Jump to content


φθηνό και καλό κουτί;


Boo

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φθηνό (το πολύ μέχρι 80 χωρίς τροφοδοτικό) και καλό κουτί για το pc μου. Το Heroichi CI-6A19 που με συντρόφευε τα τελευταία χρόνια θα πάει στο κατεβαστήρι που στήνω οπότε λέω να πάρω ένα νέο κουτί.

είδα αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700732

κι αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700744

υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά;

Link to comment
Share on other sites

εγω λεω να παρεις ενα πιο φ8ηνο για το κατεβαστηρι σου και να κρατησεις το HEC :D

προσωπικα το συγκεκριμενο κουτι,οπως και το μεγαλο αδελφακι του το 6919 τα 8εωρω τα πιο value for money cases στην αγορα

δεν νομιζω δλδ οτι ενα κουτι στα ~80 εχει ουσιαστικες διαφορες απο το 6Α19 σε ποιοτητα και εργονομια,εκτος και εαν αναφερομαστε στο look

ριξε μια ματια και στα Soprano Silver/black με πλεξυ στο πλαι.75-90 ευρω εχουν

Link to comment
Share on other sites

εγω λεω να παρεις ενα πιο φ8ηνο για το κατεβαστηρι σου και να κρατησεις το HEC

+1 φίλε!

Και εγω στα δικα μου pc αυτο εχω και σε οποιο στηνω αυτο βάζω.... Εχει τα πάντα....

Link to comment
Share on other sites

Απο αυτά που προτάθηκαν:

1. Enermax ECA3050-B: Δεν με χαλάνε γενικά τα Enermax αλλά λίγο μικρούλι μου φαίνεται μέσα...

2. Και το άλλο Enermax τα ίδια γενικά

3. Casetech: Δεν είναι κακή πρόταση, ωστόσο προσωπικά δεν βρίσκω και πολύ καλή ιδέα τελικά τα Stacker-clones. Είναι καλά για όσους θέλουν πολλά 5.25' αλλά για όποιον θέλει πολλούς δίσκους δεν είναι και η καλύτερη λύση. Πάντως γενικά δεν είναι άσχημο κουτάκι

4. Lian Li PC7: Πραγματικά έπαθα όταν είδα την τιμή. Αρκετά χαμηλά για Lian Li. Σίγουρα κορυφαία ποιότητα αλλά σε αυτά τα λεφτά θα έδινα για κάτι περισσότερο εργονομικό παρά ποιοτικό. Επίσης κάπως μικρό. Γενικά θα έλεγα να αποφύγεις τα midi, ωστόσο είναι κόσμημα ένα Lian Li!

5. Mystique: Μπλιαχ! Πολλές καμπύλες και δεν θα ήθελα να το φανταστώ στημένο με τη μισή πρόσοψη καμπύλη και ίσια κομμάτια στη μέση...

6. Chieftec CX: Μέχρι τώρα το είχα δει μόνο στις φωτοργαφίες και παρόλα αυτά, αυτό και το BX τα πρότεινα συνεχώς. Τώρα ειδικά που το είδα και από κοντά σίγουρα θα το προτείνω ακόμα! Περίμενα περισσότερο "μάπα" την πρόσοψη, ωστόσο μου φάνηκε αρκετά στιβαρό το πλαστικό, συν τα αλουμινένια κομμάτια βέβαια που νόμιζα οτι ήταν πλαστικά. Αρκετά σοβαρή πρόταση σε αυτή την οικονομική κατηγορία. Ίσως το επόμενο σκαλί απο το HEC στα value for money.

7. Soprano: Το έλεος.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

5....... Πολλές καμπύλες και δεν θα ήθελα να το φανταστώ στημένο με τη μισή πρόσοψη καμπύλη και ίσια κομμάτια στη μέση...

μικρη διευκρινηση....

Αν καταλαβα καλα -..απο αυτο που λες...- υποθετω οτι δεν εχεις δει οτι αυτο ειναι προσοψη ..που ανοιγει ειτε δεξιοστροφα ...ειτε αριστροφα.

Δεν αφαιρεις κατι δλδ απο την προσοψη..μενει ως εχει..

σε αυτην την εικονα φαινεται ακριβως...

(ελπιζω να μην καταλαβα λαθος..)

Η εικονα ειναι απο αυτο το review

To ειχα σταμπαρει επειδη ειναι το πιο φτηνο αλουμινενιο κουτι...μεχρι πριν 6 ποστ:p

Link to comment
Share on other sites

Είχα Enermax κουτί για κάμποσο καιρό, το Pandora, και μπορώ να πω πως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. 12ρηδες ανεμιστήρες, αποσπώμενα φίλτρα, αποσπώμενο drive cage, thumb screws και καμία βίδα εκτός της μητρικής σε ένα κουτί των 50-60Ε. Είχα ενθουσιαστεί.

Μοιάζει πολύ με το Pandora το Chakra btw.

Από τα υπόλοιπα, το πολύ καλό Stacker Clone της Casetech το συμπαθώ μιας και έχει άφθονες ευκολίες σε ένα μεγάλο και φτηνό κουτί. Θα το σκεφτόμουν σοβαρά σαν αγορά.

Τέλος, εννοείται ότι θα κοιτούσα και πολύ ζεστά το Lian Li. Φαίνεται υπερβολικά λιτό, αλλά έχει ποιότητα κατασκευής που μάλλον ξεπερνάει κατά πολύ τα άλλα.

Αν θες να έχεις ένα ποιοτικό κουτί, με όνομα, πάρε το Lian Li. Αν θες ένα εργονομικό κουτί να κάνεις τη δουλειά σου, το Enermax. Αν θες να βάλεις πολλούς ανεμιστήρες, μεγάλες ψύκτρες, να κρύψεις καλύτερα τα καλώδια και να έχεις μεγαλύτερους χώρους, το Casetech.

Link to comment
Share on other sites

παιδες μιας και εδωσα το χωραφι με τους δισκους μου αντιπαροχη (στακερ) δειξτε κατι που να ειναι ελαφρυ και να ειναι εξυπνα διαρυθμισμενο μεσα.

-οχι πανω απο 100 ευρω

-να παιρνει τουλαχιστον 4 δισκους μινιμουμ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.