Jump to content


Nα το παρω? (Cm stacker 830 black)


Qatara

Recommended Posts

Για αλλη μια φορα χαιρετω τον κοσμο του Lab.gr!

Λοιπον βασικα σκεφτομαι να προβω στην αγορα του cm stacker 830 black edition.

per806183eg6.th.jpg

Γιαυτο λοιπον καλω μερικους απο τουσ κατοχους αλλα και χρηστες αυτου του φορουμ που εχουν καποια εμπειρια με αυτο το κουτι.

Να σημειωσω πως οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει η silver εκδοση το κουτι εμφανιζε αρκετα προβληματα οσον αφορα στην εγκατασταση της μητρικης αλλα και μερικων για τοτε καρτων γραφικων και psu με αποτελεσμα πολλα απο τα reviews αλλοτε να το αποδοκιμαζουν και αλλοτε να το συνιστουν.

Γνωριζεται αν στην μαυρη εκδοση εχουν διορθωθει?

Mια βολτα απο τα φορουμ της Coolermaster λενε πως οποια προβληματα και να υπηρχαν απλα δεν υφιστανται πλεον αλλα θα προτιμησω την Ελληνική αποψη και εμπειρια.

To hiper 580 typeR και νεοτερα τροφοδοτικα χωρανε στην ειδικη καμπινα psu?

Γενικα διαθετω μεχρι 300ευρω για κουτι και ισως να θελατε να προτεινεται καποιο αλλο αντιστοιχης η και καλυτερης ποιοτητας.

Αν μπορουσα να κατευθυνω την κριση σας θα ελεγα πως ψαχνω για ενα κουτι αθορυβο οσο μπορει να υφισταται και με καλη εργονομια χωρου (σκεφτομαι για μελοντικη υδροψυξη).

Ελπιζω προς απανηση.

Link to comment
Share on other sites

To κουτάκι το έχω μισό χρόνο περίπου στην ασημένια έκδοση.

Με DFI αλλά και με GB DQ6 τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως επίσης και με το Hiper TypeR 580 που έχω.

Πολύ όμορφο και με πολλές θέσεις για ανεμιστήρες..

Η αλήθεια είναι ότι με το w/c στην αρχή πελάγωσα γιατί δεν έχει την κλασσική θέση του προηγούμενου μοντέλου στον πάτο,όμως τα βόλεψα όλα βάζοντας μπροστά πίσω από τις 5,25' κάθετα το ψυγείο και ακριβώς μπροστά το cage με τους σκληρούς πάνω στο οποίο τοποθέτησα την αντλία.

Οπότε είναι εύκολη υπόθεση να βάλεις w/c ακόμα κι αν δεν έχεις σκοπό να το μοντάρεις.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τισ απαντησεις.

Τα Lian Li τα γνωριζω,η αληθεια ειναι πως μιλαμε για την υπερτατη ποιοτητα οσον αφορα case k' αξια.

Γενικα για οτι αφορα το pc/hardware parts/cases/fans etc ειχα σαν συμβουλατορα το newegg.com,oxi τοσο τα εκαστοτε reviews των εκαστοτε γνωστων sites και οχι τοσο οσον αφορα το online αυτο καταστημα οσο το οτι οι χρηστες του αγοραζουν προιοντα και μετα κανουν ενα shoot feedback για τουσ αλλους.

Να πω πως δεν εχω δει ποτε μου απο κοντα lian li παρα μονο σε pics αν και φανταζουν τεραστια,εννοω μου φανταζει πως φαιρνουν σε full tower + σερβερ.

Κατι προσωπικα θετικο για εμενα ειναι οτι sτο cm stacker 830 αποσπαται η επιφανεια οπου στηριζεται η μητρικη κατι βολικο για αλλαγεσ hardware και ξεσκονισμα(μιας και εχω τρελο κολημα με την σκονη)...

Θα κανω ενα τελευταιο shopping check μεχρι την τελικη επιλογη.

Ευχαριστω και παλι!

Link to comment
Share on other sites

και καλα κανεις. δεν εχω κατι με το hac για να κανω ''shoot feedback'' απλα δεν ξερω αλλο καταστημα που να φερνει lian li.(αν φερνει αλλο).

για το αλλο εννοεις μαλλον το tray της μητρικης. σε πολλα κουτια αφαιρειται και οντως βολευει αρκετα και στο στησιμο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από drakoulis

γιατι δεν παίρνεις το Θηριο της ΤΤ, Mozart TX.

Χωράει πολύ πράμα.

