paleologos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από intelakis [09-06-2006 21:04] Ποσο στιχισαν συνολικα? Τι καθεσαι και ρωτας το αυτονοητο αφου βλεπεις τι εχει αγορασει και τι εχει φτιαξει........Τι περιμενεις να σου πει οτι εδωσε το 1000αρικο και 2000αρο στο ΕυρωΑπο ατομα με αρκετο χρημα και μονομανια σε ενα πραγμα ειτε αυτο λεγεται υπολογιστης ειτε κατι αλλο σαν τον GoriLLAKo υπαρχουν αρκετοι στο ΤhelabΕγω που ειμαι πιο καινουργιος το βλεπω και δεν το βλεπεις εσυΤι θες κι ρωτας τιμες τωρα για σιγουρια ??
gregorisvas Ιούνιος 11, 2006 #2 Ιούνιος 11, 2006 Εισαι σοβαρος σε αυτα που λες?Αμα δεν γνωριζουμε καλο θα ειναι να μην μιλαμε ετσι?No offfence αλλα αυτο που λες ειναι τελειως ασχετο.Αυτο που ειδες στην πρωτη σελιδα ειναι απλο testing.Ο Βασιλης (aka Gorillakos) δουλευει σε ενα καταστημα και καταφερε να εξασφαλισει 4 7950 για test.Συνεπως δεν πληρωσε κατι.Οποτε καλυτερα να μην κατηγορεις τοσο ευκολα ετσι? Αμα εβλεπες την πρωτη σελιδα λιγο πιο προσεκτικα θα εβλεπες οτι το αναφερε οτι δεν πληρωσε κατι. Αλλα και παλι..Και να τα πληρωσε ποιο ειναι το προβλημα? Απο την τσεπη μας τα πηρε? Τα εχει και τα χαλαει ο ανθρωπος @intelakis υπολογισε περιπου 2400 να κοστιζουν αν τις παρεις καινουργιες (οι 4 7950)
paleologos Ιούνιος 11, 2006 Author #3 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [09-06-2006 21:40] Δεν μου λες βρε Γοριλλακο.Στα multirama ειναι τοσο extra large οι τυποι που αφηνουν για πλακα να ανοιχτουν οι καρτες για τεσταρισμα?Εγω λυπαμαι τον κακομοιρη που θα παει να τις αγορασει για καινουργιες... Εσυ τον πιστευεις οτι του τα δινουν στο Multirama για να της τεσταρει Ανοιγει τα κουτια για να τις τεσταρει και υστερα τα ξαναβαζουν σαν να μην εγινε τιποτα προς πωληση Η μηπως οτι του χαριζουν οτι πιο ακριβρο και οτι καινουργιο και γρηγορο υπαρχει επειδη τον γουσταρουνε Ελεος δηλαδη μην ακουω σαχλαμαρες Vadergr μου φαινεσαι αρκετα εξυπνος ωστε να ΜΗΝ χαβεις της ανοητες δικαιολογιες του καθενως που θελει απλως να καλυψει την τρελα του... ΕDIT Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 21:18] Εισαι σοβαρος σε αυτα που λες?Αμα δεν γνωριζουμε καλο θα ειναι να μην μιλαμε ετσι?No offfence αλλα αυτο που λες ειναι τελειως ασχετο.Αυτο που ειδες στην πρωτη σελιδα ειναι κατι σαν beta testing.Ο Βασιλης (aka Gorillakos) δουλευει σε ενα καταστημα και καταφερε να εξασφαλισει 4 7950 για test.Συνεπως δεν πληρωσε κατι.Οποτε καλυτερα να μην κατηγορεις τοσο ευκολα ετσι? @intelakis υπολογισε περιπου 2400 να κοστιζουν αν τις παρεις καινουργιες (οι 4 7950) Η Απαντηση μου πιο πανω ειναι και για σενα
gregorisvas Ιούνιος 11, 2006 #4 Ιούνιος 11, 2006 Τι να πω..Αφου γνωριζεις τοσο καλα τι γινεται εδω μεσα παω πασο... Παντως να εισαι σιγουρος οτι αυτα που λες απεχουν απο την πραγματικοτητα.Τελος το offtopic απο μενα και σορρυ..
