Jump to content



Tρομακτική εμπειρία!! L20 Dead


obijuan1983

Recommended Posts

Mολις πριν απο λίγο ανοίγω το Pc της υπογραφής, ενώ σερφαρα με τον φορητό μου.Ε ανετος εγώ δεν εδωσα και μεγαλη σημασία και μετά απο κανα 2λεπτο κάνω login στα windows.

Μια φρίκη μόλις ερχεται!το Ai Booster εμφανίζεται και μου λεει θερμοκρασία cpu 41!Λέω κάτι δεν πάει καλά.Σε εξαλλη κατάσταση ανοίγω και το nvmonitor και μου δίνει ενα μεγαλοπρεπές 78 βαθμούς για την 6800GT.

Πανικοβλημένος το εκλεισα απο το πολύμπριζο!

Η L20 δεν δουλεύει.

Την έχω μόνο 1,5 μήνες είναι δυνατόν;

Η φάση είναι οτι στο νερό εχω UV κόκκινο και εγινα λίγο χάλια.

Ελπίζω να μην τύχει σε κανένα.

Υπάρχει κανένας τρόπος να μας ειδοποιεί οταν μια αντλία ''αστοχεί''

Link to comment
Share on other sites

βαλε απο το βιος το πσ να κανει τερματισμο.. εμενα πχ το τερματιζει η εποχ στους 46 που ειναι και το ελαχιστο που υποστιριζει..

φυσικα ποτε δεν εχω δει πανω απο 38..

οποτε οριστε αν τα παιξει η λ20 μολις φτασει στους 46 απλα τερμα και ουτε γατα ουτε ζημια..

εγω απο την λ20 ειμαι απολυτα οικανοποιημενος αν σκεφτεις την πηρα πριν ενα χρονο μεταχειρησμενη και απο τοτε δουλευει ασταματητα γιατι ειναι στο πσ που εχει 24/7 νετ..

το συστημα το εχω λυσει για καθαρισμα μονο 1 φορα οταν εβαλα το μπλοκ στην 6600 και θα το ξαναλυσω μολις ερθει αυτο το τανκ απο τον 11

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στην L30 που έχω 2 χρονια περιπου και της έχω αλλάξει φτερωτή έχω παρατηρήσει οτι καποιες φορές, κυρίως απο κρύα εκκίνηση, δεν ξεκιναει. Αν ανοιγοκλείσω μερικες φορές το διακόπτη, αφησω το pc να δουλέψει λίγο ωστε να ζεσταθει το νερο ή/και τη χτυπήσω λίγο ξεκινάει. ’παξ και ξεκινησει δουλεύει κανονικά. τα ίδια κάνει και η L30 ενός φίλου.

Link to comment
Share on other sites

Koίτα επειδή ειμαι γιατρός, είχα κάτι ακρες και πηρα 4 λίτρα νερό απεσταγμένο απο εργαστήριο στο τζάμπα.Και με απιονισμένο όμως απο οτι λένε μέσα εδώ οι ειδικοί είσαι καλυμμένος.Απο πρόσθετα έβαλα μόνο UV κόκκινο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.