Jump to content



Τελικα η παρανομια σωζει το...πορτοφολι μας


YDinopoulos

Recommended Posts

Τελικα η παρανομια σωζει το...πορτοφολι μας

Χτυπησα σημερα με το αμαξι.

Επι Λ.Βουλιαγμενος, στο υψος του Σκλαβενιτη ειμουν στην αριστερη λωριδα ταχειας (wannabe) κυκλοφοριας κ ερχομουν προς Βουλα.

Μπροστα μου ενα φορτηγακι επαγγελματικο hilux 10-12ετιας. Μπροστα του μια καρακαξα (κ ειμαι πολυυυ ευγενικος) με ενα decheveaux.

Βλεπεται η κυρια (wannabe και αυτη :p) ηθελε να στριψει προς την Ανω Βουλα, αλλα μαλλον βιαζοταν κ δεν ηθελε να περιμενει 2 φαναρια στην σειρα κ ετσι πηγε μπροστα παρακαμπτωντας την ουρα. Και φυσικα δεν εβαλε φλας κ φρεναρε αποτομα, εχωντας ταχυτητα. Φρεναρε κ το φορτηγακι μπροστα αποτομα.

Δεν ειχα αφησει αρκετη αποσταση ασφαλειας απο το φορτηγακι κ τον χτυπησα απο πισω. Δεν μπορω να πω. Ειναι η κλασσικη φαση που φταει ο απο πισω. Ο οδηγος του φορτηγου φιλικοτατος και ηρεμος, οπως κ εγω. Καναμε φιλικες δηλωσεις και ευτυχως κ οι δυο εχουμε την ιδια ασφαλιστικη.

Αυτα με το ατυχημα.

Το θεμα ομως ειναι αλλο. Στο HRV, εχω βαλει ενα bullbar το οποιο με εσωσε απο τεραστια ζημια. Αν εξαιρεσουμε τις γρατσουνιες στο μεταλλο, κ ενα σπασμενο φαναρακι (αξιας 30 ευρω) δεν εχω καμια αλλη ζημια. Ουτε μετατοπισεις ουτε τιποτα! Δοξα το θεο αυτο το κοματι παρανομο σιδερο εφαγε ολο το ζορι. Και φυσικα εκανα μεγαλη ζημια κ στον αλλον. Μπηκαν μεσα πισω πορτες (επαγγελματικο τυπου ντατσουν), προφυλακτηρας και αν κρινω απο το ποσο μεσα πηγε, σιγουρα εφαγε κ ποδια.

Aν δεν ειχα τo bullbar, δεν θελω να φανταστω τι ζημια θα ειχα παθει...

Αυτα απο το μετωπο. Καλη σας μερα κ προσοχη στα decheveaux με ξανθιες οδηγους ανω των 50 :D

Link to comment
Share on other sites

ε δεν ειναι το ιδιο να πεφτεις πανω σε ενα αμαξι που ειναι ολα στοκ και ειναι αλλο πραγμα να πεφτεις στα πουλ μπαρ , στη πρωτη περιπτωση μπορει να φυγεις με ζημιες αλλα στη δευτερη μπορει και να πας εξπρες στους ουρανους. και σκεψου το αλλο , ειτε παθει ζημια ειτε οχι ο αλλος μπορει να σου κανει μυνηση ετσι για το γαμωτο

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:02]

αμα σκοτωνοταν κανεις ομως εξαιτιας του μπουλμπαρ?

ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι αυτο,αλλα δεν ημουν σιγουρος.

κανω quote αυτο το ποστ γιατι περσι εδω στο κιλκις εχουμε ενα σημειο εξω απο την πολη που ο δρομος εχει αναποδη κλιση απο αυτην που θα επρεπε. εκανε ενα αμαξι αναστροφη σε σημειο που εχουν γινει πολλα ατυχηματα και ηρθε απο το αντιθετο ρευμα ενα φορτηγακι με αυτο το π@π@ρι μπροστα και το παιδι ηταν ποσο καιρο στην εντατικη και πεθανε. οκ αυτος εκανε αναστροφη αλλα ειπαν οτι αν δεν ηταν αυτο το σκατο μπροστα ισως την γλιτωνε.

Link to comment
Share on other sites

Οταν εχεις καποια χιλιομετρα στο αμαξι, οτι και να χτυπησεις ειναι το ιδιο. Σιδερο το ενα σιδερο κ το αλλο. Απλα τρωει τα "χοντρα" κ δεν σε νοιαζει.

Χωρις να ξερω τι ακριβως εγινε στο περιστατικο, πιστευω πως αυτο που ειπαν ειναι απλα για επιβαρυνουν και αλλο τον οδηγου του φορτηγου.

Link to comment
Share on other sites

Sorry δλδ αλλά άν όλοι κρατούσαμε τις αποστάσεις ασφαλείας δεν θα γράφαμε τώρα τίποτα! Θα μου πείτε εύλογα, "τι απόσταση ασφαλείας μέσα στην Αθήνα;" "Σε ποιους δρόμους;". Εδώ έχει μποτιλιάρισμα στις επαρχιακές πόλεις!

Η απάντηση είναι μία:

victeamblue.jpg

Ούτε pullbar ούτε bulldog ούτε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

αυτο φιλε λεγεται κινουμενος στοχος

Και σκεψου να μενεις Πειραια και να δουλευεις Περισσο. Πανευκολο με ποδηλατο κ πολυ γρηγορο...

πανευκολο ειναι , κολλας σε ενα καπω και σε παει μεχρι το περισσο :D

Link to comment
Share on other sites

Ότι και ότι; Kαι την μαζική μεταφορά τι την έχουμε;

Αλλά επειδή θέλετε και βοήθεια....:p

δεν μιλάω να έχει ένας ποδήλατο και οι 299 (που είναι και της μόδας) γύρω του τα 4x4 και mercedo-bmws...Λέω για αλλαγή νοοτροπίας....χιλιοειπωμένα πράγματα!

Link to comment
Share on other sites

Πεύκη, σήμερα το απόγευμα, στον κεντρικό δρόμο. Προσπέρασα, μια bmw 316i, μια mercedes δεν_ξερω_ποιο_μοντέλο_αλλά_είναι_ολοκαίνουριο, ένα mx-5, κι ενα cayene (σας λεω τα πιο γρηγορα απο τα αμαξια που ειδα), με ενα πεζό-2 :p Και μετά μου λέτε για αμάξια...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.