Jump to content



cable unpluged


bvb

Recommended Posts

ρε παιδες ξαφνικα στο ρημαδι το κρυπτο f320 οπου το εχω συνδεσει με ethernet μου βγαζει cable unpluged ! οταν το συνδεω με usb το ρουτερ δουλευει κανονικα. τι μπορει να φταει?στην αρχη το λαμπακι αναβει αλλα σε 2' σβηνει και δεν βρισκει φυσικα ουτε ΙΡ:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει να κάνει με το usb. Το καλώδιο του δικτύου δεν κάνει καλή επαφή ή στο router ή στο PC σου. Παίξε λίγο με το βύσμα στη θύρα και παρακολούθα πού θα πιάσει.

Μια φορά γύρναγα όλο το σπίτι και είχα ανοίξει όλα τα κουτιά να βρω ποιό καλώδιο είχε αποσυνδεθεί/κοπεί και τελικά ανακάλυψα οτι δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο σε μια πρίζα...

Btw, όσοι σκέφτεστε για δίκτυο στο σπίτι, μακριά απο απλές πρίζες τηλεφώνου (RJ45). Πιο άθλιες δεν υπάρχουν. Δικτύου οπωσδήποτε...

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια και εγω στο adsl modem οταν ενεργοπιω τη συνδεση μου λεει οτι καλωδιο δεν ειναι συνδεδεμενο αλλα μετα απο κανα λεπτο φτιχανει και το μυνημα χανεται.τι παιζει?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.