Athens2004 Ιούνιος 12, 2006 #41 Ιούνιος 12, 2006 Μα σε καθε παρουσίαση πρεπει να κάνουμε WOOOOWW ??? , συμφωνω δεν ειδαμε κατι σπουδαιο δλδ , υπογράφει καποιος υπευθυνη δήλωση πριν το ''review'' οτι ετσι και δεν μεινουν ολοι με ανοικτο το στομα ειναι αποτυχια η παρουσιαση ? Εδω μιλαμε φορτωθηκε η ανικανοτητα της nv στον bill
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2006 #42 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Εδω μιλαμε φορτωθηκε η ανικανοτητα της nv στον bill :worship: :worship: :worship: :woot: :jump: :hehe: :hehe:
GoriLLakoS Ιούνιος 12, 2006 #44 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Trooper Απλα μερικοι δε μπορουν να καταλάβουν οτι δεν ειδαμε και τιποτα το σπουδαίο. Δεν ειπε κανενας το αντιθετο... Αρχική απάντηση από Trooper 4 νέες κάρτες, χωρίς drivers σωστούς.. Συγνωμη απο την nVidia ... Αρχική απάντηση από Trooper με ενα μέτριο cpu... Συγνωμη και απο την Ιντελ...και απο την Gigabyte που ειναι η μοναδικη που βγαζει mobo με 4 χ pci-e αλλα δεν υποστηριζει καλυτερο cpu απο 840 επειδη εχει nf4... Αρχική απάντηση από Trooper τις κοτσαραμε πάνω στα γρήγορα, τραβήξαμε 1-2 bench, 1-2 pics ισα για να προλάβουμε να πούμε οτι κάναμε κάτι πρώτοι. Aκριβως αυτο...αμα μπορουσες ας το εκανες και εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος... Αρχική απάντηση από Trooper Το νόημα πιο ειναι ? Εδω εισαι.....θελω να πας εναν χρονο πισω και να δεις ποσοι απο τα ποιο ενεργα μελη στο lab που ειτε κανανε τρελα OC , ετε casemods, ειτε phase , ειτε blocks + evaps ειτε πολλα αλλα καλα ηταν πραγματικα ενεργα και απαντουσανε μεχρι και στο ''Τι χρωμα ειναι η καλτσα σας'' εχουν σταματησει και ποσταρουν μονο την δουλεια τους...?Δεν πιστευω να πρεπει να κανεις αναζητηση...πρεπει να ειναι πολυ αισθητο ετσι και αλλιως..απλα να ξερεις οτι υπευθυνο γι 'αυτην τηνκατασταση ειναι καποια μελη που δεν εχουν τι να κανουν και απλα μπαινουν στον lab...και λενε οτι τους κατεβει... Αρχική απάντηση από Trooper Να αποτρέψουμε τους πολλούς που θα τρέξουν να αγοράσουν 4χ 7950 ? ή να γίνει λίγος ντόρος ? Ντορος ντορος..ΜΕΓΑΛΟΣ ντορος φυσικα... ....αυτο ηθελα και εγω...ηταν προφανες ετσι και αλλιως και το κανω παντα...
giorgos th. Ιούνιος 12, 2006 #45 Ιούνιος 12, 2006 δεν νομιζω να ειναι καποιος αναγκασμενος να διαβασει η να απαντησει σε καποιο thread.οποιου δεν του αρεσει ή το βρισκει ανουσιο και ασκοπο ας το προσπερασει..σκεφτειτε ομως πως ειναι και πολλοι που θελουν να μαθουν κατι απ`αυτο.η απλα να δουν πως ειναι αυτες οι καρτες ρε παιδι μου..ουτε σκορ ουτε τιποτα..