+1

Κατέβηκαν 10C οι θερμοκρασίες σε mobo/nb/sb απλά και μόνο με την αλλαγή. Όλα τα καλώδια είναι εξαφανισμένα στην πίσω πλευρά και έχει άπλετο χώρο για ψυγεία, αντλίες κι ότι άλλο θές. Δεν έχει την ποιότητα του Stacker, αλλά δεν είναι και πολύ υποδεέστερο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Mainframe

Παρε αυτό στα 99..... http://www.pcgamma.com/showthread.php?t=7471 ,το έχω και σκεύτομαι να βάλω μέσα και το UPS...και μηλάμε ακόμα για προβλήματα τύπου GALAXY? ;)

Καλά αυτά αλλά άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:39]

Καλά αυτά αλλά άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας :)

Εκός από το ότι είναι φθηνότερο, μεγαλύτερο, παιρνει περισσότερους δίσκους (8 ή 10 δεν θυμάμαι ακριβώς), έχει θέσεις για 2 12αρηδες και 5 9αρηδες ανεμηστίρες, έχει 6 * 5,25, 2* 3,5, βγαίνουν τα καπάκοια από όποια πλευρά θέλεις, και γενικά του αλάζεις τα φώτα στην moda ποια είναι η δικαιολογιά γιαν να δώσω 80 με 100 παραπάνω? Πως είναι απο αλουμίνιο και δεν θα ανεβάζει θερμοκρασίες? Μα τι θερμοκρασίες να ανεβάσει όταν η 8800gtx έχει απόσταση από τον απεναντη δίσκο 15 εκατοστά? Φυσικα, για μένα ας πάρει το παλικάρι ότι θέλει....Απλά θέλω να καταλάβω γιατί άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.... Με τα λευτά που έχω ρίξει στο σύστημα είναι ευκολά κατανοητό ότι δεν ψαχνω το φθηνότερο αλλά το καλύτερο (Μην κοιτας το cpu μου γιατί ντρέπομαι.....αλλα βαριέμαι να τα ξυλώνω τώρα....καταλαβαίνεις χαχαχαχα)

:flower:

Link to comment
Share on other sites

Βασικα η Cooler Master νομιζω πως το εχει παρακανει...Ετσι οπως το παει θα βγαλει καμια 5άρα εκδοσεις του 830 και καθε φορα θα προσθετει και ακομα κατι το παραπανω στην αρχικη κατασκευη και θα το προωθει σαν νεο μοντελο.

Την διαφορα φιλε SPC απο 830 σε 831 την γνωριζω και την καταλαβαινω,δηλαδη υποστηριζει τα νεα psu αλλα και φouλ υποστηριξη για ραπτορ.

Την διαφορα 830 με 830 evolution δεν μπορω να καταλαβω(συγχωρεστε με αλλα εχω διπλα διπλα τα Product release sheets του adobe και το μονο που αλλαζει ειναι οτι στο 830 με το 831 ).

Eννοω πως ενταξει υποστηριξη ραπτορ και μεγαλυτερος χωρος του psu αλλα 2 φορες το ιδιο πραγμα σε 830 evo και 831 ειναι Μ@λ@... ενω απλα ισως θα μπορουσαν αν δεν κοιτασαν τοσο τα $$ που θα τουσ αποφερει απλα να βγαζαν ενα μοντελακι με ολα αυτα και μια τελικη τιμη...

Τουλαχιστον μετα την μαυρη εκδοση ολα εκεινα τα προβληματα με μητρικεσ,καρτεσ γραφικων και δεν συμαζευεται φαινεται πως εξαλειφθηκαν...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:01]

μάτια = da looks (όπου περί ορέξεως...) ;)

Σωστός... Το καινούριο stacker δεν μου αρέσει καθόλου. Σε αντίθεση με το παλιό.. Και γω πάντως από τα δύο το chiefτέκι θα έπαιρνα (ή το 810)...

Link to comment
Share on other sites

Έχω μείνει πολυ ευχαριστημένος απο το chieftec παίδες....Και το έχω φορτώσει δείτε από την υπογραφή:flex:

Πολύ καλή τιμή αγοράς.

Κάποια πράγματα είναι απλώς μέσα στο μυαλό μας και βοηθά και λίγο η πλύση εγκεφάλου απο τα μέσα.

Βεβαια υπάρχει και το θέμα ομορφιάς γιατι το chieftec σαν αγγούρι είναι :bigsmile:

post-4060-1416072890,5305_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.