Jump to content



A case should be..


.38-.45

Recommended Posts

..και πριν αρχισετε σκεψεις του στυλ "τι λεει παλι ο ονειροπαρμενος", ο τιτλος ειναι απο το manual της εταιρειας. το κουτακι αγοραστηκε, επειδη απο καιρο τωρα, υπηρχε η υπονοια οτι τα τρυπημενα στην πλατη κουτια που χρησιμοποιουσα, δεν αφηναν τα πατησουν καλα τα μπλοκ και οι ψυκτρες πανω στον επεξεργαστη.

αγοραστηκε λοιπον ενα τετοιο, χωρις να ξερω περι τινος προκειται. εψαχνα απλα για ενα κουτι οσο πιο μικρο γινεται, με 12ρηδες ανεμιστηρες, φαρδυ για να χωρανε οι ψυκτρες, και με τα κουμπια και τα usb "επανω", γιατι γερασα κι η μεση μου πονεί.

DSC_9136.jpg.xs.jpgDSC_9139.jpg.xs.jpg

τα ασημενια πλαστικα αφαιρεθηκαν και βαφτηκαν χωρις δευτερη σκεψη με μαυρο ματ. η εξωτερικη πλευρα ολων των κομματιων, για αγνωστους λογους, απεκτησε flakes, οχι οτι δε μου αρεσε παντως.

DSC_9133.jpg.xs.jpgDSC_9127.jpg.xs.jpg

οτι μπορουσε να βγει πανω απο το κουτι απομακρυνθηκε για να γινει δουλεια στα καλωδια, ενω κοπηκε οτι γινοταν λιγοτερο. το σχεδιο απο την αρχη ηταν να βολευτει οτι μπορουσε στο ουτως ή αλλως στενο πισω μερος, κι οτι δε χωραγε να μπει σε ενα bay. απειρες ωρες να τρυπωσουν τα καλωδια και να μην ειναι χυμα. το απο τις σταχτες του αναγεννημενο χαρη στα χερια του "φτιαχνω τις μητρικες των αλλων οπως μονο η dfi τις κανει" Pc Power & Cooling των 470watt, εμεινε χωρις καπακι μεσα στο αλουμινιο, μπας και δροσιστει λιγακι.

DSC_9142.jpg.xs.jpgDSC_9153.jpg.xs.jpgDSC_9160.jpg.xs.jpg

η πολυχρωμια εδωσε τη θεση της σε μια απο αυτες με τους γυαλισμενους σα καθρεπτη πατους, που σε κανουν να αναρωτιεσαι αν η μια ειναι πολυ χαλια ή η αλλη τοσο καλη.

DSC_9174.jpg.xs.jpgDSC_9177.jpg.xs.jpgDSC_9179.jpg.xs.jpgDSC_9180.jpg.xs.jpg

κι αφου στριμωχτηκαν ολα εκει μεσα, μπηκαν τα καπακια, πλαστικα και λαμαρινενια. τους ανεμιστηρες τους ανελαβε με οχι ιδιαιτερη επιτυχια (καθως παραβγηκαν δυνατοι για τα μετρα του) ενα CoolPanel 2 της aerocool, που δειχνει και θερμοκρασιες με 4 αισθητηρες, κι εχει και αποσπωμενο 20 σε ενα reader.

και οπως φαινεται, το παραμυθι τελειωνει καπως ετσι για μενα. με εναν υπερυσηχο 165 σχεδον χωρις ανεμιστηρα, που οταν δουλευει (γιατι στα 10 λεπτα ερχεται το hybernate) ειναι σε idle, κι οταν χρειαζεται να μετετρεψει raw αρχεια για το photoshop παει στα 2800.

Link to comment
Share on other sites

Ολα τα καλωδια τα εχεις περασει απο τα πλαγια, πισω απο τα rom?

Επισης εμενα μονο με τα καλωδια του coolpanel2 γινεται της ιεροδουλου μεσα στο κουτι!

Εσενα δεν τα βλεπω πουθενα!Απο που τα περασες?Εχεις περασει και κατω απο τη μητρικη καλωδια?

Παντως μπραβο πολυ καλη δουλεια!Και το δικο μου θελει συμαζεμα αλλα δε βρισκω το κουραγιο να το κανω!

Link to comment
Share on other sites

συμπαθητικη η προσπαθεια του νεαρου...μεσοκοπου..:hehe:

Yποτιθεται οτι τις προαλλες εκατσα και συμαζεψα-περιποιηθηκα-εβαψα-επαναπροσδιορισα το κουτι μου και οτι ειχε μεσα..Ακομα και η υδροψυξη που ηταν εξω παλια με το τεραστιο ταπερ(για τυχον γρηγορη ψυξη) μπηκε και αυτη μεσα.

Ουτε με λεφτα δεν ανεβαζω φωτογραφιες στο net...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 17:18]

ένα (προσωπικά) άσχημο κουτί

μαζι σου. οταν το ειδα, τρομοκρατηθηκα. απλα ειχα την ελπιδα να δειξει καπως με το βαψιμο.
Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 17:47]

Ολα τα καλωδια τα εχεις περασει απο τα πλαγια, πισω απο τα rom?

Επισης εμενα μονο με τα καλωδια του coolpanel2 γινεται της ιεροδουλου μεσα στο κουτι!

Εσενα δεν τα βλεπω πουθενα!Απο που τα περασες?Εχεις περασει και κατω απο τη μητρικη καλωδια?

