Vagouridis Μάρτιος 15, 2006 #21 Μάρτιος 15, 2006 θελει ο κωλος σας και ΙΝΤΕΡΝΙ ε?Βρε αι απ εδω!!!Υπαρχει και αλλη λυση ο ναυτικος ομιλος ρε ψηνεστε?Παλιο ψωναρες!!!Διαλεχτε ενα απο τα φοιτιτομαγαζα εκει στο κεντρο που να κανει και καλο καφε και βλεπουμε.....Προς nkoumle σου αρεσει το Ιντερνι ε?Ρε φιλε με τρακαρισμενο datsun δεν σε βαζουν μεσα!!!Προς Nιονιο τι εγινε ρε παλουκαρι , δεν φτανει που εχεις χαθει απο μαχες καφεδες και τα συναφη τωρα ζητα και τα ρεστα μωρη ξεφωνημενη?
SLN Μάρτιος 15, 2006 #22 Μάρτιος 15, 2006 Εμενα παντως μου αρεσε* εκεινο το παραλιακο που τραβουσε βιντεο ο Ζαχος τα γκομενακια και περνουσανε οι καγκουροι με τα πειραγμενα subaru και λιωνανε λαστιχο στην πισσα...*το ξερω οτι "ζγκαραμ******κλαρασας" αλλα εγω θα ψηφισω!!
mauros Μάρτιος 15, 2006 #23 Μάρτιος 15, 2006 loooool@Πάρης Και δεν μου λές,ο δικός σου ο κ***ς εκτος απο μαξιλαράκι στην χέ*τρ* τι άλλο θέλει? Στο αναψυκτήριο στο Σειχ Σου ψήνεστε????Για ζεστά ηλιοκαμμένα απογεύματα πρέπει να είναι ότι πρέπει για καφεδάκι έξω.Για τώρα που κανει και λίγη *ροσούλα δεν ξέρω...και αυτή η ρουφιάνα η ραψω*ία μας άφησε στεγνά ρε γμτ Εδιτ: το έκανα sensored Συγνώμη Root!
sisman Μάρτιος 15, 2006 #24 Μάρτιος 15, 2006 Ειναι λιγο δυσκολα τα πραματα παίδες, και παρκινγκ και περατζαδα και καλο καφε δυσκολα βρισκουμε. Πρωσοπικα πρεπει να κανουμε κατι και με το παρκινγκ, μια κληση εφαγα εγω και κατι πινακιδες που προσφατα πηρε ο Doom. Το ΙΝΤΕΡΝΙ παραειναι κυρηλε δε κανει για μας. Μεχρι να βρεθει αυτη τη παρασκευη για που ειμαστε λετε?
Vagouridis Μάρτιος 15, 2006 #25 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Arapis loooool@ΠάρηςΚαι δεν μου λές,ο δικός σου ο κώλος εκτος απο μαξιλαράκι στην χέστρα τι άλλο θέλει?Και ενα μαξιλαρακι στα καπουλια σου........
RootX Μάρτιος 15, 2006 #26 Μάρτιος 15, 2006 Guys, για να μην το σκοτώσουμε το thread, προσέχτε λίγο...
xrist Μάρτιος 15, 2006 #27 Μάρτιος 15, 2006 Πεστε και αλλες επιλογες βρε παιδια οχι μονο σχολια..Για το ΙΝΤΕΡΝΙ δεν ηξερα οτι ηταν τοσο Κυριλε...Μηπως στο Porto παραλια? -Κεδρινο Λοφο δεξια απο τα Καστρα?-ή η καφετερια που πηγαιναμε πριν τη Ραψωδεια....Και καλα μη τρελαθουμε κιολας αντι 2,5 τον καφε αν πληρωσεις 3,5 δεν ειναι και Η διαφορα για 4 φορες τον μηνα.
xrist Μάρτιος 15, 2006 #29 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Είναι 48 το χρόνο, μία Kingston Value cas 3 Σιγα μη παρουν οι καμενοι Kingston Value:D
unseen Μάρτιος 15, 2006 #30 Μάρτιος 15, 2006 οι καφετεριες κοντα στο γηπεδο της Τουμπας? Παρκινκ εχει,κοσμο εχει απο καφε δεν ξερω...
xrist Μάρτιος 15, 2006 #31 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από unseen οι καφετεριες κοντα στο γηπεδο της Τουμπας? Παρκινκ εχει,κοσμο εχει απο καφε δεν ξερω... Καλη ιδεα και αυτη Χρηστο.... Βασιλη κανε το Poll
FrOsT Μάρτιος 15, 2006 #32 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από unseen οι καφετεριες κοντα στο γηπεδο της Τουμπας? Παρκινκ εχει,κοσμο εχει απο καφε δεν ξερω... Ναι ναι, αν και είναι ακρηβούτσικα ο καφές είναι δίπλα στο σπίτι μου
vdeseris Μάρτιος 15, 2006 Author #33 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 15:58] .... Βασιλη κανε το Poll Ποιες είναι οι προτάσεις ως τώρα?? Εκεί που λέει ο Χρήστος καλό μου ακούγεται...
greekfragma Μάρτιος 15, 2006 #35 Μάρτιος 15, 2006 σας προτεινω το Elusion πανω στη Λαμπρακη διπλα στα Expert και στο Ζαχαροπλαστειο ΄΄ο Δημητρης'΄(trust me:cool: )
FrOsT Μάρτιος 15, 2006 #38 Μάρτιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Εντάξει έτοιμο το poll.... Δύσκολη απόφαση...
vdeseris Μάρτιος 15, 2006 Author #40 Μάρτιος 15, 2006 Ισοψηφία ως τώρα. Πέρα από την πλάκα θα πεταχτώ αύριο να βρω κανα καλό μαγαζάκι να τους ενημέρωσω και για την άφιξή μας... Οπότε αύριο βραδάκι θα σας πω όνομα και οδό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.