Jump to content



Βοηθεια για αγορα Core2Duo


Scorpio GR

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα μιας και ειμαι και κανουργιος στη παρεα σας.

Θα ηθελα να με βοηθησετε με το να μου πειτε τη γνωμη σας για modo και CPU που σκεφτομαι να αγορασω. Σκεφτομαι για Cpu τον Intel Core2Duo E6600 (αν και δεν ξερω να περιμενω τους νεους επεξεργαστες στα 1333Mhz).

Οσον αφορα το mobo ειμαι μεταξυ μιας φτηνης λυσης Evga nForce 650i Ultra (s775, DDR2)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=963704

η για κατι καλυτερο την XFX nForce 680i LT SLI (s775, DDR2)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=955906

Για της μνημες τωρα δεν εχω ασχοληθει οποτε αν εχετε κατι να προτεινετε θα με βοηθησεται αρκετα. Τα αλλα υποσυστηματα ηδη υπαρχουν μιας και σκοπο μου ειναι η αναβαθμιση του desktop.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα και περιμενω τις προτασεις και ιδεες σας για τα parts που σας ανεφερα.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να κανεις ο/cμ καλο ειναι να προτιμησεις καποια μητρικη που να το κανει καλα. Και βεβαια γραψε και ποσα θες να δωσεις προκειμενου να βοηθησουμε καποιον "νεο"!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις, ή να πάρεις τώρα ένα 6600 μεταχειρισμένο, και να τον δώσεις μετά για τον καινούριο. Έτσι θα χάσεις πολύ λιγότερα.

Από την άλλη νομίζω ότι για να εκμεταλλευθείς 100% τον καινούριο θα θέλεις και πολύ καλές μνήμες που ακόμα είναι αρκετά ακριβές.

Link to comment
Share on other sites

Αξιζει να περιμενεις αλλα θα ειναι ακριβοι. Για τωρα, μπορεις να παρεις τον 6600 (200), μνημη Xtreem blue (170), τροφοδοτικο OCZ 600W GameXStream (100) και τελος μητρικη μπορεις να παρεις μεχρι και αυτην Asus P5B Deluxe WIFI(s775,DDR2) (175) αν δωσεις κατι παραπανω απο 600. Διαλεγεις και παιρνεις. Ρωτας και απο αλλους γνωμες (εννοειται αυτο) και αποφασιζεις.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα απο οτι διαβασα οι νεοι cpu θα ειναι οικονομικοι μιας και ο ποιο ψηλα χρονισμενος θα ειναι γυρω στα 300 ευρω,:blink:

ΑΑπο οτι βλεπω καια απο της συνθεσεις σας εχετε και εσεις το Ε600. Και εγω κλεινω περρισοτερο σε Asus mobo μιας κκαι την εμπιστευομαι. Αλλα ακουσα και καλα σχολια και για XFX αλλα και Evga (και εχουν και chipset i680 αν και δεν ξερω αν ειναι καλυτερο)

Link to comment
Share on other sites

Aν θες φτηνό SLI και καλό κλοκάρισμα πάρε ASUS P5N-E SLI.... Αλλιώς πάρε μια από τις Gigabyte 965 ή μια ASUS P5B με 965....

Για οικονομία μια χαρά είναι και το nFοrce 650i που έχει η asus που σου έγραψα....

Το 680i είναι ακριβό....

My opinion πάρε ή τον 4300 ή τον 6420... Αυτά είναι κελεπούρια... :)

Link to comment
Share on other sites

Βασικα ελεγα για επεξεργαστη να κινηθω προς τον 6600, με το mobo ακομη δεν ξερω, μιας και τα chipset της Nvidia δεν τα ξερω και επισης ακουσα οτι βγαινει και ενα καινουργιο chipshet P35 που θα εχουν οι κανουργιες Gigabyte.

Link to comment
Share on other sites

Η P5B είναι ακριβή... Δεν χρειάζεσαι για αυτούς τους επεξεργαστές το P35...

Πάρε μια ASUS P5N-E sli και είσαι jet... Αλλιώς πάρε μια gigabyte μια 965... Αργεί το P35...

Αν θες τώρα PC πάρε αυτά που σου λέμε... Δεν χάνεις και τίποτα...

Link to comment
Share on other sites

o 4300 ειναι πιο φτηνος,παει ανετα 3GHz και δεν απαιτει ακριβη μητρικη κ κυριως ακριβες μνημες ..

αν σκεφτεσαι για νεο cpu σε λιγους μηνες τοτε μονοδρομος 4300,δεν υπαρχει λογος να ξοδευτεις τωρα...

επισης οταν αγοραζεις υπολογιστη διλληματα του στυλ "να περιμενω" δεν υπαρχουν..το μονο που υπαρχει, ειναι ποιες ειναι οι πραγματικες σου αναγκες..

εκτος αν ομιλουμε για διαστημα αναμονης μικροτερο απο 1 μηνα οποτε εχει νοημα,πχ αν αναμενεται πτωση τιμων λογω ελευσης νεων μοντελων κτλ..

Link to comment
Share on other sites

Βασικα ουτε εγω ειμαι της αποψης να περιμενω γιατι ξερω καλα οτι στο τελος δεν περνεις ποτε.Απλα σκεφτομουν και επικειμενη μειωση τιμων μιας και πριν απο περιπου ενα μηνα που εβλεπα ο 6600 ειχε κοντα στα 300 και ξαφνικα επεσε στα 200.( ο 6600 ποσο φτανει?)

Link to comment
Share on other sites

Anyway απο οτι διαβασα και οπως μου λετε και εσεις εδω και σας ευχαριστω λεω να μην παρω τον 6600 και να δω αν ειναι το 6420. Και απο mobo λεω για το ASUS P5N-E. Απο μνημες για της Crucial του Πλαισιου τις εχετε δοκιμασει? Σηκωνουν overclock. Και μιας και γλιτωνω χρημα απο το cpu θα παω και για Vga μαλλον καποια 8500

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.