Jump to content



HEROICHI 500W


lionor

Recommended Posts

πηρα χτες αυτο το τροφοδοτικο...επειδη ειμαι τελειως ασχετος με αυτα ηθελα να σας ρωτησω το εξης: το τοποθετησα μεσα στο κουτι και το συνδεσα και φαιντεια οτι ολα λειτουργουν κανονικα, αλλα εχω την απορια: οπως το εχω τοποθετησει ο ανεμιστηρας του κοιταει προς το κατω και οχι προς τα πανω. ετσι πρεπει να ειναι; δοκιμασα να το βαλω και να κοιταει προς τα πανω αλλα δεν ταιριαζαν ετσι οι υποδοχες για να βιδωσει... Εκανα καλα ή....;

Link to comment
Share on other sites

δηλ μονο ετσι μπαινει ε? επειδη στις φωτογραφιες τα δειχνουνε με τον ανεμιστηρα να κοιταει προς τα πανω... να ρωτησω και κατι ακομα: απο πισω στο κουτι βγαζει ζεστο αερα...ετσι πρεπει να ειναι ε? επειδη 1η φορα εβαλα τροφοδοτικο, ειναι κατι που πρεπει να προσεξω; εκανα μονο 5 λεπτα για να το βαλω.Δηλ το βιδωσα και μετα απλα συνδεσα τα molex στο dvd-dvd rw-flopy-σκληρο-μητρικη. χρειαζεται να κανω τπτ αλλο? και οταν προσθεσω κανεναν northwood στα 3, θα μπορει να σηκωσει οποιαδηποτε καρτα γραφικων (agp) ή θα εχω περιορισμο...?

Link to comment
Share on other sites

Ειναι σωστο να βγαζει το ζεστο αερα εξω...

Παρολο το Tagan που εχω θεωρητικα δεν εμπαινε με τον ανεμιστηρα προς τα πανω εγω το εβαλα ετσι.

Το τροφοδοτικο βιδωνεται σε ενα σιδερακι το οποιο με την σειρα του ειναι βιδωμενο στο κουτι. Αν το αντιστρεψεις μπορεις να βαλεις και το τροφοδοτικο αναποδα. Δεν ξερω αν ομως συμπεφτουν οι τρυπες σε ολα τα κουτια.

Απο την στιγμη που ολα δουλεουν εισαι ΟΚ. Απο τα λιγα που αναφερεις για το συστημα σου οτι και να βαλεις το τροφοδοτικο σου θα κρατησει.

Link to comment
Share on other sites

δεν το βιδωσα παντως σε κανενα σιδερακι... δοκιμασα να το βαλω με την ανεμιστηρα προς τα πανω, αλλα δεν ταριαζανε οι τρυπες του κουτιου. Μονο οταν το εβαλα με τον ανεμιστηρα προς τα κατω, ταιριαξε με τις τρυπες του κουτιου. Η λογικη ομως ποια ειναι; ο ανεμιστηρα να κοιταει προς τα κατω που υπαρχει κενο ή προς τα πανω που ακουμπαει σχεδον με το κουτι...?

Link to comment
Share on other sites

Εσένα η λογική σου λεει να βάλεις τον ανεμηστήρα κολλημένο στο λαμαρίνα; Και αέρα πως θα παίρνει δηλαδή.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτο που σε απασχολεί.

Το όλο νόημα του ανεμηστήρα ειναι να τραβάει αέρα μέσα απο το κουτί...να κρυώνει το εσωτερικό του τροφοδοτικού και να αποβάλει την ζέστη έξω απο το κουτί....

Link to comment
Share on other sites

αυτο ακριβως ηθελα να ακουσω αλλα δεν το ειπα για να δω τι θα πειτε πρωτα, απλα μου φανηκε λιγο παραξενο, που πρακτικα επρεπε να γυρισω το τροφοδοτικο αναποδα για να μπει. Ας ρωτησω και κατι ακομα: επειδη ειναι η 1η φορα που το εβαλα και φοβαμαι μην εκανα καμια λαλακια...μαλιστα δεν μου πηρε απο απο 5 λεπτα...βασικα αφου το βιδωσα, συνδεσα τα καλωδια με dvd-dvd rw-flopy-σκληρο-μητρικη. χρειαζεται καμια επιπλεον ρυθμιση; το κουτι μπροστα εχει μια οθονη, πιο πολυ για εφε ειναι. αυτη παιρνει ρευμα απο ενα 3 pin. το τροφοδοτικο δεν ειναι ομως κατι τετοιο. Να παρε εναν μετατροπεα απο 4 Pin σε 4 pin? Ποσα volt ομως χρειαζεται...; αληθεια...αυτο το heroichi λεει τπτ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.