Jump to content



PC RPG?


Γιωργος_Μ

Recommended Posts

Προτεινετε παιδες κανα rpg σε pc που σας αφησε πολυ καλες εντυπωσεις , δεν χρειαζετε κατα αναγκη να ειναι game του 2006.

ΥΓ: Single player game

Link to comment
Share on other sites

Απο τα καλύτερα Rpg που έχω παίξει

The elders Scrolls (Daggefall - Morrowind - Oblivion) Με καλύτερο το Morrowind αν και δεν είναι το τελευταίο. Είναι πιο ανοικτα Rpg χωρίς πολούς κανόνες, class και χωρίς όρια σε όπλα πανοπλίες κλπ.(όλοι παίρνουν τα πάντα) Πολυ καλά γραφικά(το οblivion αλλα πλοκή ετσι και έτσι)

Βaldurs Gate 1 & 2, newerwinter nights 1, (Το 2 βγαίνει τέλος μήνα): Καθαρό Rpg με κανόνες D&D τρομερο βάθος, πλοκή, πάμπολα quest κάθε φύσεως. Τα bardurs δεν έχουν καλά γραφικά(αν και δεν μετράνε σε ένα rpg)

Icewind Dale 1-2, Vampire Bloodline: Είναι καλά. Το Icewind μοιαζει πολυ με το Baldurs(ίδια εταιρεία - ίδια περίοδος) αλλα δεν έχει κανόνες D&D ας πούμε. Το Vamprire Bloodline είναι προσανατολισμένο σε μια class μόνο (Vampire) χωρίς πληθώρα επιλογών, τόσο σε αποστολές όσο και σε αντικείμενα.

Τα Diablo, dungeon Siege, Titan Quest ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RPG. Ειναι Hack n' slash. Δανείζονται στοιχεία απο τα RPG. Διαλέγεις έναν χαρακτήρα και προχωράς σε προκαθοριμένη διαδρομή και σκοτώνεις ότι κινείται με το ποντίκι ανεβαίνοντας level. Παρόλα αυτα είναι πολύ καλα παιχνίδια. RPG δεν είναι ότι έχει Level και χαρκτήρες να διαλέξεις

Link to comment
Share on other sites

Neverwinter Nights και η σειρά Baldur's Gate είναι τα καλύτερα για μένα. Φυσικά μιλάμε για σχετικά σύγχρονα παιχνίδια, κάτι Shadowcaster, Ultima Underground, Eye of the Beholder κλπ φαντάζομαι τα ξέρεις ήδη.

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

ΥΓ: Single player game

"Να" σε πάει μη σου προτείνουν το WoW....Davman forever! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Shaman

Φυσικά μιλάμε για σχετικά σύγχρονα παιχνίδια, κάτι Shadowcaster, Ultima Underground, Eye of the Beholder κλπ φαντάζομαι τα ξέρεις ήδη.

Και εγω αυτο φαντάζομαι δεν πιστεύω να θέλει τόσο παλια RPG

Εδω μπορούμε να προσθέσουμε StoneKeep, Bard Tales, Wizardy Gold, Might & Magic

Κάπου έχω μια collectors edition:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kender [Χθες, στις 13:46]

Gothic II περιμένωντας το ταχυδρομείο για το 3, ντάξει τώρα για τα elder scrolls προσωπικά δε μου άρεσαν καθόλου στη τελική ένα παιχνίδι δεν είναι μόνο τα γραφικά του...

+1 και απο μενα :)

:devil: :devil: :devil: :devil: DIABLOII :devil: :devil: :devil: :devil: :T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 16:06]

"Να" σε πάει μη σου προτείνουν το WoW....Davman forever! :hehe:

Ε ναι δεν ειμαστε για online game καλυτερα να το ριξω στα ναρκωτικα ;p

Οσον αφορα για τις προτασεις πιο πολυ κλασικα games ειπατε παιδες που τα εχω υποψιν , για games που μου εχουνε ξεφυγει ψαχνω γιατι υποθετω οτι ολοκληρη pc πλατφορμα δεν στηριζεται μονο πανω σε 10-15 rpg/action rpg.

Πειτε τπτα πιο ψαγμενο και ας ειναι και παλιο :)

ΥΓ τωρα το προσεξα ειπατε και μερικα που δεν τα ηξερα καν <3

(Και οχι μην υποθετετε οτι τα ξερω τα παλια γιατι ειχα φαει κολημα με γιαπωνεζικα rpg απο κονσολες και δεν ειχα ασχοληθει τοσο πολυ προ 5-ετιας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.