FunATIs Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2007 Επειδη διαβασα διαφορα περι σκορ στο 3Dmark και ειδα διαφορες επιθεσεις ειπα να δοκιμασω κι εγω, για να δουμε αν ελεγε ψεματα εκεινος ο ανθρωπακος. Αυτο ειναι το αποτελεσμα.http://img382.imageshack.us/img382/8827/mark062vr9.th.jpg' alt='mark062vr9.th.jpg'>
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #2 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs ο ανθρωπακος. όπως λέμε παπακος? Adminουκοι κανά Ip Κρατάμε?
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #4 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs Νομιζω ναι. Καποιος που βριζατε. Και εσύ ποιός είσαι?Ο Κ. Ιοάννου?
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #6 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs ποιος ηρθε? έρχεται ο banαδώρος...admins sry, δεν άντεχα το κόβω εδώ, ρίξτε με αλύπητα στη μαύρη τρύπα....Αλήθεια ,μπας και παίζει να έχει δανιστεί το σύστημα του papakos? Βλέπω Ε6700 στα ίδια κλόκια κτλ....Το χρονικό διάστημα μεταξύ του ban&του νέου account οι δύο αυτοί φίλοι από ό,τι φαίνεται, περνούσαν τα vista&παράλληλα ανέβηκαν τα σκόρ!Πάω και εγώ να βάλω! :whistling
greekfragma Μάϊος 22, 2007 #8 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs [Σήμερα, στις 01:40] ποιος ηρθε? απο τη στιγμη που λες οτι ο papakos ηταν καποιος που βριζαμε αλυπητα αρα ξερεις το συμβαν....αρα επισης ξερεις οτι 13Κ με σκρινσοτ δεν μας λενε τιποτα. orblink plz.....
NoDsl Μάϊος 22, 2007 #9 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs [Σήμερα, στις 01:24] Επειδη διαβασα διαφορα περι σκορ στο 3Dmark και ειδα διαφορες επιθεσεις ειπα να δοκιμασω κι εγω, για να δουμε αν ελεγε ψεματα εκεινος ο ανθρωπακος. Αυτο ειναι το αποτελεσμα.http://img382.imageshack.us/img382/8827/mark062vr9.th.jpg' alt='mark062vr9.th.jpg'> Δώσε και ένα link απο futuremark:magic:
greekfragma Μάϊος 22, 2007 #11 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs [Σήμερα, στις 02:00] Δεν εισαι καλα ενημερωμενος.computer name και SIP κραταμε. αντι να απαντας σε ασχετα δωσε μας στοιχεια που ευσταθουν για το σκορ σου.
FunATIs Μάϊος 22, 2007 Author #12 Μάϊος 22, 2007 Γιατι αυτα τα στοχεια ειναι λιγα? Ωρα ειναι τωρα να τα βγαλετε κι αυτα σκαρτα και να βριζετε κι εμενα.Ποιος εχει γενεθλια? Χρονια πολλα.
greekfragma Μάϊος 22, 2007 #13 Μάϊος 22, 2007 ωραια λοιπον......ας παμε με τα νερα σου μιας και εισαι νεος μπορει να μην εχεις μπει στο κλιμα.οποιοδηποτε σκορ απο 3dmark μπαινει στο thelab δεν ισχυει με ενα απλο screenshot.θα πρεπει να πας στην σελιδα της futuremark και να το κανεις επισημο το σκορ σου.επισημο γινεται γιατι διαβαζει το 3dmark το συστημα που εχεις καθως και ποιους drivers τρεχεις και φαινονται ολα αυτα στην αναλυση του σκορ......εαν λοιπον δεν κανεις κατι τετοιο πολυ ευκολα και γω σου πεταω ενα 20χιλιαρικα με μια 8800 και εναν 6600 στα default με λιγο photoshop.
NoDsl Μάϊος 22, 2007 #14 Μάϊος 22, 2007 μια εικόνα απλά δεν λέει τπτ. Γιαυτό άλλωστε υπάρχουν και ποστάρουμε μαζί και validation link. Αλλιώς δεν θα υπήρχε καν. Γιατί να βρίσουμε; Υπάρχει λόγος; Όποιος έχει τη μύγα όμως....να τη φέρει πίσω! Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:07] εαν λοιπον δεν κανεις κατι τετοιο πολυ ευκολα και γω σου πεταω ενα 20χιλιαρικα με μια 8800 και εναν 6600 στα default με λιγο photoshop. Φιλαράκι σου ρίχνω στ'αυτιά με 6600GT και p3@800. Και με λάιναξ κιόλας
FunATIs Μάϊος 22, 2007 Author #15 Μάϊος 22, 2007 Μ αναγκασες ν απαντησω ακριβως επειδη ειμαι νεος κι απειρος.Το οτι μπηκα τωρα στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν το διαβαζω αρκετο καιρο, αρα διαβασα ολα τα στολιδια που γραφτηκαν.Θα το βαλω και σ εκεινο το sait που ειπατε αυριο μαλλον αλλα πολυ θα ηθελα μιας κι ειστε ειδικοτεροι να αποδειξετε οτι ειναι photoshop η κατι αναλογο.Ειναι τραγικο να προσπαθει καποιος να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.Ελπιζω να πηγα με τα "νερα" σας.ΥΓ. το οτι ειμαι νεος δεν σημαινει οτι ειστε περισσοτερο εξυπνοι.
