Jump to content



wtf με τους seagate


magicman

Recommended Posts

πριν κανα μηνα ειχα παρει εναν δευτερο seagate 320gb sata.τον εβαλα πανω τον ειδε μια φορα,εκανα restart και απο τοτε τπτ. ψοφισε. τον παω για rma στο πλαισιο και παιρνω καινουριο. εχει καμια βδομαδα του προσπαθω να περασω τον καινουριο δισκο απο το rma(αργησα λογω εξετασεων) και δεν φορμαρεται. κολαει στο 99% παντα και γενικα αργει μεχρι να φτασει στο 99&.

ο δισκος επισης σαν θορυβο δεν κανει το κανονικο γουργουριτο που κανουν ολοι,αλλα εναν θορυβο σαν τζιτζικι που ειναι πολυ σπαστικο.

τρεχω στο hd tune και δειτε

http://img79.imageshack.us/my.php?image=thelabot9.jpg

http://img524.imageshack.us/my.php?image=thelab2xl6.jpg

υπαρχει περιπτωση να φταει η μητρικη? dfi ειναι για αυτο. :p

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ο δισκος επισης σαν θορυβο δεν κανει το κανονικο γουργουριτο που κανουν ολοι,αλλα εναν θορυβο σαν τζιτζικι που ειναι πολυ σπαστικο.

Γνωστό σύμπτωμα - Προθανάτιοι ρόγχοι.

’λλαξέ τον αν δεν θες να χάσεις τα δεδομένα σου αύριο - μεθαύριο.

ΥΓ Τελευταία οι seagate δεν μας τα λένε και πολύ καλά....

Link to comment
Share on other sites

update

πηγα το δισκο πισω,τον τσεκαραν μεσα σε 10 λεπτα και μου δωσαν αλλο. το παλικαρι που τον τσεκαρε ηταν πολυ εξυπηρετικος,μεχρι που γελουσαμε απο τον ηχο που εκανε ο σκληρος γιατι ηταν σαν να κελαιδουσε πουλι.

το μονο που σταβωσα ηταν οταν μου ειπε θες πιστωτικο ή καινουριο δισκο και του ειπα δισκο,και πηγε να μου δωσει εναν wd 320gb με ανοιχτο σακουλακι,φυσικα του ειπα οτι θελω seagate και κλειστο και μου εδωσε. το αλλο που με φανηκε περιεργο ειναι οτι,οταν ειχα παρει στην αρχη τον δισκο εκανε 80 ευρο,ενω τωρα κανει 70 και μου εκοψε αποδειξη 70. του ειπα δεν εχω υπολοιπο 10 ευρο και μου λεει οχι,ειναι με την τρεχουσα τιμη. εγω ηξερα οτι παει με την αρχικη τιμη δλδ 80 ευρο.τον ξαναρωτησα αλλα παλι με ειπε οχι με πολυ σιγουρια. τεσπα δεν πειραζει αφου εγινε η δουλεια μου αλλα απο οτι καταλαβα μπορει να μου εκοβε 80 αλλος 70....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN -> το μονο που σταβωσα ηταν οταν μου ειπε θες πιστωτικο ή καινουριο δισκο και του ειπα δισκο,και πηγε να μου δωσει εναν wd 320gb με ανοιχτο σακουλακι,φυσικα του ειπα οτι θελω seagate και κλειστο και μου εδωσε. το αλλο που με φανηκε περιεργο ειναι οτι,οταν ειχα παρει στην αρχη τον δισκο εκανε 80 ευρο,ενω τωρα κανει 70 και μου εκοψε αποδειξη 70. του ειπα δεν εχω υπολοιπο 10 ευρο και μου λεει οχι,ειναι με την τρεχουσα τιμη. εγω ηξερα οτι παει με την αρχικη τιμη δλδ 80 ευρο.τον ξαναρωτησα αλλα παλι με ειπε οχι με πολυ σιγουρια. τεσπα δεν πειραζει αφου εγινε η δουλεια μου αλλα απο οτι καταλαβα μπορει να μου εκοβε 80 αλλος 70....
Αν ζήταγες πιστωτικό θα έπαιρνες ένα των 80 Ευρώ, αγόραζες τον Seagate 70 και σου έμεναν και 10 ευρώ ....

.... να πάρεις άγραφα DVD να κάνεις ένα backup :p :P

Link to comment
Share on other sites

Δεν πάει ακριβώς έτσι... Όταν το προϊόν αντικαθίσταται και παίρνεις το ΙΔΙΟ με το ελαττωματικό, τότε δεν πληρώνεσαι διαφορά. Αυτό περίπου που λες ισχύει, όταν επιστρέφεις ένα προϊόν και δεν υπάρχει ίδιο για αντικατάσταση, οπότε πιστώνεσαι στην τιμή που το ΑΓΟΡΑΣΕΣ κι όχι στην ΤΡΕΧΟΥΣΑ :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.