Jump to content



ASUS A8N32 DELUXE - AMD 3800X2 - WATER


chrisnitro2000

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Γεία σε ολους.

Το συστημα αυτο παλικαρια το εστησα πριν μια εβδομαδα παιρνωντας κοματια απο φιλους σε καλη τιμη.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Καταφερα το fsb 255X10 με ελάχιστη τάση όπως βλεπετε και παιζει ρολοι.

Τις μνημες τις παιζω στα 166.(ocz pc3200 2-3-2-5 3volt)

Για ψυξη χρησιμοποιω ενα ψυγειο της asetek 3χ120mm fan στο οποίο έχω τοποθετήσει 3 ανεμιστήρες 2 zalman ρυθμιζομενους απο 600-1200σαλ και εναν cooltek στις 400σαλ.

Για την cpu χρησιμοποιησα χαλκινο κιτ της silvercrope το οποιο ειναι απιστευτα ολοκληρωμενο

για να βαλετε οτι cpu θελετε.

Χρησιμοποιηασα μια αντλια βυθιζόμενη noname και για την μια vga watercooler απο την extremeshop προσφορα.Την δευτερη καρτα την εχω με ψυκτρα της zalman ( την εβαλε ο προκατοχος - και ειπα να μην την χαραμησω αφου ειναι αθορυβη ).

Με τον ως τωρα υπερχρονισμο παιρνω μετα απο 1 hour company of heroes 35 βαθμους cpu, 33 vga1 και 36 vga2 33 συστημα.Και χωρις να ακουγεται τιποτες.

Τους δυο ραπτορες σε raid 0 παιδια στο διαβασμα φαινονται οι δισκοι!!!!

Βεβαια εχω παρατηρησει οτι θελοθν πιο συχνα δεφραγκ αλλα χαλαλι.

3D MARK 2005 12800 ποντους με τις κάρτες 465core, 1013mem.

post-4060-1416072822,0048_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει tuning guide για asus a8n32 deluxe???

Εχει δοκιμασει κανεις απο εσας αντιστοιχο στησιμο.

Τι επιλογες τελικα εχουμε στις ρυθμισεις των forceware για sli γιατι πελαγωσα.Αφηστε που δεν επαιξαν και μερικα παιχνιδια καθολου...

Ευχαριστω προκαταβολικα....:T:

Link to comment
Share on other sites

A παιδια τα ρακορ ειναι τεχνολογιας ush fitting με αποτελεσμα την ευκολη εγκατασταση δεν εχω εδω και πολυ καιρο την παραμικρη διαρροη και εχουν και ευκολη περιστροφη γυρω απο τον εαυτο τους.

Το αλφαδολαστιχο που χρησιμοποιησα ειναι 10mm εξωτερικη διαμετρος και πηρα την αποφαση να μην παω σε 1/2 inch ( 12,7mm ) .

Γιατι????

Προτιμησα την δυναμη της αντλιας να την κανω πιεση και οχι ογκο νερου.Νομιζω κατα την γνωμη μου οτι καλυτερα το νερο να εχει πιεση παρα ογκο/δευτερολεπτο.

Διαφωνιες δεκτες και συζητισιμες.

Μονο ετσι θα βελτιωθουμε........:mobile:

Link to comment
Share on other sites

Επισης εχω φανταστει να παρω ενα ψυγειακι απο αυτα για καμπινγκ/αυτοκινητου μα ρευμα ομως και να βαλω μεσα το radiator της asetek χωρις ανεμιστηρες.Αραγε επειδη ειναι απο αλουμινιο θα παγωσει το νερο.Και το κοστος του ψυγειου ειναι 70-120ευρω.

Ακουω γνωμες και προτασεις

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου ερώτηση:Είναι δύσκολο να ψύξεις και τις 2 vga? Δεν θα αντέχει ίσως η αντλία?Είναι λίγο άσχημο να έχει η μια αέρα και η άλλη νερό!

Κατά τα άλλα καλά πάει να το χαίρεσαι!

Α, και οι σκληροί δίσκοι,παρέθεσες τέστ στο raid0? Δε μου φαίνεται ιδιαίτερα καλό,γιατί βγαίνει έτσι, τι strippe/cluster έχεις βάλει και πάνω σε ποιόν controller?Της Nvidia?

Link to comment
Share on other sites

Πιστέυω πως οι μνήμες πάνε περισσότερο. Για παράδειγμα το TRC μπορείς να το πας στο 11 άνετα. Υπολόγισε πως κάθε BC είναι 6,5 nsec. Οπότε όταν η kingston valye ram σου δίνεi min 55 nsec, οι OCZ θα πηγαίνουν σύγουρα καλύτερα. Επίσεις μια και δουλεύεις στα 166 κατέβασε το CAS Latency στα 2,5. Το TRAS μπορεί με λίγη τύχη να πάει και στα 6 BC. Εγώ είμαι στα 2.6 GHz με 11 *237 και οι μνήμες εχουν frequncy 183 - Πολύ άνετα. Δοκίμασε να πας 245*11 και μνήμες 166 με 2,5-3-3-7. Κατα τα άλλα το συστημά σου είναι μιά χαρά ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.