Jump to content



Tuniq Tower 120


LevelOne

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα... Πρώτο post αυτο, και με την ευκαιρία χαίρομαι πολύ που γράφω σε αυτό το forum. Βασικά θέλω να σας δείξω το νέο μου απόκτημα (μεγάλο ευχαριστώ στο παλήκάρι στα Multirama που με βοήθησε - ξέρει αυτός!) Ήμουν ανάμεσα στην Fatality και σε αυτήν αλλα επειδή ημουν λιγο προκατειλημμένος με την Zalman (call me ReseRator 1) είπα να την δοκιμάσω. Ύστερα απο λίγο αναζήτηση για review & comparisons στο νετ βρηκα με πολύ μεγάλη έκπληξη οτι το outsider που αγόρασα εχει ικανότητες!!

image005.png

x-front2.jpg

Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα λόγω του οτι πρέπει να ξηλώνω motherboard αλλα πρώτα ο Θεός αυρίο το μεσημεράκι θα την βάλω και θα ξαναποστάρω εντυπώσεις. Το πλήρες review του Tuniq Tower 120 βρίσκεται εδώ. Το μηχανάκι μου εχει ως εξής: P4 s478 3.2 Malaysian, Asus P4C800-E Deluxe, Tagan TG420-U01, OCZ Platinum 4x256 Quad Channel και.... MSI GeForce4 Ti4600 LOL!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Αν διαβάσεις αναλυτικά θα δείς οτι αναφέρει σε κάποιο σημείο οτι επειδη οι μετρήσεις γίνονται για κάθε solution με ιδιες συγκεκριμένες συνθηκες, τα αποτελέσματα των συγκρινώμενων ψυκτρών έχουν δανειστεί απο τα αντίστοιχα reviews τους. Οποτε δεν έχεις παρα να ανατρέξεις στο συγκεκριμένο αναλυτικό review της Scythe Ninja για να δείς και με τι fan έχει δοκιμαστεί.

Battle of the Titans: Super Coolers from Scythe, Thermaltake and Zalman Face to Face

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδία τα πρώτα αποτέλέσματα είναι διαθέσιμα.... Μολις τέλειωσα το στήσιμο του pc και με πλήρη εξάρτηση τα πράγματα έχουν ώς εξής.

Επεξεργαστής Pentium4 s478 3.2 Prescott @ 3.600MHz

Mainboard ASUS P4C800-E Deluxe BIOS 1024.001 beta

Tο τέστ έγινε με Super Pi στα 4Μ.

Εμενα μου φαίνονται καλά τα αποτελέσματα.... μετα βίας άγγιξε τους 38 βαθμούς σε 100% load... Περιμένω σχόλια σας... Το ρελαντί είναι στους 32...

post-4482-1416072565,7387_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Οφείλω να ομολόγήσω οτι είχα αγνοια πως υπάρχει αυτο το S&M. Το κατέβασα αμέσως και ιδου τα αποτελέσματα. Σε 100% load FPU Average Test η θερμοκρασία δεν περασε ποτέ τους 40 βαθμούς... Η αληθεια είναι οτι το σταμάτησα μετα απο κανα τεταρτο γιατι ειχα μια δουλίτσα αλλα οπως μπορείτε να δείτε δεν πρόκειται να πηγαινε πουθενά παραπάνω...

post-4482-1416072565,933_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Thank you :) Μεχρι να το πετύχω όμως την εβαλα και την εβγαλα αρκετές φορές πράγμα κουραστικό γιατί πρεπει να πάρεις το mobo στο χέρι... Τελικα αν την πάρει κάποιος εγώ έκανα το εξής: Γενναία ποσότητα Arctic Silver 3, στρωμένη με τεντωμένη ζελατίνα απο μια ναϋλον σακούλα πάνω στο δαχτυλο με την ονομασία δείκτης... Μετά ακουμπήστε οσο το δυνατόν περισσότερο στο κέντρο την ψύκτρα για να αποφύγετε τυχον μετακινήσεις της AS3 και (εδω το μυστικό της επιτυχίας) στο λαμαρινάκι που μπάινει πάνω απο τα heatpipes και βιδώνουν οι βίδες στο mobo απλώστε ΚΑΙ ΕΚΕΙ λιγη Arctic Silver. Μετα σφίξτε σταυρωτα (διαγωνίως) τις βίδες μέχρι να μην σφίγγουν άλλο.. Επιπονη διαδικασία αλλα ολα ΟΚ :) Καλη επιτυχία εγω πάντως δεν την αλλάζω με καμία!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.