ergotelis Μάϊος 22, 2007 #16 Μάϊος 22, 2007 Μαν που πας τώρα που αρχίζει το καλύτερο 2 λεπτά θέμα είναι πολύ εύκολο!!Αν εμείς είμαστε πιο χαζοί και κάναμε validation εσύ που είσαι πιο έξυπνος θα το κάνεις μπαμ-μπαμ! btw χρόνια πολλά σε κάποιον από τους 3 τώρα δε ξέρω ποιος από όλους/ή και οι 3 αλλά κάποια στιγμή θα τα βρείτε μεταξύ σας το εύχομαι!
greekfragma Μάϊος 22, 2007 #17 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs [Σήμερα, στις 02:16] Μ αναγκασες ν απαντησω ακριβως επειδη ειμαι νεος κι απειρος. Το οτι μπηκα τωρα στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν το διαβαζω αρκετο καιρο, αρα διαβασα ολα τα στολιδια που γραφτηκαν. Θα το βαλω και σ εκεινο το sait που ειπατε αυριο μαλλον αλλα πολυ θα ηθελα μιας κι ειστε ειδικοτεροι να αποδειξετε οτι ειναι photoshop η κατι αναλογο. Ειναι τραγικο να προσπαθει καποιος να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. Ελπιζω να πηγα με τα "νερα" σας. ΥΓ. το οτι ειμαι νεος δεν σημαινει οτι ειστε περισσοτερο εξυπνοι. ας τα παρουμε ενα ενα...... γιατι να αποδειξουμε οτι ειμαστε ειδικοτεροι οτι ειναι photoshop?μπορω να περιμενω μεχρι αυριο........αλλωστε εχω γαιδουρινη υπομονη πλεον με τοσα που περναμε απο τον ΟΤΕ στην Ελλαδα. οσο για το υστερογραφο δεν σε ειπα βλακα ουτε εμενα εξυπνο οποτε μην βαζεις λογια που δεν λεμε. αλλο νεος αλλο χαζος....αλλο παλιος αλλο βλακας.....και σαφως ενας νεος μπορει να ειναι πιο εξυπνος απο εναν παλιο κολλημενο βλακα.......αλλα στο ξαναλεω πουθενα δεν αναφερθηκα σε σενα εστω και εμμεσα για να σε χαρακτηρισουν βλακα οι λεξεις μου. αυριο λοιπον καληνυχτα
NoDsl Μάϊος 22, 2007 #18 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FunATIs [Σήμερα, στις 02:16] Μ αναγκασες ν απαντησω ακριβως επειδη ειμαι νεος κι απειρος. Το οτι μπηκα τωρα στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν το διαβαζω αρκετο καιρο, αρα διαβασα ολα τα στολιδια που γραφτηκαν. Θα το βαλω και σ εκεινο το sait που ειπατε αυριο μαλλον αλλα πολυ θα ηθελα μιας κι ειστε ειδικοτεροι να αποδειξετε οτι ειναι photoshop η κατι αναλογο. Ειναι τραγικο να προσπαθει καποιος να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας. Ελπιζω να πηγα με τα "νερα" σας. ΥΓ. το οτι ειμαι νεος δεν σημαινει οτι ειστε περισσοτερο εξυπνοι. Γιατί προσπαθείς να αποδείξεις και δεν αποδεικνύεις; Eύκολο είναι. validation ξέρεις τι σημαίνει φαντάζομαι. Σαν νέος και άπειρος θα έπρεπε να ζητάς τη συμβουλή μας επάνω σε οτιδήποτε δεν γνωρίζεις ώστε να σου λύσουμε καθε απορία που έχεις. Και γιατί αυτή η στάση. Δεν σου επιτέθηκε κανείς. Ένα validation link ζητήσαμε που είναι απαραίτητο. Στην εικόνα που επισυνάπτω πάτα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κουμπί μέσα στη μέση που λέει SUBMIT. Φαίνεται αρκετά καλά νομίζω. Σε περίπτωση που δεν το βλέπεις το έχω κυκλώσει. Ε δεν νομίζω να το χάσεις και έτσι. * Αλήθεια γιατί τόσο ενδιαφέρον για αυτόν τον "ανθρωπάκο" και τα σχόλια που δέχτηκε. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Και μιάς και διαβάζεις καιρό θα έχεις δεί και άλλους να έχουν δεχθεί παρόμοια σχόλια. * Εμείς δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τπτ. Εσύ χρειάζεται να μας αποδείξεις την ορθότητα του score σου. Πάντως με το 3dmark calculator το score που βγαίνει είναι 13296
Teodor_ch Μάϊος 22, 2007 #19 Μάϊος 22, 2007 [offtopic]παιδιά, η ΙΡ δε λέει τίποτα. μπαίνει το παιδί με έναν proxy και ψάχνεστε μετά. με είχαν κάνει ban κάποτε στο mirc και είχε τύχει εκείνη τη μέρα και ένα πειράματα με ένα free shell(δε θυμάμαι πως λέγεται!) που είχα βρεί, το άτομο έκανε στο τέλος μπαν όλο το τότε *her* (δύο πόλεις έμπαιναν έτσι!) και μία χώρα (proxy) και το shell μου. όποιος θέλει να προκαλέσει πρόβλημα θα τα καταφέρει πολύ εύκολα το θέμα είναι να καταλάβει και ο ίδιος ότι δε θα κερδίσει τίποτα (ίσα ίσα) [/offtopic] συγνώμη για το οφτοπικ όταν λέτε οτι πέσανε οι τιμές, πόσο εννοείται?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.