Jump to content



C&C Tiberium Wars και .sfv αρχεία


anubis

Recommended Posts

πιστεύω ότι καταλάβατε από τον τίτλο ποιο είναι το πρόβλημα. Έχω αποκτήσει δύο φορές τα 7.50GB του συγκεκριμένου παιχνιδιού και θέλω να μάθω με τι ανοίγει το .sfv αρχείο που έχει ο φάκελός του

Link to comment
Share on other sites

βρήκα ένα πρόγραμμα, το QuickSFV που λέει ότι ανοίγει αρχεία με τέτοια κατάληξη. Ελπίζω να μην έχω κάνα corrupted αρχείο μέσα σ' αυτά, γιατί "είναι πολλά τα giga, ’ρη". Αν ξέρει κανείς οτιδήποτε σχετικό με το θέμα, ας γράψει

Link to comment
Share on other sites

περίμενε λίγο dark, να βρω μερικά θεματάκια (των τελευταίων ημερών, μάλιστα) που σύμφωνα με τα δεδομένα που θέτεις, ξεπέρασαν κατά πολύ τη γραμμή, και δεν είπε κανένας τίποτα

EDIT : και για να σου κάνω τη χάρη, το παιχνίδι θέλω να το δοκιμάσω και μετά να το πληρώσω

Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω να μου κανεις καμία χάρη. Ότι βλέπω και όποιον βλέπω να παραφέρεται του το επισημαίνω. Αν δεν τον δω...δεν μπορώ να πω κάτι.

Κοίταξε πως μπορείς να είσαι εσύ οκ με τους κανόνες και αν νομίζεις ότι σε άλλους δεν μιλάμε...υπάρχει και το Αναφορά στον διαχειριστή. Κάνε αναφορά τα θρεντ που νομίζεις οτι παραβαίνουν τους κανόνες να τα δούμε και μεις.

ps. Δεν είχα και ούτε έχω τίποτα μαζί σου

Link to comment
Share on other sites

όλα ok :flower:

αυτό που λες για την Αναφορά, την έχω χρησιμοποιήσει μια φορά, αλλά μόνο επειδή ένα συγκεκριμένο άτομο είχε γίνει πολύ θρασύ, αγενές και ουσιαστικά ειρωνευόταν αυτούς που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν. Γενικά, όμως, δε συμφωνώ με την -για το παραμικρό- χρησιμοποίησή της. Κάτι σε 'χαφιέ' μου κάνει.

Anyway, θα προσπαθήσω να κινηθώ στα νόμιμα πλαίσια του forum, τα οποία και ασφαλώς σέβομαι

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να το ανοιξεις με το Notepad.exe. Είναι συνήθως ένα txt file με τις "υπογραφές" των επιμέρους RAR αρχείων (για να τσεκάρεις ότι τα rar, r00, r01,,,r79 εφτασαν σωστά)

Δες -> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103332

Link to comment
Share on other sites

SFV is an abbreviation for simple file verification, a file format for storing CRC32 checksums of files in order to verify the integrity of files. :)

Με το προγραμματάκι που ανέφερες γίνεται και να δημιουργίσεις εσύ για δικά σου αρχεία .sfv αρχείο ώστε όταν τα στείλεις κάπου να ξέρεις ότι είναι όλα κομπλέ ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.