Jump to content



Βίξ


Βίξ

Recommended Posts

Ανακάλυψα το site σας, ψάχνοντας πληροφορίες για την θερμική πάστα της Coollaboratory και η δοκιμή που βρήκα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης πιστεύω οτι το σύνθημά σας ``Επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ,, μου ταιριάζει απόλυτα. Γράφτηκα άμεσα.

Η κατασκευή ενός καλού μηχανήματος, είτε αυτό είναι υπολογιστής είτε κάτι άλλο, είναι μεγάλο γλέντι: shopping therapy αφενώς αλλά όχι τόσο από την άποψη της κατανάλωσης όσο από την πλευρά της έξυπνης επιλογής εξαρτημάτων για την μείωση του κόστους, δημιουργικότητα αφετέρου.

Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ένας Amstrad CPC 664. Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια αρκετά μακριά λίστα μηχανημάτων, από τα οποία το σημαντικότερο για μένα ήταν ένας 486SX/25 πουσαρισμένος στα 33. Στο Ίντερνετ πρωτοσυνδέθηκα το '91.

Τις μέρες αυτές ασχολούμαι με την κατασκευή ενός μηχανήματος Core 2. Σκοπεύω να σας απασχολήσω αρκετά με ερωτήσεις και εντυπώσεις και σίγουρα θα αφιερώσω αρκετές ώρες διαβάζοντας και τυπώνοντας κείμενα όπως η δοκιμή που ανέφερα παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Welcome dude!!

εντριβες με βιξ ... αυτη η μυρωδια μου φερνει στο μυαλο παιδικες αναμνησεις ...:laughing:

τι μου θύμησες τωρα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλως ήρθες φίλε Βιξ!!! :clap: :D :flower:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Βίξ

Το Βίξ είναι όντως φανταστικό πράγμα. Όπως είχε πει και ο Κωνσταντάρας, είναι πολύ καλό για εντριβές στην πλάτη αλλά όχι πιο κάτω γιατί τσούζει :)

Κατι ξερεις ε?

ΥΓ: Καλως ηλθες φιλε !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.