Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

Ο 10.5 ηταν μια αποτυχια κατα μια εννοια. Υπηρχε σοβαρο προβλημα στο OpenGL 4.0.

Αυτο δεν υπαρχει πια.

Ξερεις dN-? στο απολυτο βαθος δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν διαφορες στις επιδοσεις απο συστημα σε συστημα. Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ταυτηση. Ειναι ομως σιγουρο οτι οι το hardware και το software των VGA "στηνωνται" σε δεδομενες πλατφορμες, (συχρονα συστηματα σε απολυτο επιπεδο hardware αναλογο του επιπεδου της σειρας 5ΧΧΧ).

Αυτος ειναι ενας λογος που κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι, εχει ομως μεγαλο μεριδιο ευθυνης η αποδοση του "πακετου" σε ενα παλαιοτερης γενιας συστημα.

Φανταστητε τους drivers στον ρολο της βενζινης σε ενα αυτοκινητο και αναλυστε το.!!

Δεν μπορω να μιλησω με απολυτους αριθμους, η αυξηση στα "χαρτια" μιλαει για περιπου 4 - 12% αναλογα την εφαρμογη , το συστημα, κλπ..

Δηλαδη αυτο σημαινει, οτι μια 5850, θα αποδωσει αυτο το 4-12% σε X58 & i7 , και οχι σε X48 & C2Quad; Ειναι λογικο αυτο οταν μιλαμε για αποδοση μιας single card;

Έγινε επεξεργασία από deNordic
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.