CyBeR_JiM Posted December 13, 2006 #1 Share Posted December 13, 2006 Ποιον προτιματε τελικα ρε παιδια??? προσωπικα προτιμω τον 1.5.. πιο γρηγορος μου φαινεται και πιο καλος... σιγουρα ο 2 κατι καλυτερο θα εχει σαν καινουρια εκδοση αλλα εγω θα συνεχισω με τον 1.5... εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Posted December 13, 2006 #2 Share Posted December 13, 2006 Opera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Posted December 13, 2006 #3 Share Posted December 13, 2006 1.5 και απο μενα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted December 13, 2006 #4 Share Posted December 13, 2006 Opera>all(αλλά ψήφισα 1.5 :ρ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Posted December 13, 2006 #5 Share Posted December 13, 2006 2. Και μόνο που σου κάνει restore τα tabs λέει πολλά. Από γρηγοράδα τα ίδια με τον 1.5 αν έχεις κάνει και κάποια tweaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted December 13, 2006 #6 Share Posted December 13, 2006 Έχω τον 2 από τότε που κυκλοφόρησε. Δεν πιστεύω πως είναι πιο αργός. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και με βολεύει πάρα πολύ το "x" στα tabs ενώ βρίσκω χρήσιμο και τον ορθογραφικό έλεγχο. Δε βρίσκω κάποιο λόγο για να μείνει κανείς στον 1.5 (εκτός βέβαια αν δεν υπάρχει συμβατότητα για κάποια plug-ins, πράγμα που προσωπικά δε μου συμβαίνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Posted December 13, 2006 #7 Share Posted December 13, 2006 2.0 γιατι μου αρεσει η νεα tab bar, το restart στα add ons, τα ενσωματωμενα features που πριν ηθελαν add ons και η ταχυτητα του.1.5 γιατι λειτουργουσαν τα favicons στα favorites, και η σταθεροτητα του ητανε καλυτερη.Ψηφιζω 2.0 γιατι θελω να πιστευω οτι θα διορθωθουνε γρηγορα τα οποια προβληματα εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Posted December 13, 2006 #8 Share Posted December 13, 2006 Ο 2 ειναι πολυ καλος το μονο που βολευε στον 1,5 ειναι το close ( Χ ) για τα tabs που ηταν στην ακρη και εκλεινες πολυ γρηγορα πολλα tab αλλιως 2 και απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Posted December 13, 2006 #9 Share Posted December 13, 2006 ψηφισα 2 για το Restore Τabs περισσοτερο !αν και ο 1.5 νομιζω ειναι ελαφρως πιο γρηγορος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Posted December 13, 2006 #10 Share Posted December 13, 2006 1.5 με Tab Mix Plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted December 14, 2006 #11 Share Posted December 14, 2006 2 για την αυτόματη επαναφορά και την ακύρωση κλεισίματος καρτέλας . Το τελευταίο ειδικά......Σε ταχύτητα δεν έχω δει καμιά διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfenstein Posted December 14, 2006 #12 Share Posted December 14, 2006 1.5 γιατί μου φαίνεται ότι είναι γρηγορότερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Posted December 14, 2006 #13 Share Posted December 14, 2006 1.5 από εμένα. Μου φαίνεται πιο γρήγορος και σταθερός Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Posted December 14, 2006 #14 Share Posted December 14, 2006 Firefox 2 απο μενα μονο και μονο για την αυτοματη μεταφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted December 14, 2006 #15 Share Posted December 14, 2006 2 και μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Posted December 14, 2006 #16 Share Posted December 14, 2006 2 και απο μενα μονο και μονο για τo restore στα tabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalex Posted December 14, 2006 #17 Share Posted December 14, 2006 Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 05:06] 2 και απο μενα μονο και μονο για τo restore στα tabs Οταν το opera εκανε restore στα tabes οι αλλοι δεν ηξεραν τι σημαινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Posted December 14, 2006 #18 Share Posted December 14, 2006 Αρχική απάντηση από slaught Ο 2 ειναι πολυ καλος το μονο που βολευε στον 1,5 ειναι το close ( Χ ) για τα tabs που ηταν στην ακρη και εκλεινες πολυ γρηγορα πολλα tab αλλιως 2 και απο μενα. Είναι στις ρυθμίσεις του Tabbrowser.2 κι από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Posted December 14, 2006 #19 Share Posted December 14, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 22:04] Έχω τον 2 από τότε που κυκλοφόρησε. Δεν πιστεύω πως είναι πιο αργός. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και με βολεύει πάρα πολύ το "x" στα tabs ενώ βρίσκω χρήσιμο και τον ορθογραφικό έλεγχο. Δε βρίσκω κάποιο λόγο για να μείνει κανείς στον 1.5 (εκτός βέβαια αν δεν υπάρχει συμβατότητα για κάποια plug-ins, πράγμα που προσωπικά δε μου συμβαίνει) ακριβως αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Posted December 14, 2006 #20 Share Posted December 14, 2006 Εγψ χρησιμοποιουσα μια παλιοτερη εκδωση, μορουσες να ανοιξεις πολλα tabs και να τα βλεπεις ολα σε αντιθεση με τον 2.0 που πρεπει να πατησεις το βελακι δεξια για να δεις τα υπολοιπα που εχεις ανοιξει.. Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? Δηλαδη να βλεπω πολλα tabs και να φυγει και το κοκκινο τετραγωνακι που το κλεινει?Παντος και μενα οι παλαιοτερες εκδωσεις γρηγοροτερες μου φενονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.