Jump to content



στρατος και iPod


g_0x

βοηθατε τι να παρω λοιπον:  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

λοιπον παιδες μιας και το φλεβαρη παω να υπηρετησω τη μαμα πατριδα σκεφτηκα να παρω ενα ιποντ 30γιγα για να βλεπω καμια ταινιουλα και στη σκοπια.αλλα απαγοητευτηκα οταν ειδα την τιμη του στην ελληνικη αγορα σε σχεση με του εξωτερικου.(330Ε)

τωρα μου ηρθε η ιδεα να παρω το νανο.Δε ξερω ομως αν αξιζει να ακουω μονο αντι να βλεπω και κανα βιντεο.αυτο που σκεφτομαι ειναι το 4γιγα στα 189Ε.αυτα τα λεφτα τα εχω αυτη τη στιγμη αλλα παλι ειμαι σε διλημα.καταρχας 30αρι ή 4αρι?ασπρο ή μαυρο?(προτημω το μαυρο αλλα διαβασα οτι φαινονται ολες οι δακτυλιες στο μαυρο οποτε ισως το ασπρο να εκανε δουλεια).Τι αλλο παιρνω αν οχι ιποντ?θα παιζει βιντεο?αξιζει να δω κατι αλλο?πειτε λιγο τις γνωμες σας να αποφασισω και εγω που να επενδυσω τα λεφτα μου για τις κρυες νυχτες του χειμονα στη σκοπια του Εβρου?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

"αυτό" είναι οποιοδήποτε series60 κινητό... Πιστεύω ένα καλό μεταχειρισμένο ~150 βρίσκεις..

Μνήμη mmc ή minimmc όσο σηκώνει η τσέπη σου...

Τώρα του χω 512... αλλά μάλλον θα χρειαστεί ένα upgrade...

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τον Σεπτέμβρη έψαχνα και εγώ για Mp3 και κοίταγα για ipod 30gb, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο CREATIVE ZEN VISION M 30GB. Έχει κάποια βασικά πλεινεκτήματα έναντι του ipod:

1)Είναι φθηνότερο.

2)Έχει απίστευτη οθόνη, 262000 χρώματα έναντι 65000

3)Παίζει divx, xvid κλπ (χρήσιμο για να περνάει η ώρα καμιά φορά στο στρατό)

4)Έχει ράδιο

5)Γίνεται να κάνεις ξεχωριστό partition και να το μεταρέψεις σε stickάκι και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς ειδικό software για να μεταφέρεις δεδομένα από και προς.

6)Πολύ καλή μπαταρία. 4,5 ώρες βίντεο και 14 ώρες ήχο

Μειονεκτήματα:

1)Το χειριστήριο δεν είναι όσο εργονομικό όσο του Ipod

2)Δεν βγαίνει η μπαταρία, οπότε αν δεν παίζει η δυνατότητα να έχεις δεύτερη.

Link to comment
Share on other sites

βασικα με το που θα παρουσιαστεις καλο ειναι να μην εχεις πανω τιποτα ακριβο το οποιο θα τραβηξει τα βλεματα και οχι μονο!δυστυχως στο κεντρο γινονται πολλες κλεψιες και δεν υπαρχει καποιο μερος που μπορεις να το κλειδωσεις!

Οποτε θα σου ελεγα να κανεις υπομονη μεχρι να πας στη μοναδα και μετα βλεπεις!

Παντως οσο πιο πολλα γιγα τοσο καλυτερο!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DarkSaga

έ όχι και ταινίες στη σκοπιά χαλάρωσε φίλε....

προσανατολίσου σε κάτι για μουσική

ίσως και ένa psp να σου κρατήσει το ενδιαφέρον και με κάνα underground π.χ.

+1 PSP

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όταν υπηρετούσα μόνο ραδιωφωνάκι έπαιζε. Πάντως θα σου πρωτινά να τα αποφεύγεις αυτά (ipod ipaq κλπ) στο στρατό γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στο ψεισήσουν.! Σου εύχομαι καλή θητεία χωρίς πολλές καμπάνες.

Link to comment
Share on other sites

+1 για psp.Και mp3 και ταινίες και παιχνιδάκια και ασύρματη σύνδεση για να κοντράρεις το φαντάρο στο άλλο φυλάκιο και γενικά αρκετά παραμετροποιήσιμο όπως MAME.Επίσης θεωρώ ότι για αυτά που προσφέρει έχει καλή τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Voudas

wtf??? ε όχι!!! dell axim x50 με πολλές ώρες ταινιών...εεεε σκοπέτο εννοούσα...

είναι και θέμα κλίματος και μονάδας

Μηχανικο οι ταινίες είναι υπερβολή

αλλα στο κέντρο το βράδυ έβλεπες 40-60φορτιστες σε οχτακοσια πολυμπριζα να φορτίζουν χύμα και καμμια δεκαρια ipod και 2 pda ποτε κανεις δεν ακούμπησε τπτ

όλα ειναι σχετικα...

Link to comment
Share on other sites

εγώ θα πρότεινα κινητό με μεγάλη μνήμη (ή υποδοχή για καρτούλα) για αρχή (όσο θα είσαι στο κέντρο) ώστε να το φορτώσεις με πολλά mp3. Στα κέντρα πάντα παίζει "ψυριστική". Αναλόγως με την μονάδα που θα σε στείλουν αργότερα "πράττεις".... πάντως ταινίες στη σκοπιά είναι "χοντρό"...αν είσαι σε κανα παρατηρητήριο στο ποτάμι χαλαρά!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DarkSaga

έ όχι και ταινίες στη σκοπιά χαλάρωσε φίλε....

Έλα ρε γιατί; Εγώ νοίκιαζα ταινίες από τα seven στην ορεστιάδα και τις έβλεπα στη σκοπιά με το psp. Πολύ χαμηλά το volume βέβαια αλλά οκ. Βέβαια είχαμε και σούπερ βυσματική σκοπιά, τέρμα θεού γωνία .. που μέχρι και οι εξωτερικές βαριόντουσαν να έρθουν..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.