Trooper Ιούνιος 12, 2006 #21 Ιούνιος 12, 2006 btw κι εγω δε βλέπω το νοημα του thread, χωρίς νούμερα δε μου λέει κατι... Απο τη στιγμή που ειναι πρώιμοι οι οδηγοί (πες μας και κατι καινούριο nvidia) , εμένα μου φάινεται σαν διαφήμιση ή κάτι του στύλ "κοιτάξτε τι έχω και παίζω"....(και πραγματικά δεν έχω ιδέα ποιος δουλεύει που και για ποιον...) Και το SLI εξακολουθεί να ειναι μούφα υλοποίηση... (είχα και επειδή την είχα πατήσει το λεω)
paleologos Ιούνιος 12, 2006 Author #22 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 10:59] εμένα μου φάινεται σαν διαφήμιση ή κάτι του στύλ "κοιτάξτε τι έχω και παίζω"....(και πραγματικά δεν έχω ιδέα ποιος δουλεύει που και για ποιον...) Ισως απο τα λιγα ατομα που εκαναν μια σωστη παρατηρηση εδω μεσα ------Τωρα στο θεμα μαςΤο σχολιο οτι εγω δουλευω στο Ταδε μαγαζι και μπηκα μονο και μονο για να να δυσφιμησω το Multirama συμφωνα με τα λεγομενα του κ.Γοριλλακου ηταν οτι ποιο αστειο εχω ακουσει ως τωρα εδω μεσα...Πραγματικα εσκασα στα γελιαΔεν προκειται καν να το σχολιασω παραπανω...τα συμπερασματα ειναι δικα σαςΛοιπον και εγω επειδη δεν προκειται να παιξω παραπανω με την παρεα σας, την web κλικα σας, το Thelab.gr σας η οπως θελετε να το λετε..... και να μου πεταγετε ο ταδε member και να μου το παιζει δικηγορος του καθε Γοριλλακου η ο καθε moderator να υποστηριζει τον καθε Γοριλλακο και να ριχνει ολο το φταιξιμο μονο σε μενα χωρις να εχει τιποτα αλλο να πει απο ολα αυταΚαθηστε λοιπον κυριοι μου με την "παρεουλα σας" εκει που ειστε με τα μπολικα λεφτουδακια σας και να φιγουραρετε τους εαυτου σας σε οτι πιο ακριβο υπαρχει σε hardware και στο τι εχετε αγορασειΓεια σας και χαρας και δεν χαρηκα τελικα ιδιαιτερα για την γνωριμια
FrOsT Ιούνιος 12, 2006 #23 Ιούνιος 12, 2006 @paleologos κατάφερες από 1 θέμα και 5 απαντήσεις να βγάλεις συμπέρασμα για ένα ολόκληρο forum, ΜΠΡΑΒΟ!Για τις 7950 τώρα, άκυρο θέμα... με 830 και σχεδόν καθόλου προετοιμασία... συμφωνώ με τον trooper...
darkCount Ιούνιος 12, 2006 #24 Ιούνιος 12, 2006 Ευχαριστώ που μου έκανες την επιλογή ευκολότερη. Με το ζόρι δεν κρατάμε κανέναν...:hi:
GoriLLakoS Ιούνιος 12, 2006 #25 Ιούνιος 12, 2006 Βρε παιδια γιατι κανετε ετσι για τα αποτελεσματα?Δηλαδη ανοιγουμε καινουριο θεμα μονο οταν εχουμε ενα super dooper αποτελεσμα να ποσταρουμε? Δηλαδη απο www.thelab.gr εχουμε γινει το www.postereteMonoTerastiaScore.gr ή www.denExwTiNaKanwKaiSeKrazw.gr...στο κατω κατω εγω μαλλον φταιω που καθομαι να μοιραστω μαζι σας τι μπορει να κανει μια τετοια καρτα ή οτιδοιποτε αλλο... Γιατι εχουμε καταντησει ετσι?Σε ολο το διαδυκτιο δεν εχει δοκιμασει κανενας αλλος να κανει Quad Sli με δαυτες...ουτε Octal....το να βλεπεις μια απλη φωτο σε ενα site χωρις αποτελεσματα και μονο με 4 καρτες και να σου λεει απο κατω οτι δεν καταφεραμε κατι δεν νομιζω να δειχνει οτι καποιος τις εχει δοκιμασει.... Αμα ποσταρω δηλαδη κανα τρελο αποτελεσμα θα μου πειτε μετα οκ τα παιρνω πισω οσα ειπα...!Ειπα στο πρωτο ποστ και στην συνεχεια οτι θα δοκιμασω και με καλυτερα cpu..μην βγαζετε συμπερασματα χωρις να εχω ολοκληρωσει αυτο που θελω να κανω... Στο θεμα μας τωρα...δεν ειναι κατι σαν διαφήμιση ή κάτι του στύλ "κοιτάξτε τι έχω και παίζω'' ...το κανω γιατι μπορω και θελω...αν τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα δεν φταιω εγω..ουτε για τις καρτες ουτε για τα cpu....
unstoppable Ιούνιος 12, 2006 #26 Ιούνιος 12, 2006 Πραγματικα δεν καταλαβαινω μερικους, αν εξαιρεσω καποια σχολια για το αν πουληθουν σε πελατες οι ανοικτες καρτες ολα τα αλλα τα βρισκω τελειως ακυρα. Δηλαδη οταν το thelab κανει reviews με πραγματα που δεν εχει πληρωσει πρεπει να το κραζουμε???
