Jump to content



Gigabit... Πως;


Futuristic

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω το εξής "πρόβλημα". Έχω μία ASUS P5WDH DELUXE και υποτίθεται ότι έχει 2 Χ Gigabit θύρες δικτύου. Όταν πάω όμως στα settings της από το device manager έχει μόνο επιλογές 10 mbps και 100 mbps.... Τι πρέπει να κάνω για να έχω 1000 mbps. Επίσης το 9108 της UsR υποστηρίζει 1000 mbps ως hub? Αλλιώς πως μπορώ να κάνω δίκτυο 1 gigabit με τους άλλους υπολογιστές που έχω;;; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Futuristic [Σήμερα, στις 18:11]

ok. αλλα γιατί μου λέει μόνο 100 mbs full duplex το ταχύτερο στα settings?

...φιλε αν δεν βαλεις gigabit switch δεν προκειται να δεις ποτε 1Gbs ...και δεν χρειαζεται να ρυθμισεις κατι ....θα το βρει μονο του κατευθειαν....απλα καλο ειναι τα καλωδια σου να ειναι CAT6 γιατι αλλιως οι ταχυτητες δεν ειναι και τοσο καλες ;)

Link to comment
Share on other sites

αυτος ηταν και ο λογος που ρωτησα και γω που το βλεπει αυτο.γιατι αν το swich/router ή οποιαδηποτε αλλη δικτυακη συσκευη εχει πανω δεν υποαστηριζει gigabit δεν προκειται ποτε να το δει.και μενα στα 100mbs ειναι με το ρουτερ αφου δεν υποστηριζει 1000αρια ;)

Link to comment
Share on other sites

Συνδεσε την μια θυρα του pc με αλλο pc που εχει gigabit ή την μια θυρα με την αλλη (αφου εχει 2 καρτες) και θα βρεις και 1000 mode στο control panel.

Καλο ειναι ομως να το αφησεις στο Auto

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.