paleologos Ιούνιος 11, 2006 Author #5 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 21:28] Παντως να εισαι σιγουρος οτι αυτα που λες απεχουν απο την πραγματικοτητα.Τελος το offtopic απο μενα και σορρυ.. Γιατι εσυ που ξερεις οτι ειναι αληθεια τα οσα λεει ??Εγω μπορει να μην ειμαι σιγουρος αλλα εσυ εχεις αποδειξεις που μου καθεσαι με τοση σιγουρια και τον υποστηριζειςΕνταξει συγγνωμη αμα σου εθιξα τον φιλο σου
gregorisvas Ιούνιος 11, 2006 #6 Ιούνιος 11, 2006 Λογικα αν το δεις ,νομιζεις οτι θα κατσει να δωσει 2+ χιλιαρικα για κατι που και ο ιδιος γνωριζει οτι δεν δουλευει?(και οπως θα διαπιστωσες κι εσυ στις απαντησεις του) Εκτος αυτου θα ηθελα να μου εξηγησεις γιατι εσυ πειραχτηκες απο την αρχη?Και να τα εχει αγορασει ποιο ειναι το προβλημα? :turn:
GruntGR Ιούνιος 11, 2006 #7 Ιούνιος 11, 2006 paleologos δες τα ποστς του κοπριτη στην 2η σελιδα, και αυτος στο ιδιο καταστημα δουλευει, ωραια αρχη εκανες παντως, γραφτηκες για να τα χωσεις στον γοριλλακο ή απλα δεν ειχες τπτ πιο ουσιωδες να ποσταρεις ?
paleologos Ιούνιος 11, 2006 Author #9 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 21:35] Λογικα αν το δεις ,νομιζεις οτι θα κατσει να δωσει 2+ χιλιαρικα για κατι που και ο ιδιος γνωριζει οτι δεν δουλευει?(και οπως θα διαπιστωσες κι εσυ στις απαντησεις του) Εκτος αυτου θα ηθελα να μου εξηγησεις γιατι εσυ πειραχτηκες απο την αρχη?Και να τα εχει αγορασει ποιο ειναι το προβλημα? :turn: Πειραχτηκα γιατι απλα και να εχουν δωσει του κοσμου τα λεφτα για να αγορασουν καθονται και λενε ψεματα του στυλ ΑΑΑΑΑ εμενα μου το χαρισαν ΑΑΑΑΑ μου το εδωσαν για να το τεσταρω Αμα παρατηρησεις στην ερωτηση του Intelaki "ποσο στοιχισαν" Ο Gorilakos απαντα υποπτα αλλα νταλλων στο 1 page αντι να του πει τιμη
GruntGR Ιούνιος 11, 2006 #10 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από paleologos [Σήμερα, στις 19:42] Πειραχτηκα γιατι απλα και να εχουν δωσει του κοσμου τα λεφτα για να αγορασουν καθονται και λενε ψεματα του στυλ ΑΑΑΑΑ εμενα μου το χαρισαν ΑΑΑΑΑ μου το εδωσαν για να το τεσταρω Αμα παρατηρησεις στην ερωτηση του Intelaki "ποσο στοιχισαν" Ο Gorilakos απαντα υποπτα αλλα νταλλων στο 1 page αντι να του πει τιμη
def Ιούνιος 11, 2006 #11 Ιούνιος 11, 2006 ρε παιδια για ηρεμηστε λιγο.Εδω μεσα μπαινουμε για μα μαθουμε και να δουμε,να ακουσουμε συμβουλες και να μοιραστουμε εμπειριες
zyx Ιούνιος 11, 2006 #12 Ιούνιος 11, 2006 απλ ακανεις σας δεν καταλαβε οτι βγαζει 2.500ευρο σε 8ωρες. το λεει ξεκαθαρα
Sol Ιούνιος 11, 2006 #13 Ιούνιος 11, 2006 τον φάγατε τον άνθρωπο ρε παιδιά, καλύτερα να μην τα πόσταρε στη τελική... paleologe εγώ του έδωσα το χαρτζιλίκι μου και τις πήρε, και το κρατάμε μυστικό. δε την πετάμε την 4 σελίδα στη διαγαλαξιακή τρύπα? Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 19:48] απλ ακανεις σας δεν καταλαβε οτι βγαζει 2.500ευρο σε 8ωρες. το λεει ξεκαθαρα :clap:
