oekab1992 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Φιλαράκια γειά σας. Μια μικρή ερωτησούλα. Δεν ειναι σπαστικό που γράφουμε εδώ στο forum και πρέπει να πατάμε συνέχεια τον σπαστικό συνδυασμό shift + alt για να αλλάζουμε απο Αγγλικά σε Ελληνικα? Και οχι μόνο εδώ, αλλά και όταν γράφεις δίγλωσσο κείμενο.Υπάρχει τρόπος να προγραμματίσεις το πληκτρολόγιο ώστε αντι να αλλάζει με τον γνωστό συνδυασμό δύο πλήκτρων, να αλλάζει με ενα μόνο πλήκτρο που θα ορίσω εγώ? πχ F1 ή οτιδήποτε άλλο?Σας ευχαριστώ πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Σεπτέμβριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 πας:control panel-->regional & languages options-->languages-->details-->key settings-->change key sequence οπου εκεί μπορείς να βαλεις ctrl+shift που ίσως σε βολεύει πιο πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από oekab1992Δεν ειναι σπαστικό που γράφουμε εδώ στο forum και πρέπει να πατάμε συνέχεια τον σπαστικό συνδυασμό shift + alt για να αλλάζουμε απο Αγγλικά σε Ελληνικα? Και οχι μόνο εδώ, αλλά και όταν γράφεις δίγλωσσο κείμενο. Sπaσtιkό δen lεs τpτΑρχική απάντηση από Malkav πας:control panel-->regional & languages options-->languages-->details-->key settings-->change key sequence οπου εκεί μπορείς να βαλεις ctrl+shift που ίσως σε βολεύει πιο πολύ. thx you !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Σεπτέμβριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 15:25] πας:control panel-->regional & languages options-->languages-->details-->key settings-->change key sequence οπου εκεί μπορείς να βαλεις ctrl+shift που ίσως σε βολεύει πιο πολύ. Φίλε μου σε ευχαριστώ, το είχα δεί αυτό, Πρόσεχε, η μαγκιά που θέλω ειναι να αλλάζει η γλώσσα μόνο με 1 πληκτρό, οχι με συνδυασμό 2!!! Όποιος βρεί λύση θα πάρει βραβείο, δεν μπορει να μην υπάρχει χακερίστικη πατέντα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Σεπτέμβριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 αγοράζεις το G15 και προγραμματίζεις οτι πλήκτρο θες. ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από xkandreas αγοράζεις το G15 και προγραμματίζεις οτι πλήκτρο θες. ΛΟΛ Αγοράζεις <--Hmm, αυτό το συζητάμε Δεν είναι καλύτερα να βάλεις την σπασμένη έκδοση ? Είναι ποιο οικονομικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Βάλε το hot keyboard και προγραμμάτισε τα πλήκτρα όπως σου γουστάρει.http://www.hot-keyboard.com/download/history.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από n1ck0s Βάλε το hot keyboard και προγραμμάτισε τα πλήκτρα όπως σου γουστάρει. http://www.hot-keyboard.com/download/history.htm nice,δεν το ήξερα αυτό το πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από n1ck0s [Χθες, στις 16:57] Βάλε το hot keyboard και προγραμμάτισε τα πλήκτρα όπως σου γουστάρει.http://www.hot-keyboard.com/download/history.htm Σε ευχαριστώ φίλε μου, αρκετά καλη πατέντα, κερδίζεις το βραβείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Σεπτέμβριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Έχω αφήσει το τηλέφωνό μου στο control, να μου το στείλετε σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.