Jump to content



X1600PRO+P5Bdlx=Xfire?


mini_fan

Recommended Posts

Καλησπερα, εχω ενα ερωτημα και ζητω απαντηση. Εχω ενα φιλαρακι που εχει την Ρ5Β και εχει αγορασμενες 2 Χ1600pro με την προοπτικη να τις εκανε crossfire. Ομως ψαχνοντας στο site της ΑΤΙ, βρηκαμε οτι το 965 δεν κανει xfire με 1600.Υπαρχει τροπος να το κανουμε να δουλεψει, ή ειναι χαμενος κοπος?

Υ.Γ. Οι καρτες ειναι ηδη αγορασμενες και δεν παιζει περιπτωση να αλλαξουν,οποτε οι συμβουλες του τυπου "δωστες και παρε 1900+" αν και ευπροσδεκτες, ειναι μη πραγματοποιησιμες.Οποτε η οποια λυση ας επικεντρωνεται στα δεδομενα που υπαρχουν.

Edit: Μια δευτερη-συζητησιμη-λυση ειναι να μπουν οι 1600 σε αλλο συστημα που θα στηθει με μητρικη ATI Xpress 200(ή 1600) μετα απο συσταση της ΑΤΙ. Στο 1600 (ΑΤΙ 200) παιζουν cf.Στο 3200 θα παιξουν?

Link to comment
Share on other sites

Αν και η κατω θυρα θα παιζει στο χ4 αν δεν κανω λαθος δοκιμασε να κανεις το εξης..

1.Κατεβασε πρωτα απ'ολα τους 6.10beta/official(οτι βρισκεις:p)

2.CGI Enabled

3.PEG link speed βαλε το στο "auto"

4.Το SB βαλε το στο 4X/Disabled αντι για 2x/1x

5.Απενεργοποιησε το Write Combining: Display Properties -> Settings -> Advanced -> Troubleshot -> ξετικαρε το "Enable write combining" και κανε reboot..

Αυτα για τωρα......δοκιμασε μετα να τρεξεις και 3d να δεις αν βλεπεις και διαφορες..και κανενα παιχνιδι...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.