Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

επίσης, αυτή τη στιγμή, ο 11.5b ειναι RC, οπότε μην παραπονιέστε. Περιμένετε να βγει επίσημα, και μετά παραπονεθείτε για τα προβλήματα που δε θα λύσει:p

Hotfix είναι, δε πρόκειται να βγεί 11.5b final. Εκτός κι αν βγεί 11.5c, τα υπόλοιπα fix θα βγούν στον 11.6.

Twitter

Όσο για τα φώτα στο Witcher 2, το ψάχνουν

Twitter

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια. εχω ενα λαπτοπ με ati 5650 και τους drivers 11.5. το συνδεω μεσω hdmi στην tv μου αλλα οταν παιζει μια ταινια και η σκηνη ειναι πιο σκοτεινη τοτε χαμηλωνει και η φωτεινοτητα ενω οταν η σκηνη ειναι π.χ. μερα τοτε η φωτεινοτητα επανερχεται. τι μπορει να γινεται? μηπως καποια επιλογη στο ati catalyst?

Link to comment
Share on other sites

Χθες αγόρασα το dirt 3. Γενικά πάει καλά με τους 8.841 που έχω στο μηχάνημά μου. Το κακό είναι ότι crasharει συχνά! Ιδίως στο online. Και στο single player όταν τρως γερή τράκα crashaρει! 1 ώρα που έτρεχε crashaρε 3 φορές!

Κανένας καλός driver σταθερός για το dirt3 που να μην δημιουργεί προβλήματα στο bfbc2;

Link to comment
Share on other sites

Εγω το παίζω με τους 11.5 ( πρώτους WHQL official, όχι κάποιος hotfix ) και δεν έχει κάνει κιχ.

Βεβαίως στο BFBC2 όπως μάλλον με όλους τους drivers κάνει συχνά πυκνά το stuttering όταν πρωτομπείς σε server και διαλέγεις ομάδα και κατηγορία/όπλα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.