Jump to content



Όλες οι εφημερίδες σε ένα site!


nickstamat

Recommended Posts

Παιδιά ένας γνωστός έφτιαξε ένα site που συγκεντρώνει τα θέματα όλων των εφημερίδων σε μια σελίδα... Το site είναι www.cebil.gr.

Θα ήταν ευγνώμων αν μπορούσατε να του πείτε τη γνώμη σας και κάποιες προτάσεις για τη βελτίωση του site. :)

Παρακαλώ ποστάρετε εδώ τα σχόλιά σας και θα αναλάβω να του τα στείλω εγώ...

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορουσε οταν πατας στο πανω μερος σε μια κατηγορια να μην σου φορτωνει νεα σελιδα αλλα να σε μεταφερει πιο κατω στη κεντρικη, στην καταλληλη κατηγορια, και να χρησιμοποιεις απλως το περισσοτερα για να δεις τα αλλα θεματα.

Αλλο που θα μπορουσε να κανει ειναι να εχει τις κατηγοριες στα πλαγια και στην κεντρικη να εχει τις πιο προσφατες ειδησεις ανεξαρτητα απο την κατηγορια που ανηκουν...

Bookmarked παντως...:D

Link to comment
Share on other sites

με μια προχειρη ματια που εριξα, η δομη του μου αρεσε πολυ...

απλα πατωντας στα "αθλητικα", ειδα οτι οι ειδησεις που εχει,ειναι πολιτικες εφημεριδες, δεν ειχε καθολου αντιστοιχα αρθρα απο αθλητικες....

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή ιδέα. :T:

Καλό θα ήταν να περιλαμβάνει πάντως και περισσότερο εξειδικευμένες σελίδες όπως το www.physics4u.gr ή το www.sciencenews.gr αλλά και αντίστοιχες από άλλα πεδία. Βέβαια το "όλες οι εφημερίδες σε ένα site" δε θα κάλυπτε τη δουλειά που έχει γίνει.

Προσωπικά μου αρέσουν οι λιτές σελίδες που δεν είναι πολύ "φορτωμένες" και η εν λόγω σελίδα ταιριάζει στα γούστα μου. Ενδεχομένως μία αλλαγή στα χρώματα? Περισσότερο ουδέτερα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.