FrOsT Ιούνιος 12, 2006 #27 Ιούνιος 12, 2006 Σου ζήτησε κανείς τα super αποτελέσματα? Αλλά 830 (805 δεν βρήκες?) με 4*7950gx2? απλά έλεος, ας έβγαζες τις κάρτες μια φωτό πάνω στην m/b χωρίς cpu και να την πόσταρες το ίδιο πράμα και καλύτερα...
ea6gka Ιούνιος 12, 2006 #28 Ιούνιος 12, 2006 Γοριλα δε φταιει κανενας αλλος , εσυ φταις που ασχολεισαι
deadlock7 Ιούνιος 12, 2006 #29 Ιούνιος 12, 2006 Βασίλη περιμένουμε νέα αποτελέσματα όποτε υπάρξουν νέοι drivers και καλύτεροι επεξεργαστές.Είναι απλό..σ'όποιους δεν αρέσει το θέμα δεν το βλέπουν!Δεν υπάρχει οτιδήποτε ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ,απεναντίας είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει αρκετούς από μας,έστω κι αν τ'αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.. Καλύτερα να υπήρχαν περισσότερα τέτοια θέματα με παρουσιάσεις κάθε μέρα,παρά άλλα που διαβάζουμε κατά καιρούς.
GoriLLakoS Ιούνιος 12, 2006 #30 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Σου ζήτησε κανείς τα super αποτελέσματα? Αλλά 830 (805 δεν βρήκες?) με 4*7950gx2? απλά έλεος, ας έβγαζες τις κάρτες μια φωτό πάνω στην m/b χωρίς cpu και να την πόσταρες το ίδιο πράμα και καλύτερα... Εισαι λαθος εδω...μα τι σκεπτικο ειναι αυτο?Η μητρικη η συγκεκριμενη οπως εγραψα δεν υποστηριζει 955...ηταν ο μοναδικος που μπορουσαν να βρω εκεινη την ωρα...Το ειπα και στο πρωτο ποστ οτι ειναι τρελο botlleneck...τι αλλο να πω?Ναι μου ζητησατε αποτελεσματα...μερικοι αυτο ειπατε εμεσα...αμα ειχα κανεναν conroe@4G και με μια καρτα deafult εβγαζε 20Κ θα ελεγε κανενας τιποτα?
Athens2004 Ιούνιος 12, 2006 #31 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:42] Γοριλα δε φταιει κανενας αλλος , εσυ φταις που ασχολεισαι αυτο ακριβώς.
FrOsT Ιούνιος 12, 2006 #32 Ιούνιος 12, 2006 Μόνο 955 υπάρχει? Δεν μπορούσες να περίμενες 2-3 μέρες να κάνεις την παρουσίαση να έχεις και cpu? Όπως είπα, καθόλου προετοιμασία... Δεν είναι να βγούν νούμερα ή όχι αλλά να γίνει σωστά...Ας έβαζες μόνο τις φωτό από την m/b με τις κάρτες πάνω, το ίδιο πράμα θα ήταν...
deninho Ιούνιος 12, 2006 #33 Ιούνιος 12, 2006 Αφενός, συμφωνώ με τον ea6gka (πιο δύσκολο nick δεν είχες να βάλεις? :P), ότι εσύ φταις που ασχολείσαι, και κυρίως που μοιράζεσαι αυτά που βρήκες (θα μπορούσες να τα κρατήσει για την πάρτη σου) Αφετέρου, μπορεί να μην έβγαλε τα μεγάλα σκορ, από την άλλη μήπως και αυτό, ρε παιδιά είναι χρήσιμο???? Ότι, αυτή τη στιγμή το να αγοράσει κάποιος την 7950 είναι λάθος επιλογή??? Για σκεφτείτε το κι έτσι. Τα reviews δεν είναι μόνο για να δούμε τα τεράστια σκορ που μπορεί να βγάλει μια κάρτα γραφικών (για τη συγκεκριμένη περίπτωση), αλλά και για τα αρνητικά του προϊόντος, αλλά και το αν αξίζει τα λεφτά του... Μην γκρινιάζετε απλά και μόνο για να γκρινιάζετε. Ξεφύγετε λίγο από τη μιζέρια και τη λογική του νεοέλληνα, πια...
