Jump to content

2 ip cameras - setting >??(solved)


makio
 Share

Recommended Posts

to θεμα εχει ως εξης

πανω σε modem-router level-one εχει συνδεθει καμερα Ip για παρακολουθηση χωρου μεσω

ιντερνετ και ολα δουλευουν ρολοι 1 χρονο τωρα 24/7 !!

οταν θελησα να βαλω και δευτερη το πραμα σκαλωσε

στην 1η ας πουμε η ρυθμιση ειναι

ip=192.165.1.10

port 8081 >open

port 4321 >open (gia video)

για την 2ρη τωρα

ip=192.165.1.11

port 8082 >open

port 4322 >open (gia video)

στην αναλογη διευθυνση για την 1η ανοιγει κανονικα και ολα ειναι ΟΚ

στην δευτερη ομως βγαζει οτι δν μπορει να ανοιξει τη σελιδα(!??)

φυσικα εχουν γινει οι αντιστοιχες ρυθμισεις στο ρουτερ αλλαδεν ειμαι και ο εξπερ για να καταλαβω που κολαει το ολο θεμα........

οπια βοηθεια/ιδεα δεκτη ευχαριστως

:flower:

Link to comment
Share on other sites

παιδια σορυ για την καθυστερημενη απαντηση,επρεπε να φυγω για τη δουλεια αμεσως.........

Αρχική απάντηση από dubber

Εσωτερικά δεν σου ανοίγει ή από έξω?

απ εξω δεν ανοιγει δλδ απο ιντερνετ

στο xxxxxxxx.dyndns.com:8081 ανοιγει η πρωτη ας πουμε

αν ανοιξω αλλη σελιδα και δωσω xxxxxx.dyndns.com:8082 (για τη δευτερη) δεν μου βγαζει τη σελιδα......

Αρχική απάντηση από Voudas

η 2η μόνη της παίζει οκ? είτε με τις νέες πορτς είτε με τις ίδιες της 1ης?

αυτο να σου πω την αληθεια δεν το δοκιμασα /αλλα απο την αλλη πηρα την καινουργια και τη σεταρα στο δικο μου συστημα - σε 5 λεπτα ηταν ετοιμη, δουλευε..........

εχω την υποψια οτι κατι παιζεται με την video port και πως την οριζω.

εχω σκαλωσει................ :(

Link to comment
Share on other sites

Οι ρυθμίσεις στις κάμερες είναι σωστές. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν δοκιμάσεις να τις ανοίξεις από μέσα από το nat. Οπότε το πρόβλημα θα είναι κάπου στο pat του adsl modem router ή στο firewall.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα στην camera και αντίστοιχα στο router. Βάλε κάτι μακρινό, 65530 πχ

Επίσης μια ερώτηση, γιατί δεν χρησιμοποιείς μέσα-έξω την ίδια πόρτα? Μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα εκεί?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dubber

Δοκίμασε να αλλάξεις πόρτα στην camera και αντίστοιχα στο router. Βάλε κάτι μακρινό, 65530 πχ

Επίσης μια ερώτηση, γιατί δεν χρησιμοποιείς μέσα-έξω την ίδια πόρτα? Μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα εκεί?

τι εννοεις ιδια πορτα?

συμφωνα και με τους ιδιους (level one)

http://download.level1.tw/level1/faq/How%20to%20set%20up%20and%20browse%20multiple%20cameras%20behind%20router.pdf

πρεπει να ειναι σωστα..

(στο ενα μοντελο (wireless) αναφερει και audioport που εδω δεν μας ενδιαφερει)

για πες για πες!

edit>>> αυτο με τις ξεκαρφωτες πορτες το εχω σκεφτει-ειναι το επομενο βημα

Link to comment
Share on other sites

..βασικά το πρόβλημα πρέπει να είναι με την δεύτερη ip σε σχέση με το dyndns.com δηλ. είσαι με το free account? γιατί αν ναι νομίζω ότι έχει κάποια limitation ως προς τις ip ...οπότε αν παίζει η καθεμία μονή της από έξω και εσωτερικά παίζουν και οι δυο μαζί οκ...μάλλον αυτό πρέπει να είναι το prob!

