Jump to content



Λήψη Προσωρινών Μέτρων κατά του ΟΤΕ (ευκολότερη αλλαγή παρόχου?)


spc

Recommended Posts

http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT_27_4_07.html

Τη λήψη Προσωρινών Μέτρων κατά του ΟΤΕ αποφάσισε η ΕΕΤΤ στις 26-4-2007 σχετικά με την παροχή Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή.

Σύμφωνα με τα Προσωρινά Μέτρα, ο ΟΤΕ υποχρεώνεται εντός δέκα εργασίμων ημερών να είναι σε θέση να ενημερώνει αυθημερόν τα πληροφοριακά του συστήματα με τα διαθέσιμα στοιχεία και δεδομένα, ώστε να μη διακόπτεται η τηλεπικοινωνιακή υπηρεσία του τελικού καταναλωτή, όταν αυτός ζητήσει την αλλαγή τηλεπικοινωνιακού παρόχου για τη λήψη υπηρεσιών τηλεφωνίας ή/και γρήγορου internet.

Επιπρόσθετα, τα Προσωρινά Μέτρα της ΕΕΤΤ καθορίζουν ότι μέχρι την ολοκλήρωση της μετάβασης σε νέο πάροχο, ο συνδρομητής θα εξακολουθεί να εξυπηρετείται από τον προηγούμενο πάροχο (πάροχο -δότη). Με την ρύθμιση αυτή, η ΕΕΤΤ δίνει λύση στο πρόβλημα πλήθους συνδρομητών που μένουν εγκλωβισμένοι, συχνά χωρίς να λαμβάνουν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, κατά την διάρκεια της αλλαγής παρόχου.

Τα Προσωρινά Μέτρα της ΕΕΤΤ καθορίζουν επίσης, θέματα βλαβοληψίας τοπικών βρόχων και παρακολούθησης των βλαβών μέσω των πληροφοριακών συστημάτων του ΟΤΕ. Ειδικότερα, ο χρόνος αποκατάστασης των βλαβών ορίζεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Όπως τονίζεται στη σχετική Απόφαση, στόχος όλων των εμπλεκόμενων μερών θα πρέπει να είναι ο ταχύτερος εντοπισμός και άρση της βλάβης ώστε ο συνδρομητής να μένει το λιγότερο δυνατό χρόνο χωρίς υπηρεσία.

ΥΓ Ελπίζω να μην έχει ανοιχθεί αλλού (λίγο που κοίταξα δεν το βρήκα)

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους!!! :T:

Ειδικά με το θέμα "βλαβών" το είχαν παραχέσει... Τους υποχρέωνε ο νόμος να σε συνδέσουν σε 10 ημέρες, σου έλεγαν ότι σε συνέδεσαν για να είναι καλυμμένοι και όταν φυσικά διαπίστωνες ότι δε δουλεύει η γραμμή σου, σου έλεγαν έχει βλάβη και σε καθυστερούσαν άλλες 6-10 ημέρες!

Να τα διαβάζουν μερικοί που εκθειάζουν τον πΟΤΕ...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από mariosalice

Φαίνεται μιλάμε για μαζική αποχώρηση του κόσμου από τον ΟΤΕ για να βγαίνουν τέτοιες αποφάσεις - ειδήσεις.

Πού ακριβώς βρίσκεται η μαζική αποχώρηση? προσωπικά εδώ δεν υπάρχουν εξ ολοκλήρου εναλακτικοί φορείς οπότε στον ΟΤΕ θα πάω επειδή θα έχω σύνδεση σε 3 μέρες και θα δουλεύει και τέρμα η σύνδεση και ούτε βλάβη θα έχει όπως στην προηγούμενη σύνδεση και πιστεύω αυτό θα κάνει και η πλειοψηφία γιατί στην τελική τον ΟΤΕ πας και κράζεις τους υπαλλήλους ενώ στη φορθνετ σπας τα νέυρα σου(καθώς και άλλα πράματα) περιμένοντας τους θεούς εκεί να σου κάνουν την τιμή για μια ακρόαση....

Link to comment
Share on other sites

και εγω γυρισα στο μπαμπα πΟΤΕ

δε ξερω και τελευταια μου φαινεται εχουν βελτιωθει αισθητα , τεταρτη εκανα αιτηση για νεα συνδεση τηλεφωνου , πεμπτη την φτιαξανε στο σπιτι και σημερα πηρα νετ. πολυ θετικο...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 09:52]

Τους εχει σφιξει η σουφρα με τους διαφορους που βγαινουν κ δινουν πακετα 2ble/3le play με 40 περιπου ευρω το μηνα.

ακριβως... τους ηρθε το αυγο στον κ@λο!:D καλυτερα μπας και βελτιωθουνε καθολου.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 08:34]

... γιατί στην τελική τον ΟΤΕ πας και κράζεις τους υπαλλήλους ενώ στη φορθνετ σπας τα νέυρα σου(καθώς και άλλα πράματα) περιμένοντας τους θεούς εκεί να σου κάνουν την τιμή για μια ακρόαση....

+1:T:

όχι γιατί πιστεύω στην ποιότητα του ΟΤΕ, αλλά γιατί την έχω πατήσει από Forthnet όσον αφορά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τους :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard!

Όταν αποφασίσει ο πΟΤΕ να δώσει υπηρεσίες με φθηνές μονάδες για εξωτερικό, 10mbit adsl, απεριόριστα τηλεφωνήματα, υπηρεσίες video, κλπ, τότε θα τον ξανασκεφτώ ως φορέα. Μέχρι τότε, :hi:

και ποιος ειναι ο παροχος σου σημερα που καλυπτει αυτα , η ΟΝ?

Link to comment
Share on other sites

Κι όχι μόνο αυτό... Κρατάει εμένα και χιλιάδες άλλους δέσμιους των @@@υπηρεσιών του, με το έτσι θέλω. Έχω κάνει 3 μήνες τώρα αίτηση για να φύγω και δε με αφήνει!!! :mad:

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να αλλάξει αυτή διαταγή. Οπότε είναι απλό να καταλάβεις ποιός φταίει...:getlost:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και κάποιος που είπε για το"η γραμμή θα είναι πάντα τέρμα", να γράψει ένα μεγάλο άκυρο παρακαλώ γιατί έχω δει πολλές γραμμές οτε και είναι και εκεί οι ίδιες κοροϊδίες...εκτός και αν μένεις στη μέση του πουθενά και είστε 3 άτομα στο hub ξέρω γω...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τους εχει σφιξει η σουφρα με τους διαφορους που βγαινουν κ δινουν πακετα 2ble/3le play με 40 περιπου ευρω το μηνα.

μαρεσε αυτο για την σουφρα:hehe:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Και η ζωή συνεχίζεται...

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ, ο ΟΤΕ υποχρεούται ανάμεσα σε άλλα να παραδώσει στις εταιρίες Forthnet, Tellas, Teledome και Vivodi, 42.600 επιπλέον ζεύγη συνδετικού καλωδίου για την εξυπηρέτηση αιτημάτων τοπικού βρόχου των καταναλωτών μέχρι το τέλος Ιουνίου 2007

Και πρόστιμα για τον πΟΤΕ... Ποιός θα τα πληρώσει? Οι πελάτες του... Εγώ θα είμαι για 2 ημέρες ακόμα... Εσείς συνεχίστε να τον πληρώνετε!

Περισσότερα εδώ κι εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.