tolis861416003225 Posted November 15, 2006 #1 Share Posted November 15, 2006 τον παρελαβα σημερα τον βαζω πανω παω διαχειρηση κανω διαμορφωση και ξαφνικα μου πεταει σφαλμα οτι δε μπορει να ολοκληρωθει κατι τετειο....φορτωνω το σιντι των χπ κανω διαμορφωση αλλα στο 20%κολαει για καμποση ωρα ενω εχω βαλει γρηγορη διαμορφωση και πεταγεται στο 100 α λεω μαλλον τι γλητωσα...αλλα δεν...με πεταει παλι στην οθοη επιλογης σκληρου που θα γινει η εγκατασταση... τον σωζω καπως?η μονο ρμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Posted November 15, 2006 #2 Share Posted November 15, 2006 δοκίμασε partition magic κάνε delete όλο το δίσκο και μετά ξανακάνε create εναλλακτικά δοκίμασε acronis partition manager και αν δεν πετύχη βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted November 15, 2006 #3 Share Posted November 15, 2006 Δοκιμασε τα diagnostic tools του κατασκευαστη ή χρησιμοποιησε καποιο ΒCD (πχ UBCD ή Hiren's Boot CD)..και τσεκαρε αν εχει bad sectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Posted November 15, 2006 Author #4 Share Posted November 15, 2006 αχα...οκ καλως κατι θα κανω αλλα αυριο διοτι τωρα θελει δεσημο ξεδεσημο και αρκετα ασχοληθηκα-εκνευριστηκα...αυριο με καθαρο μυαλο...θενξ για τις απαντησεις ελπιζω να μην χρειαστει ρμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Posted November 15, 2006 #5 Share Posted November 15, 2006 για μια πιο γρηγορη διαγνωση μεσα απο τα windows κατεβασε το HdTune και τρεξε καταρχην ενα γρηγορο error scan στο δισκο...(εχει και full επιλογη αλλα αργει περισσοτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Posted November 15, 2006 #6 Share Posted November 15, 2006 Αν δεν βρει errors τότε δοκίμασε να κάνεις low level format με το πρόγραμμα της εταιρίας του δίσκου.Έχει αυτή την επιλογή.Ουσιαστικά γράφει μηδενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted November 16, 2006 #7 Share Posted November 16, 2006 Αφού είναι ολοκαίνουργιος και σου κάνει νήλες απο την 1η διαμόρφωση μη το ψάχνεις. ’σε που αμα το πάς εντός 7-10 ημερών, αλλά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα, δεν ακολουθείς διαδικασία rma, απλώς σου δίνουν έναν άλλο καινούργιο εκεί επιτόπου(eshop και πλαίσιο το κάνουν σίγουρα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Posted November 16, 2006 Author #8 Share Posted November 16, 2006 τελικα τα δοκιμασα ολα, και παρτισιον ματζικ και τα διαγνωστικα του σκληρου... με τον μεν παρτισιον ματζικ κολουσε επισεις ενω τα διαγνωστικα μου εδιξαν too many bad sectors(!!!!!) και ακυρωθηκε μονο του!!.... θα παω τωρα στο πλαισιο να μου το αλαξουν...πηρα τηλ και μου λεει αυριο το πρωι θα εχω τον καινουριο επηδη τωρα ειναι λεει βραδυ.... τη γκαντεμια μου μεσα.... :cry: :nuke: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Posted November 16, 2006 #9 Share Posted November 16, 2006 Γενικως απεφευγε να αγοραζεις σκληρους απο πλαισιο. Εχω γυρισει πισω 8-9 σκληρους τα τελευταια 3 χρονια ενω απο αλλα καταστηματα αντε να εχω γυρισει εναν ... ποδοσφαιρο παιζουν με τους σκληρους .... τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Posted November 16, 2006 Author #10 Share Posted November 16, 2006 τελικα πηγα στο μαγαζι του ειπα πως ειχε η κατασταση και μου τον αλαξε επιτοπου....αντε να δουμε αυτος τι λογιος ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Posted November 16, 2006 #11 Share Posted November 16, 2006 Οι σκληροι που σου δινει το πλαισιο εχουν σκισμενο το αντιστατικο σακουλακι η ειναι σφραγισμενοι ... ειμαι πολυ περιεργος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Posted November 16, 2006 Author #12 Share Posted November 16, 2006 περσυ που ειχα παρει ηταν σκισμενο... και δουλεβει μια χαρα...αυτοι οι 2 δεν ειχα σκισμενο....και ο πρωτας ειχε προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Posted November 16, 2006 #13 Share Posted November 16, 2006 το σκιζουνε λιγο για να κολησουν ταμπελακι χωρις να χωραει να βγει ο δισκος απο οτι εχω προσεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Posted November 17, 2006 Author #14 Share Posted November 17, 2006 ο καινουριος δουλεβει μια χαρα... τον εβαλα και περασα παραθυρα...ειναι και πιο ισιχος απο τον παλιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Posted November 17, 2006 #15 Share Posted November 17, 2006 To Πλαίσιο παλιά έδινε τους σκληρούς ψιλοχύμα σε ανοικτά σακουλάκια. Είχαν κολλημένο επάνω ένα καρτελάκι μόνο που έλεγε 2 ή 3 χρόνια εγγύηση αλλά χωρίς άλλα στοιχεία. Δηλαδή έπρεπε να έχεις και την απόδειξη μαζί σου ούτως ή αλλέως. Είχαν γίνει και μερικές στραβές με μεταχειρισμένους δίσκους σε μερικούς. Τώρα τελευταία όμως από ότι βλπέπω είναι σφραγισμένοι. Μάλλον κάτι άλλαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Posted December 8, 2006 #16 Share Posted December 8, 2006 Τι είναι το RMA;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Posted December 9, 2006 #17 Share Posted December 9, 2006 Αρχική απάντηση από Saber_Rider Τι είναι το RMA;; αντικατασταση του χαλασμενου με εναν καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Posted December 9, 2006 #18 Share Posted December 9, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:49] αντικατασταση του χαλασμενου με εναν καινουριο Συμπληρωματικά RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Posted December 10, 2006 #19 Share Posted December 10, 2006 Αρχική απάντηση από def αντικατασταση του χαλασμενου με εναν καινουριο Όχι πάντα...Πολλές φορές στέλνουν επισκευασμένους δίσκους.Το αναφέρουν με το αυτοκόλλητο «referbised» επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.