Jump to content



Προβλημα στο Power DVD.


Mitsos

Recommended Posts

Έχω το Power DVD 6 και το χρησημοποιώ πολύ καιρο. Απο σήμερα όμως δεν αναπαράγει κανένα DVD. Ο ήχος ακούγεται κανονικά, ωστόσο η οθόνη παραμένει μαύρη. Αν τώρα πιάσεις το παράθυρο από τη γραμμή τίτλου και το κουνήσεις γρήγορα, φαίνονται στιγμιαία μερικα τμήματα απο την εικόνα και αμέσως χάνονται και πάλι όλα μαύρα. Απεγκατεστησα το πρόγραμμα το ξαναεγκατέστησα ,κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Όλα τα άλλα formats παίζουν κανονικά.

Το ίδιο πρόβλημμα παρουσιάστηκε και στο NeroShowTime. Μόνο που εκεί η αναπαραγωγή δεν ξεκινάει καν. Βγάζει το μύνημα "Unable to build graph". Τα άλλα αρχεία παίζουν και εδώ κανονικά.

Σκέφτηκα πως το πρόβλημμα μπορεί να είναι των Windows, αλλά ο Media Player έπαιξε κανονικά όλα τα DVD χωρίς προβλήμματα.

PLEASE HELP!!!:help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Το εφτιαξε τελικα ο Μιτσος. Ηταν ενα προγραμμα Utility της μητρικης του που μετραει θερμοκρασεις, voltages κλπ. Μολις το εκλεισε επαιξε μια χαρα το Power DVD. Το περιεργο ειναι οτι το εν λογω προγραμμα το εχει installed εδω και 1 χρονο και δεν του ειχε κανει τετοια "παλαβα". Τωρα αναγκαζεται να τ ο κλεινει για να δει ταινιες. Χεχε - Windows rulez -!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.