Jump to content



680i DualNet, FirstPacket και Network Teaming... w00t!


HighT3ch

Recommended Posts

Εχει κανεις κανενα update σχετικα με τα θαυμαστα πλην διαβολικα features του 680i οπως τα DualNet, FirstPacket, Network Teaming και τον φοβερο και τρομερο Network Manager. Εγω παντως δεν εχω βρει καμια λυση παρολο που εχω postαρει σε ολα τα forums και στο support της EVGA. Κανεις δεν ξερει τιποτα, κανεις δεν εχει βρει λυση και κανεις δεν τα εχει enabled. Οπως το βλεπω μαλλον τα features αυτα δεν θα τα δουμε ποτε σε λειτουργια χωρις να εχουμε BSOD καθε 5' :rip:

ΥΓ. Ηλπιζα με το P26 bios να γινοταν κατι αλλα τζιφος.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα. Λοιπον GoriLLakoS και παλι τζιφος. Οπως σου εγραψα μεσω του account του SkaL- το εβαλα εχθες το P27 και στην αρχη για λιγο επαιζε κανονικα το FirstPacket και Teaming αλλα ξαφνικα μετα απο λιγα λεπτα online gaming ειχα BSOD. Επανεκκινηση, ξανα για λιγη ωρα online gaming μετα BSOD... repeat last sequence x 3 ... BSOD. Οποτε uninstall και ΒSOD = false. Αρα και με το P27 θα ελεγα μαλλον με βεβαιοτητα οτι τα DualNet, FirstPacket, Network Teaming και Network Manager = :rip:

Αναρωτιεμαι (και ειχα ρωτησει και στο παρελθον) αν εσεις/αυτοι με τις Striker εχετε τα ιδια προβληματα ή δεν εχετε ασχοληθει καν. Ετσι απλα για να δουμε τι παιζει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.