Jump to content


EΙΖΟ S2411w ή ΗP LP3065 ?


angel_f

Recommended Posts

Έχω παραγγείλει εδώ και σχεδόν 2 βδομάδες την EIZO S2411W , , αλλά λόγω του ότι ακόμα περιμένω , κάνω και καμιά βόλτα από Στουρναρη (οπού Το Multirama έχει όλες τις διαστάσεις σε Apple) , Μου μπαίνουν ιδέες στο μυαλό μήπως τελικά η 24" είναι σχετικά μικρή και μια 30" είναι η καλύτερη λύση σκεπτόμενος και το μέλλων?

Εάν δείτε εδώ 30" TFT

Θα ανακαλύψετε την ΗΡ , η οποία φαίνεται καλύτερη από τις άλλες , και από τιμή ( Δεν έχω ρωτήσει αντιπροσωπεία ακόμα ) 1649 ευρώ εδώ ματσουκας

Περιμενω απόψεις

Link to comment
Share on other sites

Μια και ενδιαφέρομαι κ εγώ για την 2411 και το έχω ψιλοψάξει το θέμα πιστεύω ότι η 30αρα είναι too much! Για κάποιους και η 24αρα φαίνεται υπερβολική. Πιστεύω η επιλογή που έχεις κάνει είναι παρα πολύ καλή, όσο και η τιμή που βρήκες ;)

Εχεις πραγματικά ανάγκη τις 30 ιντσες? Ασε που θα πρέπει να έχεις και μεγάλη απόσταση από την οθόνη και δυνατή κάρτα, μαλλον κάρτες για να παίξεις σε native ανάληση.

Αν πάντος αποφασίσεις για 30αρα, και επειδή για να πήγες σε ΕΙΖΟ σημαίνει ότι ζητας κάτι παραπάνω, σε λίγο καιρό θα λανσάρει η ΕΙΖΟ το 30αρι της μοντέλο. Ετσι μου είπαν σε επικοινωνία που είχα με την αντιπροσωπία. Οσο για την 2411, ημερομηνιά παραλαβής μέσα Φεβρουαρίου, οπότε υπομονή :)

Ασε εχω αρχίσει να ψήνομαι τρελά γι αυτήν την οθόνη. :p

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα πρέπει να μας πεις τι χρήση θα κάνεις

Αν παίζεις fps τότε πρέπει να σκεφτείς 2 και 3 φορές για το 30αρι λογω ζαλίσματος :sick:

Για όλα τα υπόλοιπα είναι άψογο καθώς αντικαθιστά άνετα και μια τηλεόραση για τα εργάκια σου :)

Αν είσαι σε χώρο που μεταβάλεται σημαντικά ο φωτισμός ίσως θα έπρεπε να λάβεις υπόψην το Brightness Stabilization Function του Eizo που ρυθμίζει αυτόματα μεσω sensor την φωτεινότητα η οποία παίζει μεγάλο ρόλο στα μάτια (πολύ φωτεινό κουράζει κάνει αστιγματισμούς κλπ)

Ένα μειονέκτημα που βλέπω εγώ στο HP είναι ότι δεν έχει εισόδους component,svideo κλπ για να εκμεταλλευτείς άλλες πηγές. Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε πάσο, αν σε ενδιαφέρει ίσως θα έπρεπε να περιμένεις το 27αρι της dell το οποίο έχει αντίστοιχες εισόδους με το 2407.

αυτά από εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε zaxos Την έχω παραγγείλει από εταιρία που φέρνει παραεισαγωγη , για αυτό τον λόγω έχει και αυτή τη τιμή και θα έρθει πιο νωρίς από ότι τις Ελληνικής αντιπροσωπείας , βλέπεις στην Γερμανία Έχουν φτάσει τα πρώτα κομμάτια.

Η χρίση της οθόνης θα είναι ως επί το πλείστων Games , Ταινίες δεν θα βλέπω μιας και έχω 40" 1080p TV.

Η σκέψη για τις 27" είναι ότι μάλλον είναι πολύ καλό μέγεθος αλλά η κουκίδα ξεφεύγει εντελώς 0,30 ! Και ένα πράγμα που με ενοχλεί πολύ στην 19" που έχω είναι η κουκίδα 0,294.

Η αλήθεια είναι ότι εάν πας στο Moultirama στη Στουρναρη οπού βλέπεις όλες τις διαστάσεις 20" , 24" , 30". Η 30"αρα Φέρνει πιο πολύ σε TV και πιστέψατε με είναι πολύ κουραστικό να πας να παίξεις σε μια TV.

Η 24" Μου φαίνεται αρκετά καλή , αλλά φοβάμαι μη το μετανιώσω του χρόνου και θέλω μεγαλύτερη.

Εάν έβγαινε μια 26"-27" με ανάλυση 30"αρας θα ήταν το ιδανικό .

Υπάρχει αυτό το NEC 26"

Αλλά άντε βρες το , και δεν σημαίνει ότι θα είναι τόσο καλό όσο το EIZO.

Την DELL 2407 την έχω αποκλείσει λόγω του ότι έχει 180 ευρώ διαφορά από την EIZO και δεν έχουν καμιά σχέση σε ποιότητα, άσε που τα φόρουμ είναι γεμάτα από αναφορές προβλημάτων.

Ουσιαστικά δεν χρειάζομαι 30" , την ανάλυση της προς το παρών δεν θα την εκμεταλλεύομαι μιας και έχω μια 8800 GTS που δουλεύει super μέχρι 1920χ1200.