Link to comment
Share on other sites

Όχι, αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση, μία IP χρησιμοποιεί, το παιχνίδι με τις πόρτες γίνεται τοπικά, δεν έχει να κάνει κάτι με το DYDNS.

Φίλε makio, άσε να διαβάσω λίγο το manual της camera και θα επανέλθω αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

makio δες αν παίζουν από την εσωτερική μεριά του nat κανονικά. Πρέπει να αποκλείσουμε μερικά πράγματα από τα πιθανά λάθη.

Link to comment
Share on other sites

makio αν μπορείς γράψε ποιά κάμερα και ποιό ρουτερ έχεις και θα προσπαθήσω να σου δώσω ακριβείς πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον!

το προβλημα λυθηκε με ξεκαρφωτες(σχετικα) πορτες

δλδ στη δευτερη καμερα εβαλα

web 9090

video 5456

δεν βρηκα καποιο ειδικο λογο για της συγκεκριμενες - αλλα δουλεψαν!

τωρα τι παιχτηκε και ετρωγα τετοιο κολημα δεν εχω καταλαβει ακομα.....

(ip cameras=LEVEL ONE FCS 1020 & router/dsl LINKSYS AG241)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από makio

(ip cameras=LEVEL ONE FCS 1020 & router/dsl LINKSYS AG241)

[lol]

ρε φίλε σου παίζει αυτή η καμερούλα οκ?

το motion detection όποτε θέλει δουλεύει και στέλνει pics (συνήθως δεν θέλει)

μπορεί για 2 μέρες να μη δουλεύει κ μετά να στείλει 50 pics...

έχω σκαλώσει!

χρησιμοποιείς το prog της level1 ή κάποιο 3dparty?

[/lol]

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 23:20]

[lol]

ρε φίλε σου παίζει αυτή η καμερούλα οκ?

το motion detection όποτε θέλει δουλεύει και στέλνει pics (συνήθως δεν θέλει)

μπορεί για 2 μέρες να μη δουλεύει κ μετά να στείλει 50 pics...

έχω σκαλώσει!

χρησιμοποιείς το prog της level1 ή κάποιο 3dparty?

[/lol]

για τη δουλεια που τη θελουν δεν εχουν αναγκη για motion detection οποτε δεν ξερω αν εχει προβλημα....ΑΛΛΑ

η δευτερη καμερα ειναι κι αυτη η 1020 αλλα η rev2.0 με firmware 1.71 ενω η παλια einai rev1.0 -firm 1.18

την παλια την συνδεεις απλα και δουλευει -η νεα δεν ξερω τι ζορι τραβαει αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι προβληματικη

αν κι εχω πλεον επικοινωνια μεσω νετ ,τι μια βγαζει error ,την αλλη δεν ανοιγει το βιντεο(?) δλδ διαφορα κουλα που ελπιζω να λυσω (λεμε τωρα)

στην αγορα υπαρχουν πολυ καλυτερες με αναλογο κοστος (τουλαχιστον 2πλασιο) αλλα δεν ειναι ολοι διατεθιμενοι να το πληρωσουν...........

edit >> ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις την ''νεα'' καμερα.......(1.71)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από makio

για τη δουλεια που τη θελουν δεν εχουν αναγκη για motion detection οποτε δεν ξερω αν εχει προβλημα....ΑΛΛΑ

η δευτερη καμερα ειναι κι αυτη η 1020 αλλα η rev2.0 με firmware 1.71 ενω η παλια einai rev1.0 -firm 1.18

την παλια την συνδεεις απλα και δουλευει -η νεα δεν ξερω τι ζορι τραβαει αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι προβληματικη

αν κι εχω πλεον επικοινωνια μεσω νετ ,τι μια βγαζει error ,την αλλη δεν ανοιγει το βιντεο(?) δλδ διαφορα κουλα που ελπιζω να λυσω (λεμε τωρα)

στην αγορα υπαρχουν πολυ καλυτερες με αναλογο κοστος (τουλαχιστον 2πλασιο) αλλα δεν ειναι ολοι διατεθιμενοι να το πληρωσουν...........

edit >> ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις την ''νεα'' καμερα.......(1.71)

ναι την rev 2.0 με το 1.71 έχω και μου σπάει τα @@... και στο νετ παντού το λένε οτι είναι buggy...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.