def Ιούνιος 11, 2006 #14 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Sol τον φάγατε τον άνθρωπο ρε παιδιά, καλύτερα να μην τα πόσταρε στη τελική... paleologe εγώ του έδωσα το χαρτζιλίκι μου και τις πήρε, και το κρατάμε μυστικό.δε την πετάμε την 4 σελίδα στη διαγαλαξιακή τρύπα? πω-πω και ειχα σκοπο να ποσταρω τον fx-62:D
GruntGR Ιούνιος 11, 2006 #16 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από def ρε παιδια για ηρεμηστε λιγο.Εδω μεσα μπαινουμε για μα μαθουμε και να δουμε,να ακουσουμε συμβουλες και να μοιραστουμε εμπειριες Κατι τετοιο ειχα καιρο να το δω γραμμενο Αρχική απάντηση από zyx απλ ακανεις σας δεν καταλαβε οτι βγαζει 2.500ευρο σε 8ωρες. το λεει ξεκαθαρα Αρχική απάντηση από unseen θεικη καταληξη για ακομη μια φορα ενα thread... Αρχική απάντηση από Sol τον φάγατε τον άνθρωπο ρε παιδιά, καλύτερα να μην τα πόσταρε στη τελική... paleologe εγώ του έδωσα το χαρτζιλίκι μου και τις πήρε, και το κρατάμε μυστικό. δε την πετάμε την 4 σελίδα στη διαγαλαξιακή τρύπα? :clap: αλλοι απο κει Αρχική απάντηση από paleologos Πειραχτηκα γιατι απλα και να εχουν δωσει του κοσμου τα λεφτα για να αγορασουν καθονται και λενε ψεματα του στυλ ΑΑΑΑΑ εμενα μου το χαρισαν ΑΑΑΑΑ μου το εδωσαν για να το τεσταρω Αμα παρατηρησεις στην ερωτηση του Intelaki "ποσο στοιχισαν" Ο Gorilakos απαντα υποπτα αλλα νταλλων στο 1 page αντι να του πει τιμη Βασικα εγω αμα ημουνα γοριλλακος στην θεση του γοριλλακου και ειχα αγορασει κανονικα την gb mobo και τις 4 7950 δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω την αληθεια, ο καθενας αγοραζει για τον εαυτο του και δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν, σε ελευθερη χωρα ζουμε
gregorisvas Ιούνιος 11, 2006 #17 Ιούνιος 11, 2006 Α ρε πλουσιε Στην P5N32 καθεται μια χαρα ο 955?Γιατι στα αλλα intel nf4 δεν μπαινει απ' οσο ξερω..Αν και νομιζω οτι καπου εχω δει την n32 να τον δεχεται δεν θυμαμαι ομως...
GoriLLakoS Ιούνιος 11, 2006 #18 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Α ρε πλουσιε Στην P5N32 καθεται μια χαρα ο 955?Γιατι στα αλλα intel nf4 δεν μπαινει απ' οσο ξερω..Αν και νομιζω οτι καπου εχω δει την n32 να τον δεχεται δεν θυμαμαι ομως... Μετα το 308 bios τον υποστηριζει κανονικα...
Dagalidis Ιούνιος 11, 2006 #20 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 21:23] Dag αφου η 6800U AGP ειναι αρκετη :P Eσένα δε σου μιλάω ραααααα... Αμα σηκώσεις καμμιά φορά το τηλέφωνο, θα σου ξαναμιλήσω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.