Jump to content



Πρόβλημα με torrents


Goklagie

Recommended Posts

Γεια σας Labites

πριν από λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε η dsl μου και ενώ οι ταχύτητές μου είναι κανονικές στην περιήγηση και το κατεύασμα από P2P και σελίδες, στα torrents με το μtorrent πιάνω 6-10 το πολύ και ενώ το torrent έχει 60 seeders συνδέομαι μόνο με 3-4. Το μόνο που έκανα ήταν να ανοίξω την κατάλληλη θύρα στο modem μου (άλλες ρυθμίσεις δεν ξέρω). Εκτός αυτού όταν το μtorrent είναι ανοιχτό το σύστημα παγώνει (το Limewire δεν μπορεί να συνδεθεί, η πλοήγηση είναι απίστευτα αργή και το σύστημα σέρνεται γενικώς).

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από n1ck0s

Κάνε ακριβως αυτά που λέει o vadergr και ίσως χρειαστεί να κλείσεις και το limewire. Εμένα με το emule δεν την πολυπαλεύει.

Εμενα με το emule ανοιχτο η DSL γινεται PSTN στο μTorrent.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Vadergr

Βαλε μια τυχαια θυρα (49600) και upload το πολυ μεχρι 7kb/sec ενω ορισε να κατεβαζεις το πολυ 2 torrents ταυτοχρονα.

Ξαναδοκιμασε και πες μας.

φιλε μου ξερεις ποια ειναι η νοοτροπεια τον τορεντς?να κανεις και εσει uploading βαλε στο upload μια τιμη της ταξης του 15 και θα δεις τα donwloads σου να ξεπεταγωντε στα υψη

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ακριβώς έτσι... Καταλαβαίνω πως το γράφεις αλλά ο μTorrent φαίνεται να έχει κάποιο θεματάκι. Αν έχεις upload πάνω από το 80% περίπου της γραμμής σου, για κάποιο λόγο μπουκώνει και επηρεάζει αρνητικά και το download. Αυτό που προτίνει ο Vadergr είναι σωστό, για τον συγκεκριμένο client πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί κάποιοι ISPs, επειδή τις γνωρίζουν αυτές τις πόρτες, μπορεί να σου περιορίσουν την κίνηση σε αυτές, για να μειώσουν το δικό τους load. ’λλοι πάνε ποιο πέρα και αναγνωρίζουν την κίνηση των P2P προγραμμάτων από τα πακέτα που στέλνονται. Για ελλάδα πάντως δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι από αυτά, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις ανοίξει πόρτες (TCP & UDP) στον ρούτερ, για torrents try to bitcommet είναι κατα την γνώμη μου το πιό καλό και την πόρτα που θα ανοίξεις στον ρούτερ άνοιξέ την και στο πρόγραμμα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.