Jump to content



User Selection


Thresh86

Recommended Posts

Γειά σε όλους!Mε το που πάω να μπώ στα Windows,ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε οθόνη επιλογής χρήστη,κι ας είμαι ο μοναδικός του συστήματος.Πληκτρολόγησα μια εντολή που βρήκα κάπου και σαν αποτέλεσμα είναι να μπαίνω σαν admin και να πρέπει να κάνω αποσύνδεση και επανασύνδεση στο προφίλ μου(είμαι επίσης admin).Πως μπορώ να μπαίνω με τη μία στο δικό μου προφίλ???

Link to comment
Share on other sites

Το Ashampoo WinOptimizer 4 μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα αυτό. Επιλέγεις Tweaking Tools -> Tweaking -> Logon και συμπληρώνεις τα στοιχεία του χρήστη που θες να κάνει αυτόματα login.

Λογικά θα υπάρχει και κάποιος πιο «έξυπνος» τρόπος (κάποια αλλαγή στην registry). Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.

Link to comment
Share on other sites

1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run).

2. Στο πλαίσιο ’νοιγμα (Open), πληκτρολογήστε control userpasswords2 και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Σημείωση Όταν οι χρήστες προσπαθήσουν να εμφανίσουν πληροφορίες βοήθειας στο παράθυρο "Λογαριασμοί χρήστη" (User Accounts) των Windows XP Home Edition, οι πληροφορίες βοήθειας δεν εμφανίζονται. Επιπλέον, οι χρήστες λαμβάνουν το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου βοήθειας Μονάδα_δίσκου:\Windows\System32\users.hlp. Ελέγξτε αν υπάρχει το αρχείο στο σκληρό σας δίσκο. Εάν δεν υπάρχει, πρέπει να το εγκαταστήσετε εκ νέου.

(Cannot find the Drive:\Windows\System32\users.hlp Help file. Check to see that the file exists on your hard disk drive. If it does not exist, you must reinstall it.)

3. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" (Users must enter a user name and password to use this computer) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή (Apply).

4. Στο παράθυρο Αυτόματη σύνδεση (Automatically Log On), πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο Κωδικός πρόσβασης (Password) και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον εκ νέου στο πλαίσιο Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης (Confirm Password).

5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο Αυτόματη σύνδεση (Automatically Log On) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο Λογαριασμοί χρήστη (User Accounts).

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει λύθηκε.Έπρεπε,όπως έγραψε και ο Johnakis και ο Nickos,να μπώ στο μενού που εμφανίζεται όταν πληκτρολογήσεις την εντολή control userpasswords2 .

Μέχρι εκεί το είχα κάνει και εγώ.Η διαφορά είναι οτι στη 2η καρτέλα έχει ρυθμίσεις για Προχωρημένους.Εκεί,απενεργοποιείς τα προφίλ που δε χρειάζεσαι και τελειώνει η υπόθεση.

Ευχαριστώ όλους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.