Jump to content

Πείτε μου ποιό απο τα 2 συστηματάκια να κρατήσω..

Prof_Chaos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν εχουμε 2 συστήματα

1)Athlon XP Barton 2500@(2300) socket A

1 GB Trancend μνήμη 1:1 @ 9-3-3-3

Abit AN7 με Nforce2 ultra 400 chipset πάνω..

Geforce 6800 LE @ (380-880)

2)AMD SEMPRON 64 3100+ 1.80GHZ BOX SOCKET 754

ASROCK K8NF4G-SATA2(Chipset: Southbridge: nVidia nForce 410 MCP, Northbridge: nVidia GeForce 6100) και πολλά αλλα καλούδια..

TWINMOS DIMM DDR 1GB CL2.5

JETWAY 7600GS-EI-256I PCI E

Το δευτερο σύστημα δεν έχει τεσταριστεί ακόμη τι κάνει σε επιδόσεις αλλά σίγουρα εχει πιο καινουργια χαρακτηριστικά..Εσείς εαν ειχατε να επιλέξετε μεταξυ των 2 ποιο θα διαλέγατε..;

:unsure:

το δευτερο.. αν και πεθαμενα σοκετ και τα. το 754 θα σου δωσει λιγες περισσοτερες δυνατοτητες.

Σαν επεξεργαστή θα προτιμούσα τον πρώτο επειδή κατά τη γνώμη μου είναι πιο σκυλί, σα σύνολο όμως το 2ο λόγω τεχνολογίας...

εγω λεω το 2ο γιατι μπορει να βαλει εναν turion πανω και αργοτερα να εχει ενα κατεβαστιρη με χαμηλη καταναλωση και επιπλεον ο τουριον υπαρχει εστω και λιγο δυσκολα στα μαγαζια βλεπε πλαισιο.

To δευτερο επειδη ειναι νεοτερο....

Ωραιος cpu ο πρωτος αλλα γερασε...

Βασικα πουλα το sempron και παρε εναν 3400+ 754 τσαμπα οποτε δεν θα εχεις τυψεις για τπτ!:happy:

To δεύτερο επειδή μπορείς να βρεις κανένα κανονικό A64 που αφήνει πολύ πισω την προηγουμένη γενιά amd

Επίσης εχει pci-e και μπορείς εύκολα να βάλεις μια πολύ καλή καρτούλα vga

Κατά τα αλλά τα δυο συστήματα έτσι όπως είναι τώρα δε διαφέρουν και πολύ σε επιδώσεις

Το δευτερο συστημα ειναι οπως και να το κανουμε πιο καλο τεχνολογικα και παιρνει και λιγη αναβαθμιση με ενα turion οπως ειπε καποιος παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.