Jump to content


DFI SLI-D [not] dead


gregorisvas

Recommended Posts

Γεια σας,

εβαλα χθες το καινουργιο τροφοδοτικο και η μητρικη δεν ποσταρε..Εβγαλα το καλωδιο του ρευματος για καμια ωρα και μετα οταν το ξανανοιξα ολα καλα πηγαιναν :) Επειδη ομως ηταν αργα το εσβησα το pc

Σημερα πηγα να το ξαναναψω και παλι δεν ποσταρε..Τι στο clear cmos τον jumper,τι εβγαλα τα καλωδια και τα ξαναβαλα..Τιποτα..Το pc αναβει αλλα μενουν τα 4 led της dfi ανοιχτα μονιμα...Ακομα και οταν το αναβω για clear cmos που υποτιθεται δουλευει παλι τα ιδια κανει.. :boxed: Is it dead doc?

Link to comment
Share on other sites

1ον:

clear cmos κάνεις με κλειστή την μητρική και τυπικά με το καλώδιο βγαλμένο, αν το psu δεν έχει διακόπτη.

διαφορετικά μπορεί να δημιουργήσεις πάσης φύσεος hard to troubleshoot προβλήματα σχετικά με το bios άρα και με το post

2ον:

το ότι δεν ξεκινά με το καινούργιο psu μάλλον δεν είναι αρκετό για κηδεία.

για αρχή δοκίμασε να βάλεις το παλιό, ξανατσέκαρε αν όλα είναι βαλμένα σωστά(μήπως ξέχασες κανά ρεύμα;...) και τέλος το βασικότερο: κάνε σωστά clear cmos

δές αυτά για αρχή και γράψε μας νέα σου.

Link to comment
Share on other sites

Το παλιο psu δεν το χω..Τα καλωδια τα ελεγξα αρκετες φορες και ειναι οκ..clear cmos εκανα και με τον τροπο που αναφερεις και δεν απεδωσε..:( Εχω βγαλει την μπαταρια και θα την κρατησω ετσι μεχρι το πρωι..Αμα δεν..βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Good news :D Δεν ειναι dead :p Οταν εχω μονο το cathode και το hdd στο ρευμα αναβει κανονικα...(βεβαια δεν το κραταω πολυ γιατι ειμαι με υδροψυξη και η αντλια δε λειτουργει :p)Οταν βαζω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο πανω δεν αναβει..Μηπως φταιει τελικα το Psu?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.