darkCount Ιούνιος 12, 2006 #46 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. δεν νομιζω να ειναι καποιος αναγκασμενος να διαβασει η να απαντησει σε καποιο thread.οποιου δεν του αρεσει ή το βρισκει ανουσιο και ασκοπο ας το προσπερασει..σκεφτειτε ομως πως ειναι και πολλοι που θελουν να μαθουν κατι απ`αυτο.η απλα να δουν πως ειναι αυτες οι καρτες ρε παιδι μου..ουτε σκορ ουτε τιποτα.. Πραγματικά αυτού του είδους την ωριμότητα θα την περίμενα απο τα παλιότερα μέλη.Χαίρομαι που τουλάχιστον την συναντώ σε μερικά καινούργια.
deadlock7 Ιούνιος 12, 2006 #47 Ιούνιος 12, 2006 Dark μήπως να το καθάριζες άλλη μια φορά όπως είπαμε?
Vagouridis Ιούνιος 13, 2006 #48 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από naz ρε παιδες ειναι απλα τα πραγματα γιατι τοσο μπλα μπλα?ειναι το παιδι σχετικο εχει και τα κονε και τα εβαλε κατω τα φωτογραφησε και ανοιξε ενα θεμα.δηλαδη εγω που εχω προσβαση στον δημοκριτο πχ,κανω το ιδιο με τον μινι πυρηνικο αντιδραστηρα θα με κραξετε επειδη δεν βγαζει αντιστοιχους κιλοβατορες σε σχεση με ουκρανικους αντιδραστηρες? μπραβο στο παλικαρακι που μας εδειξε ενα ζορικο setup,δεν χρειαζεται να ζηλέυουμε που δεν μπορουμε ολοι να κανουμε το ιδιο.... ο καθενας στον τομεα του,ειδαμε καποια πραγματα,στην ελλαδα ζουμε,μακαρι να βλεπαμε ολοι κατι τετοιο απο κοντα. παντα πιστευα οτι οσοι ασχολουνται με την τεχνολογια ειναι πιο open minded ατομα αλλα μετα απο μακροχρονια τριβη με τα φορουμ βλεπω οτι εχω πεσει εξω σε γενικες γραμμες.... Πεστα ρε χρυσοστομε!!!!
Doom Ιούνιος 13, 2006 #49 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 20:12] Πεστα ρε χρυσοστομε!!!! O καθενας το μακρυ του & το κοντο του...
Vagouridis Ιούνιος 13, 2006 #50 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Doom O καθενας το μακρυ του & το κοντο του... Τι λες ρε καθυστηρεμενε , επειδη εσυ εχεις μπανανα cpu και δεν εχεις ιδεα καλυτερα να μην μιλας...βλακα....
Doom Ιούνιος 13, 2006 #51 Ιούνιος 13, 2006 Μιλαει ο διευθυντης τις Chikitaυ.γ (το βραδι 3ψηφιο lag στο cod2...)
Vagouridis Ιούνιος 13, 2006 #52 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Doom Μηλαει ο διευθυντης τις Chikitaυ.γ (το βραδι 3ψηφιο lag στο cod2...) Κοιτα Σολωνα εχω κανει και πιο επικινδυνα πραγματα απο το να παιξω cod μαζι σου , για παραδειγμα να αναφερω το πλεξιμο.p.s. H chikita μου η αλλη παντως ειναι σε περιμενει με 8 σφαιρες στο κεφαλι....
spc Ιούνιος 13, 2006 #53 Ιούνιος 13, 2006 @ Doom/ Vag: Δεν περίμενα (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος ) ότι θα το πω αυτό ποτέ αλλά: Το σκίσατε τελείως το θεματάκι (astro πάρε τον γομοπόντικα σου και πιάσε δουλειά πάλι )
eleven Ιούνιος 13, 2006 #54 Ιούνιος 13, 2006 " Απιστευτο παντως το πως ενα θρεαντ για 7950GX2 κατεληξε σε κοκορομαχια για το COD2 " said by Hadji_A@Astrolabos μαλον και τον BANοποντικα θα πρεπει να πιασεις συμφωνα με τα λεγομενα σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.