Η σκέψη μου είναι , μήπως με τα 400 ευρώ παραπάνω αξίζει να πάρει κάποιος της 30"αρα και να κάνει επένδυση σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου?

Link to comment
Share on other sites

angel_f με την 27άρα αναγκαστικά θα δουλεύεις πιο μακριά απο την οθόνη και δεν θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις κουκίδες ... Και εγώ σκέφτομαι να πάρω την DELL 2707WFP

ΥΓ η DELL προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης απο την EIZO που έχει μόνο DVI νομίζω;

Link to comment
Share on other sites

Αφού την θέλεις μόνο για παιχνίδια τότε μακριά από την 30άρα. Η ανάλυσή της θα γονατίσει όποια κάρτα γραφικών και να βάλεις. Εκτός αν παίζεις quake3 ακόμα... :D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 12:55]

angel_f με την 27άρα αναγκαστικά θα δουλεύεις πιο μακριά απο την οθόνη και δεν θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις κουκίδες ... Και εγώ σκέφτομαι να πάρω την DELL 2707WFP

ΥΓ η DELL προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης απο την EIZO που έχει μόνο DVI νομίζω;

Η ΕΙΖΟ εχει 2χ DVI-I (analog and digital) & usb.

Αλλά δεν χρειάζομαι περισσότερα αφού έχω HD TV

vdeseris Εχεις δικιο

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω HD TV μπουααααααααααααααα !!!

Τέσπα , τι να κάνω; να αλλάξω οθόνη απο 1912w viewsonic σε 2707 / 2407 ή να πάρω HDTV στο σαλόνι; μια φορα θα τα δώσω τα λεφτά ...

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι καλύτερα είναι να πάρεις 2707 ή S2411w και να τα κάνεις όλα . Παρά να παρεις μια φτυνη HD TV μεγάλων διαστάσεων με χαμηλής ανάλυσης . Εγώ σταμάτησα να πηγαινοφέρνω το PC από το δωμάτιο στο σαλόνι ( έχω Samsung 40" 1920x1080 ) γιατί βαρέθηκα, και το σημαντικότερο οι τηλεοράσεις είναι κουραστικές για σύνδεση με το PC ,Δεν έχουν σε καμιά περίπτωση την ποιότητα απεικόνισης οθόνης . Και επίσης σε αυτή την ανάλυση ( full HD ) και το μέγεθος, Πρέπει να κάθεσαι στο 1,5 μέτρο , τουλάχιστον .

Πάρε οθόνη PC. Θα κάθεσαι στα 50 cm και θα τα βλέπεις μεγαλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Η 24άρα πάντως είναι πολύ normal σε μέγεθος, δεν τη λες υπερβολικά μεγάλη.

Και στις ταινιούλες είναι καλή για δωμάτιο, και στα games μια χαρά (δυστυχώς widescreen games δεν υπάρχουν και πολλά από αυτά που παίζω).

Τώρα σαν μάρκα, προσωπικά η 2405 δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο "πρόβλημα", τώρα αυτά που υπάρχουν στα διάφορα fora είναι λίγο υπερβολικά και αφορούν τα πολύ πρώτα revision.

Επίσης οι dell είναι "best buy". Νά τανε acer να πω εντάξει, ας πάρω την eizo για άλλα 200 ευρώ, αλλά και στη ctu dell έχουνε!

Link to comment
Share on other sites

Γκουχου γκουχου , στην αμερικάνικη σελίδα της Viewsonic υπάρχει ένα μοντέλο

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2435wm/index.htm

φοράει TN panel ( μην ρίχνετε ντομάτες ρεΕΕΕΕε ! ) και έχει 5 ms G2G , 16ms B2W και τιμούλα κάτω απο τα 700 ευρώ ... Απλά η διαθεσιμότητα με προβληματίζει ... Υπάρχει μόνο στην Αμερική λόγω νεότητας ( την προηγούμενη βδομάδα διατέθηκε στην αγορά ) reviews δεν έχω εντοπήσει , όλοι πήραν την Dell 2407 ???

Link to comment
Share on other sites

Tn ee?

Με μπερδεψαν οι γωνιες...αλλα απο prad ξεκαθαρισαν ολα..

Μαλιστα ...Τωρα θα μας ξεγελαν και απο τις γωνιες..

Αυτη εδω τι λεει??

Kαινουργιας εσοδειας και αυτη..

Παντως δεν ειναι "sotiris approved":p

Link to comment
Share on other sites

Καλή τιμή αλλά panel προηγούμενης γενιάς . Είναι ίδιο σχεδον με την EIZO L778 19" που έχω.

Δεν πιστεύω ότι οποίος την πάρει θα περιμένει να έχει την καλύτερη απόδοση , τουλάχιστον σε παιγνίδια , είναι και ACER.

+1 ΕΙΖΟ

Link to comment
Share on other sites

Σαφώς και EIZO... Και δε νομίζω ότι αξίζεις να πας σε 30άρα. Είναι υπερβολή κι όπως ειπώθηκε, κι αφού τη θέλεις για παιχνίδια, θα σου σκίσει τις κάρτες γραφικών. Η Apple είναι πολύ καλή, την έχω δει, αλλά όχι πάνω από την ΕΙΖΟ

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από sotiris

Νά τανε acer να πω εντάξει, ας πάρω την eizo για άλλα 200 ευρώ, αλλά και στη ctu dell έχουνε!

Πως φαινεται ο ανθρωπος που εχει δει φανατικα 24 στη ζωη του......................

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.