DSC_9176.jpg.xs.jpg

ολα τα καλωδια περαστηκαν στην πλατη, και βγηκαν κατω απο τα οπτικα. ο χωρος απο το aerocool ουτως ή αλλως πηγαινε χαμενος, οποτε θυσιαστηκε και το bay που βρισκεται απο κατω του για να μπουνε ολα τα καλωδια. τα καλωδια του κουτιου (resest, on\off, κλπ κλπ) περαστηκαν κι αυτα απο πισω και βγηκαν κατω απο τον τελευταιο σκληρο. απο κει βγηκαν και τα καλωδια προς την καρτα γραφικων.

Link to comment
Share on other sites

εκανες πολυ καλη δουλεια... μπραβο. το συγκεκριμενο κουτακι το ειχε παλια στο πρωην gnet εδω στο κιλκις. και μια ματια που ειχα ριξει ,ειχα δει οτι ηταν πλαστικουρα. αλλα το εκανες αρκετα ωραιο. ποσο εκανε το κουτι?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά όταν αποκτήσω μια ψύκτρα-θηρίο και πετάξω τα νερά και τα σφουγγάρια το βλέπω σαν μια πολύ καλή λύση.... (Stacker is going bye bye soon.....)

1. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ήσυχος ο 165 με 3 δίσκους να τον πλαισιώνουν εκεί δίπλα....

2. Δόυλεψε ο 165 clockαριεσμένος me CnQ ή τον "σπρώχνεις" μόνος σου κάθε φορά για το PS που είπες;

Link to comment
Share on other sites

@ obijuan1983 :

δυσκολο να υπολογισω. απο τη στιγμη που αγοραστηκε οποτε και βγηκαν τα πλαστικα, μεχρι τη στιγμη που πηρε ξανα ολο μαζι μπροστα, πρεπει να περασε ενας μηνας. το βαψιμο και το κοψιμο δεν ηταν τιποτα, αλλα πρεπει να πηρε 3 full απογευματα η καλωδιωση με πολλες δοκιμες, κι ενα ξημερωμα απο τις 1 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι το συμμαζεμα.

@ Snips :

1. δε ακουγονται οι δισκοι. στις μοναδικες φορες που ακουγονται, ειναι οταν το capture one φορτωνει τα preview απο 300+ raw αρχεια, κι οταν το winamp ψαχνει ολο το σκληρο για να κανει refresh στο media library. το μονο που με ενοχλει στο θεμα ηχου, ειναι ο 8αρης του τροφοδοτικου στις 1800 στροφες, ο οποιος συντομα θα αντικατασταθει απο ενα 120αρη. στην αρχη, ειχα τον ανεμιστηρα του 165 να ξεκιναει στους 40. σε idle, επειδη βρισκοταν γυρω στους 38, δε δουλευε ποτέ. μετά κατεβασα λιγο το οριο που κλεινει ο ανεμιστηρας, κι ετσι τωρα βρισκεται στους 36 με 300-400 στροφες (ισως και παραπανω, το systool δεν τα δειχνει καλα με αυτο τον ανεμιστηρα σε τοσες λιγες στροφες), για να δημιουργει ενα υποτυπωδες ρευμα μπροστα απο το pwm.

2. στο bios ειναι με 9Χ310 και το CnQ ενεργοποιημενο. σε idle πεφτει με 5Χ στα 1550. οταν χρειαζεται, το CnQ βαζει το 9Χ.

Link to comment
Share on other sites

Καλή προσπάθεια Πελοπίδα (δεν θυμάμαι αλλά από Π άρχιζε νομίζω :p)

Αρχική απάντηση από .38-.45

1. δε ακουγονται οι δισκοι.

Μάστα.Οσο πάει και επιδεινώνεται η κατάσταση: Maxtor και όχι μόνο τους θεωρείς αξιόπιστους αλλά τώρα δεν τους ακούς κιόλας!

Το πιθανότερο είναι να έχουν σκάσει και να μην το έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι.

:p

Πάντα φιλικά

Γεωργία

ΥΓ Η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω κουτάκι πάντα το συμπαθούσα από πρακτικής άποψης αλλά αισθητικά ήταν όντως προβληματικό.

Το μαύρο όντως το βελτίωσε δραματικά.

Link to comment
Share on other sites

[ψιλο-offtopic]οντως ναι...οι μαξτορ κανουν πιο πολυ θορυβο...αλαξα τον δικο μου τον ιδε με εναν wd sata και υπαρχει διαφορα και ιδικα στο burn ο μαξτορ ακουγοτανε σα να πεταγοτανε σπινθηρες καπως ενω ο wd καθολου....παντως ο μαξτορ δουλεβει επι σχεδον 1,5 χρονο διχως να κλησει αθολου σχεδον λογο δσλ..ειχε κανει πολα χιλιμετρα...ενας παλιος seagate που εχω ακουγεται σα κομπρεσερ ακομα και ενα μπ3 να διαβασει κανει σα τρρελο λες και διαβαζει απο δισκο που ειναι παντελως κατακερματισμενος ενα αρχειο 2γιγα....ψιλοελεος...και το εκανε ανεκαθεν αυτο!....τι ναπω...δεν εχω ξαναπαρει seagate αν και λενε πως ειναι οι πιο αθοριβοι ...τι ναπω...απο εδω και περα μονο wd θα περνω....[/ψιλο-offtopic]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.