Jump to content



ΘΑ ΚΑΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ...!!!


gus8511

Recommended Posts

Ρε παιδια ασχολουμαι 18 χρονια με pc τετοιο προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει ξανα, και μαλλον θα με κανει να συχα8ω τους υπολογιστες

Το προβλημα αρχισε οταν καηκε το παλιο τροφοδοτικο. Παιρνω και εγω ενα Tagan 480 black edition. To τοποθετω στο πισι, τιποτα οι ανεμιστηρεσ δουλευαν , αλλα η οθονη μαυρη. δοκιμασα και αλλο οσπου τελικα δεν αναβε τιποτα. θεωρησα και εγω οτι το αλλο τροφοδοτικο εκαψε μητρικη και CPU (P4 STA 3.2 KAI MIA MSI) ετσι και εγω τα πεταω(μαμακια) και παιρνω το ταγκαν την αλλη μερα να το βαλω στο αλλο μου πισι που δουλευε κανονικα. μολισ το τοποθετω εχω παλι το ιδιο προβλημα με το 1ο πισι! τα ανεμηστιρια δουλευαν αλλα το πισι ειχε μαυρη οθονη! βαζω το παλιο τροφοδοτικο ολα καλα! μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος? ηδη μαλλον μου κοστισε ενα καλο πισι (τι το πετουσα...)

Παρακαλω βοηθηστε με, υπαρχει καποιοα ειδικη συνδεσμολογια sto tagan 480?ειμαι απελπισμενος.

Link to comment
Share on other sites

ξεχασα να πω οτι δεν εχω vga card (einai onboard) εχω ενα σκληρο δισκο, α8λον 64. δηλαδη χρησιμοποιω μονο το ενα καλωδιο για το δισκο, και τα δυο καλωδια για την μητρικη (το ενα το 20απινο και το αλλο το 4πινο για τον επεξεργαστη)

Link to comment
Share on other sites

και τωρα παιδια τι με συμβουλευετε να κανω? το e-shop θα το αντικαταστησει? να παρω παλι tagan η καποιο αλλο τροφοδοτικο? to tagan το δοκιμασα σε δυο μητρικεσ και δεν παιζει σε μια msi a8lon 64 kai se mia msi p4 865 neo2 platinum. ειναι δυνατον αν το αντικαταστησουν το tagan me allo να μην παιζει παλι το καινουργιο?

Link to comment
Share on other sites

λογικά, αφού δεν παίζει σε 3 μητρικές, είναι ελατωματικό. Τώρα να θα πάρεις πάλι tagan, τι να σου πω, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί αν θα είναι όλη η παρτίδα ελατωματική, ή έπεσες στην περίπτωση. Εγώ θα πήγαινα σε κάτι άλλο, για να είμαι σίγουρος.

Τώρα, το e-shop θα στο αντικαταστήσει αφού δεν δουλεύει. Το θέμα είναι πόσο θα κάνει, γιατί τα παράπονα είναι πάρα πολλά για τις καθυστερήσεις του service. Πίεσέ τους να γίνει γρήγορα ο έλεγχος, πες τους 2 καλώδια είναι να συνδέσετε, σε υπάρχον σύστημα, ούτε drivers θέλει ούτε τίποτα. Μην σου πουν τίποτα αντιπροσωπείες κλπ.

Καλά ξεμπερδέματα, νομίζω και ελπίζω ότι θα βρεις άκρη γρήγορα. Καλύτερα να μην δουλεύει καθόλου, παρά να υπολειτουργεί, θα διαπιστώσουν εύκολα το πρόβλημα χωρίς σουξου-μούξου.

Link to comment
Share on other sites

το τροφοδοτικο το εχεις καθαρισει ποτε?

πιασε ενα πιστολι αερα (απο το βενζιναδικο της γειτονιας ) και βγαλε ολη την σκονη απο μεσα.

αν δεν εχει εγγυηση , ανοιξε το και κοιτα για κανα καμενο πηνιο.

εαν εχει εγγυηση στειλε το πισω.

..

αλλα ψαξε το.. και μενα ενα tagan u01 480 μου εκανε ψηλοκολληματα .. τελικα μετα απο την αφαιρεση της σκονης εφτιαξαν ολα..

(λεμε τωρα .. οτι μπορει κατι να το βραχυκυκλωνει.. )

Link to comment
Share on other sites

ναι πανω στο τροφοδοτικο ...ενα μικρο που θα γραφει split-combine.

Θα το μετακινησεις απο την μια μερια στην αλλη!

(πηγαινε εδω και δες στο logisitic data .

Δεν ειναι απο το τροφδοτικο σου το pdf γιατι για καποιο λογο το λινκ απο την tagan μου δινει παλι την ιδια τη σελιδα(απο οπου κλικαρω).Αλλα λογικα ετσι θα ειναι...

Link to comment
Share on other sites

Ο ίδιος δίσκος ήταν στο pc ανέκαθεν;

Δοκίμασε κατα το δυνατόν διαφορετικά κομμάτια απο όλα. Εγώ μια φορά είχα κάνει ******* και είχα κάψει διάφορα (μαζί και το δίσκο) και απο κει και πέρα όποτε είχα πάνω το δίσκο δεν άνοιγε. Τσέκαρέ το. Χλωμό το βλέπω να είναι ελατωματικό το psu. Όχι οτι το αποκλείω αλλά θεωρώ ως πιθανότητα να έχει παίξει κάτι άλλο στη μέση...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.