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2006 #34 Ιούνιος 12, 2006 ^^^Το αυτό.. Πραγματικά μηζέρια... Γκρίνια...γκρίνια....γκρίνια...ΕΛΕΟΣ Ε Λ Ε Ο Σ...... Δεν μπορώ να καταλάβω.... Απ την μία γκρινιάζεται για τις κάρτες που ανοίχτηκαν.. Και από την άλλη "Μα καλά δεν μπορούσες να βάλεις κάποιον πιο δυνατό?"δλδ να ανοίξει κι άλλο cpu του λέτε....και μετά πάλι γκρινια...γκρίνια..."Λυπάμαι αυτόν που πήρε το ανοιγμένο και ξεκολιασμένο cpu που έπαιξε μια φορά stock... Βλέπω ότι πλέον δεν εκτιμούμε τίποτα.... Αν δεν είχει τα επιθημητά αποτελέσματα να πάνε να μαμη8ούνε όλοι... Ρε Βασίλη...γράφτους όλους στα @@@@ σου και συνέχισε την προσπάθεια
ea6gka Ιούνιος 12, 2006 #35 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Μόνο 955 υπάρχει? Δεν μπορούσες να περίμενες 2-3 μέρες να κάνεις την παρουσίαση να έχεις και cpu? Όπως είπα, καθόλου προετοιμασία... Δεν είναι να βγούν νούμερα ή όχι αλλά να γίνει σωστά...Ας έβαζες μόνο τις φωτό από την m/b με τις κάρτες πάνω, το ίδιο πράμα θα ήταν... καμμια φορα βρε φροστ σημασια εχει η διαδρομη οχι ο προορισμος. νταξει ατυχησε με τ νουμερα , αλλα σου λεει σελιδες πριν οτι θα το παλεψει.
giorgos th. Ιούνιος 12, 2006 #36 Ιούνιος 12, 2006 θα συμφωνησω κι εγω εδω.δεν φταιει ο Βασιλης αν η Nvidia και η καθε Nvidia δεν μπορει να υποστηριξει σωστα τα προιοντα που βγαζει..και ουτως η αλλως το thread δεν νομιζω να τελειωνει εδω..θα βγουν κι αλλα αποτελεσματα στην συνεχεια ελπιζω..
deadlock7 Ιούνιος 12, 2006 #37 Ιούνιος 12, 2006 Βρε mods αρκετά off topic δεν είμαστε?Εγώ θέλω να δώ την παρουσίαση του Βασίλη(πιστεύω κι άλλοι) ,όποιο αποτέλεσμα και να έχει.Αυτό έλειπε ν'απαγορεύουμε τα θέματα που δεν έχουν WR..Καλό θα ήταν να καθαριστεί άλλη μια φορά το θέμα..ας πάρει η μπάλα και τα 2 δικά μου ποστ.
FrOsT Ιούνιος 12, 2006 #38 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka καμμια φορα βρε φροστ σημασια εχει η διαδρομη οχι ο προορισμος. νταξει ατυχησε με τ νουμερα , αλλα σου λεει σελιδες πριν οτι θα το παλεψει. Μan γιατί να μην το παλέψει από την αρχή? Μαζί σου για την διαδρομή, αλλά τα review γίνετε για να βγουν κάποια αποτελέσματα (και δεν εννοώ νούμερα), αν αξίζει ή όχι να πάρει κανείς 7950gx2...Συγνώμη αλλά το μόνο αποτέλεσμα που βγήκε είναι ότι ο 830 είναι λίγος!E, χαίρω πολύ... Τέτοιο cpu δεν πρόκειται να έχει αυτός που θα σκεφτεί καν να πάρει τις κάρτες αυτές...Εκτός και αν σκοπός του όλου θέματος είναι να βγαίνουμε και να δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον...
Athens2004 Ιούνιος 12, 2006 #39 Ιούνιος 12, 2006 Τι λέτε τώρα ? ενω στο anandtech [λεμε τυχαια site ] τις καρτες θα τις ειχαν βάλει σε ln2 και το cpu θα το τρέχαν στα 9.5g , bill επαναλαμβάνω [αν και ειχα πει δεν θα παρω θέση στο παρόν θρεντ] take your time , βρές καλύτερο setup βγάλε καλά νουμερα . ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ . κρατα τα για σένα δεν χρωστας τπτ σε κανεναν δεν χρειαζεται να απολογεισαι που τις βρήκες πώς τις βρήκες και γιατι τις βρήκες . Και άλλοι φυσικα εδω μέσα δουλευουν σε καταστήματα... και θα εχουν παρει hardware για δοκιμη ... αλλα δεν τους ζητήθηκε Ε1 των τελευταιων 10 ετων οταν ποσταρανε αποτελέσματα.
Trooper Ιούνιος 12, 2006 #40 Ιούνιος 12, 2006 Απλα μερικοι δε μπορουν να καταλάβουν οτι δεν ειδαμε και τιποτα το σπουδαίο. 4 νέες κάρτες, χωρίς drivers σωστούς, με ενα μέτριο cpu, τις κοτσαραμε πάνω στα γρήγορα, τραβήξαμε 1-2 bench, 1-2 pics ισα για να προλάβουμε να πούμε οτι κάναμε κάτι πρώτοι. Το νόημα πιο ειναι ? Να αποτρέψουμε τους πολλούς που θα τρέξουν να αγοράσουν 4χ 7950 ? ή να γίνει λίγος ντόρος ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.