ powerstream....

ή TAGAN

Κάτι είχα ακούσει και εγώ για το 620άρι, το 600άρι noisetaker άκουσα βγήκε καλύτερο. Πάντως αυτά τα Seasonic δεν τα ήξερα και διαβάζω αρκετά καλές κριτικές τώρα, χμμμ....

Εγώ θα προτείνω το OCZ Powerstream και το Enermax Noisetaker πάντως.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Seasonic και απο μενα...

ή OCZ powerstream....

ή TAGAN

Καποιο link υπαρχει? :...:

Κι εγω απο οτι θυμαμαι τα ειχε φτυσει το liberty.Θα ψαξω για το λινκ να το ποσταρω.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 02:07]

Seasonic και απο μενα...

ή OCZ powerstream....

ή TAGAN

:T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 02:17]

....το 600άρι noisetaker άκουσα βγήκε καλύτερο....

Εγώ θα προτείνω το OCZ Powerstream και το Enermax Noisetaker πάντως.

ψαχνοντας παλαιοτερα για τροφοδοτικο διαβασα οτι

The Noisetaker 600W suffered the same problems that the previous Enermax did. Anything over a ~120W combined load on +3.3V and +5V would cause the PSU to shut down. That left ~480W to find just from +12V. Will only 36A, that's impossible. The supply only managed to add another 340W to that 120W imposed limit using the +12V rails, stopping at 460W. Dropping back off of the 120W combined load to see if +12V could go further than around ~28A showed no extra headroom. Just over 27A combined is all the PSU can do.

It seems that the 600W quoted is merely a short-burst peak power. No amount of adjustment could persuade the supply to output more. At 460W efficiency was high and it wasn't very hot, but it didn't make the output power it claimed to be able to do, so it was classed as a failure.

λινκ http://www.hexus.net/content/item.php?item=1359&page=19

(το προβλημα αυτο το ειχα δει και σε αλλα reviews)

Θα σου πρωτινά μακράν τα Enermax. Επίσης μην κοιτάς μόνο τo Power (w) αλλά και το ρεύμα που δίνουν. Ότι είναι πάνω από 32A (+3.3V), είναι πολύ καλό. Σαν πιο φθηνό και ποιοτικό θα σου πρότεινα το HEROICHI WIN POWER 550W

Αρχική απάντηση από Mainframe

Θα σου πρωτινά μακράν τα Enermax. Επίσης μην κοιτάς μόνο τo Power (w) αλλά και το ρεύμα που δίνουν. Ότι είναι πάνω από 32A (+3.3V), είναι πολύ καλό. Σαν πιο φθηνό και ποιοτικό θα σου πρότεινα το HEROICHI WIN POWER 550W

Και αν αντεξουν οι 12αρες του με σοβαρο ο/c και sli ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.