Jump to content



27% των Ελληνων χρησιμοποιουν τον Firefox 2!


sakis_the_fraud1416003252

Recommended Posts

συμφωνα με μια παγκοσμια μελετη, το 27% των χρηστων του ιντερνετ στην χωρα μας, χρησιμοποιει τον Firefox 2 για να "σερφαρει" στο ιντερνετ!

firefox-200703-2.png

firefox0703_cartepays.png

firefox-200703-1.png

http://www.xitimonitor.com/en-us/browsers-barometer/firefox-march-2007/index-1-2-3-77.html

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kallileo

.....

Βαλτε Opera ρε προβατα!

:TD:

Πως φαίνονται οι προχωρημένοι ε;

Επειδή θα σου απαντήσουν πολλά "πρόβατα" ένα έχω να σου πω!

ΜΠΕΕΕΕΕ!

Edit. [Σου απάντησαν ήδη βλέπω]

Link to comment
Share on other sites

Τι να κανουμε ισως σε 10αρια χρονια προπαγανδα να σας πεισω και σας

Αρχική απάντηση από Wizard!

Τι να την κάνω την Όπερα, αν δεν παίζει ούτε roboform ούτε videodownloader, ούτε adblock, ούτε το TheLab menu, ούτε δεκάδες άλλα...?

Ολα αυτα υπαρχουν στο Opera...εκτος του TheLab Menu για την ωρα.

Link to comment
Share on other sites

Mα δεν είναι το θέμα αν έχει ο opera ένα widget παραπάνω ή ο FF ένα add-on ...

Eίναι ότι είναι και οι δυο σχεδόν ταυτόσημοι σε δυνατότητες. Οπότε γιατί ο αλληλοσπαραγμός; Και εδώ πια AMD-Intel, ATI-Nvidia, Amiga-Αtari, Amstrad-Commodore:p κτλ;

Link to comment
Share on other sites

To Opera εχει Wand Manager που ειναι αντιστοιχο του Roboform.

Σας τρωμε ρε...

Αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ο IE. Πρεπει να εκλειψει τελειως απο τα PC μπας και καταφερουμε να φτιαξουμε καμια σελιδα σε HTML που να μην θελει 100 fix για το καθε τι που δουλευει σε Opera και Firefox.

post-418-1416073078,919_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kallileo

To Opera εχει Wand Manager που ειναι αντιστοιχο του Roboform.

Που είναι μια σαχλαμάρα και μισή. Δεν έχει τη φορητότητα του Roboform, δεν έχει τα πολλαπλά προφίλ όπως έχει το roboform, δεν έχει την κρυπτογράφηση του Roboform και πολλά άλλα. Χώρια που άν κουβαλάς τα passwords μαζί σου (σε ένα usb-stick) και πας κάπου, πρέπει να βάζεις Opera και να κάνεις ένα σωρό αλχημίες για να παίξει με τα δικά σου pass, ενώ στο Roboform κάνεις απλά open ένα αρχείο και, αν ξέρεις τον κωδικό, βλέπεις τι έχει μέσα :)

Link to comment
Share on other sites

Να σε πω αληθεια δεν ξερω και πολλα για Roboform... αλλα δεν εχει καμια σχεση με το τους browsers. Δεν ξερω γιατι δεν το εχουν κανει να δουλευει με Opera.

Αυτο που μπορεις να κανεις με το Οπερα ομως ειναι να το βαλεις σε usb stick και να το τρεχεις απο αυτο οπου θες χωρις να περναει κανενα δεδομενο στον υπολογιστη που τρεχει οποτε εχεις ολες τις ρυθμισεις παντα μαζι σου....και δεν χρειαζεται καμια αλχημεια καθως ολες οι ρυθμισεις ειναι στο φακελο Profile.

Επισης εχει και torrent client ενσωματωμενο.

Link to comment
Share on other sites

Είστε όλοι απαρχαιωμένοι και δεν μπορείτε να φτάσετε ποτέ το μεγαλείο του Supah-Dupah-Internet-Exlporah-Ow-Yeah. Θέλω πολλά παράθυρα, τι tabs και αηδίες, να μου κολλάει το PC και να τρώει ΤΒ μνήμης. Παρακμή FTW! :D

Mozilla και εδώ - δεν έχω δοκιμάσει Opera (έχω όμως στο W950i :devil: :D). Netscape παλιότερα (πιτσιρίκι μιλάμε).

Link to comment
Share on other sites

Opera ftw λέμε..Χώσε Kallileo! :hehe:

Kαλό το Roboform αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Όλα είναι θέμα γούστου αλλά προσωπικά πλέον μόνο με Opera βολεύομαι...

Σίγουρα δε θα γυρίσω σε Firefox επειδή οι τύποι της Siber Systems δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο σε Opera. Mία χαρά κάνω τη δουλειά μου και με το Wand Manager. Αν είσαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, εντάξει, είναι "λίγο" το wand αλλά απο την άλλη τα vulnerabilities που βρίσκουν στον Opera είναι απο ελάχιστα εώς ανύπαρκτα (για πολλούς και διάφορους λόγους) ενώ δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Firefox... Όταν πρωτοβγήκε ο 2.0 ήσουν better-off με IE μέχρι να βγουν τα σχετικά update.

Κατά τα άλλα, χρησιμοποιώ και τον IE για ebanking και διάφορα περίεργα site που δεν παίζουν καλά σε Opera. Ο 7 δεν είναι κακός.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.